Има една поговорка:"Човек осъзнава какво е имал, чак когато го загуби"!За мое(а предполагам и ваше)съжаление,скоро на Армията няма да имаме такава "перла".Жалко,много жалко.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
***cska*** написа:Момчета,тепърва ще осъзнаваме на какъв играч сме имали щастието да се наслаждаваме,в лицето на Мораеш.Невероятен футболист,прекрасен ЧОВЕК!
Има една поговорка:"Човек осъзнава какво е имал, чак когато го загуби"!За мое(а предполагам и ваше)съжаление,скоро на Армията няма да имаме такава "перла".Жалко,много жалко.
dreben23 написа:Нов гол от дузпа още в първия мач след наказанието!
Доскорошният любимец на публиката на ЦСКА Жуниор Мораес разкри, че се е срещал със селекционера на националния отбор на България преди време, който му казал, че ще направи всичко възможно бразилецът да вземе български паспорт и да играе за националния ни отбор в световните квалификации. Мораес направи фурор в ЦСКА през пролетта и бе близо до титлата с "червените", но загуба от Лудогорец в Разград в последния кръг на миналия сезон лиши ЦСКА от трофея.
Бразилецът, който сега играе за Металург (Донецк), даде интервю за укрианското издание Football.ua, в което говори за срещата си със селекционера Любослав Пенев и за възможността да облече екипа на България.
"Първо имаше опция да взема румънски паспорт и сигурно щеше да се случи, ако бях останал да играя в Румъния. В България дори имах среща с треньора на националния отбор и той ми каза, че много разчита на мен и ще направи всичко възможно да облека фланелката на българския отбор. Но се оказа, че в този момент е невъзможно да взема паспорт, защото бях прекарал твърде малко време в страната", каза Жуниор Мораес. Той си спомни с носталгия за престоя в ЦСКА.
"Приех предложението на ЦСКА, защото това е голям клуб с традиции. Моите амбиции бяха да стана шампион. Направих силен сезон и се убедих, че продължавам да прогресирам. Надявам се, че първата ми година в Металург ще бъде също толкова силна", каза още Жуниор Мораес.
dreben23 написа:Голче!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта