IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Мнениеот grasiani » 20 окт 2012 20:14

ЦСКА си заслужи победата бяха по добри,обаче Бандаловски имаше 2-3 кошмарни влизания и ако съдията беше французин можеше да не изкара мача до края и то още през първото полувреме, а не разбра ли това момче че с подобни действия застрашава отбора си да е с човек по малко всеки път , според мен съдията позволи да се играе прекалено твърдо и тия хващания ,дърпания за фланелките бяха почти през целия мач и от двата отбора и това влизане на Стойчо постоянно на терена също не беше санкционирано вярно решаващ мач и голямо желание за победа, но всяко нещо си има мярка според мен той премина границата с поведението си.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 20 окт 2012 20:15

Честита победа !
Направо съм изумен от безумния Левски, а направо в средата ги надиграхте,и то с Т.Янчев и Саша...
А тоя Нюаджи си е откритие, за вас !!
Мач с мач, не си прилича, искам да ви видя с Ботев и тогава мога да преценя, дали тръгвате здраво нагоре !
А Карвальо го изкараха новия Дембеле, смях в залата, топка пипна ли ???
Иначе с тези тролеи в защита, ако не се стегнат, Левски ще бъдат тотално пометени от нашите бързаци... ;)
Последна промяна от snakebite на 20 окт 2012 20:22, променено общо 3 пъти.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 окт 2012 20:15

Не дърпайте дявола за опашката, че идват вкупом! :) Тук нямат работа!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 окт 2012 20:15

Old_death написа:Много сладка победа.По сладка и от тая на Герена.Гаджев игра,а Планини не бе допуснат!Въпреки цялото продажно БФС,заедно със всичките си комисии,въпреки продажните и корумпирани съдии,въпреки престъпника,който единствен не видя нарушението в атака на Дембеле,въпреки мръсните номера,успяхме да спукаме синия балон :) От това по голям кеф няма.Сега поне форумът ни ще си почине един ден от атаките на сините клоунинги ;)

на герена победа беше по сладка, макар че ни изгониха ;) , но и тази е доста хубава предвид всичките проблеми дето имаме тази година си взехме мача който ще ни даде криле в следващите мачове до края, колкото до Платини доволен съм че не игра точно в дербито и че от БФС не му позволиха, както казах това мотивира още повече нашите футболисти и те днес показаха прилична игра. Дано за мача с Ботев разполагаме с Мишел ;)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 окт 2012 20:16

grasiani написа:ЦСКА си заслужи победата бяха по добри,обаче Бандаловски имаше 2-3 кошмарни влизания и ако съдията беше французин можеше да не изкара мача до края и то още през първото полувреме, а не разбра ли това момче че с подобни действия застрашава отбора си да е с човек по малко всеки път , според мен съдията позволи да се играе прекалено твърдо и тия хващания ,дърпания за фланелките бяха почти през целия мач и от двата отбора и това влизане на Стойчо постоянно на терена също не беше санкционирано вярно решаващ мач и голямо желание за победа, но всяко нещо си има мярка според мен той премина границата с поведението си.

То и на вас ви спести доста картони да не говрим,че Старокин беше за гонена, ама как и да е :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

joro65
Контакти:

Победихме,добре,но нека не забравяме престъпното съдийство!

Мнениеот joro65 » 20 окт 2012 20:17

Не може при положението на Нюаджи ,когато той играе първи с топката и излиза сам срещу вратаря да се свири фаул и да се дава картон,същото направи и с Бандаловски,а опитите на Пелето да си вземе екип на ЦСКА да остават ненаказани с картони,да не говорим за опита за убиййство на Мюлдер,когато дори и фаул не свири(което според мен беше правилно) но защо се свириха такива на играчите на ЦСКА!!!!!Просто тоя престъпник Тодоров никога не трябва да се допуска да свири мач на ЦСКА,а с подобно тълкуване на правилата със сигурност на международен терен върха му ще бъде Люксембург -Малта!!!!
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 окт 2012 20:17

grasiani написа:ЦСКА си заслужи победата бяха по добри,обаче Бандаловски имаше 2-3 кошмарни влизания и ако съдията беше французин можеше да не изкара мача до края и то още през първото полувреме, а не разбра ли това момче че с подобни действия застрашава отбора си да е с човек по малко всеки път , според мен съдията позволи да се играе прекалено твърдо и тия хващания ,дърпания за фланелките бяха почти през целия мач и от двата отбора и това влизане на Стойчо постоянно на терена също не беше санкционирано вярно решаващ мач и голямо желание за победа, но всяко нещо си има мярка според мен той премина границата с поведението си.

Стойчо след мача развяваше сакото си пред сектор Г беше много емоционален :)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 окт 2012 20:18

Бандата можеха да го изгонят да така е, но същото важи и за Мюлдер и Пелето!!!
Като цяло доста слаб съдя според мен.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 20 окт 2012 20:19

бе ние да си вземем 5 победи и равен в Разград до края на полусезона, пък ще си говорим пак :lol: Ако все пак станем шампиони, малко ще ми пука за тази загуба ;)
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 окт 2012 20:19

Pichichi написа:Бандата можеха да го изгонят да така е, но същото важи и за Мюлдер и Пелето!!!
Като цяло доста слаб съдя според мен.

при положение че е №1 при съдиите, ако това ни е най-добрия съдия, край :lol:

Върни се в “ЦСКА”