ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/
Реално мач нямаше, нето едните, нито другите имаха идея какво играят и тоя случаен гол само показва колко ни е нещастен футбола, когато в дербито на шампионата пада само 1 гол и то с мъка ... гледам Челси-Тотнъм 4:2 ... това също е дерби и мач, който е важен, ама има 6 гола !! И обясненията и от двата лагера са еднакви при победа или загуба, в единия случай : живота продължава, няма драми, момчетата се стараха и тн, а в другия : трябваше да ги бием с 10 гола, бяхме уникални и тн, а следващия мач отново дърво и безбожно слаба игра и така докато не се вземат мерки от ДЪРЖАВАТА, не от БФС, защото от там помощ футбола не трябва да чака и не ме е яд, че сме паднали, а че си загубих 1 час и не видях НИЩО 

Без име написа:Буфон написа:Много слаба игра на отбора...
Иначе на трибуните ги смачкахме отвсякъде. Тия дори не можаха да си напълнят сектора...
Съгласен!
СИЛВА И МАРСИНЬО ВЪН ОТ ЛЕВСКИ! Ели също!
Да добавя Прохаска и Ели.
magga написа:Реално мач нямаше, нето едните, нито другите имаха идея какво играят и тоя случаен гол само показва колко ни е нещастен футбола, когато в дербито на шампионата пада само 1 гол и то с мъка ... гледам Челси-Тотнъм 4:2 ... това също е дерби и мач, който е важен, ама има 6 гола !! И обясненията и от двата лагера са еднакви при победа или загуба, в единия случай : живота продължава, няма драми, момчетата се стараха и тн, а в другия : трябваше да ги бием с 10 гола, бяхме уникални и тн, а следващия мач отново дърво и безбожно слаба игра и така докато не се вземат мерки от ДЪРЖАВАТА, не от БФС, защото от там помощ футбола не трябва да чака и не ме е яд, че сме паднали, а че си загубих 1 час и не видях НИЩО
Случаен гол, а когато свири засада при втория, дали изобщо имаше, а колко и други положения изпуснахме?
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
Ibrik4iq написа:моля за спокойствие и подкрепа за Илиян, Иво и Тодор. Момента е тежък, но сега най-лесното е да искаш оставки и да зачеркваш труда и усилията на ръководителите! Ще се вдигнем и ще смачкаме делироманските орли и напролет ще триумфираме със шампионската титла
Няма игра бре, каква титла сънуваш не те знам???!!!???
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Да те бие тази циркаджийска трупа...
Вън бездарниците от Левски!

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
С този треньор и с тези играчи толкова.Свиквайте.
Гаджев, Йовов и оня черния Марсиньо ли е не го знам, са пълни бездарници. А това си цялата халфова линия. Илиан Илиев отдавна съм казал, че е мека Мара и нищо няма да постигне в Левски. Като изключим първите 3 минути ЦСКА тотално си ни надтичаха, цял мач изнасяме топката с шутове на Ангелов и квото стане ,ае сиктир!
SANSIRO7 написа:Гаджев, Йовов и оня черния Марсиньо ли е не го знам, са пълни бездарници. А това си цялата халфова линия. Илиан Илиев отдавна съм казал, че е мека Мара и нищо няма да постигне в Левски. Като изключим първите 3 минути ЦСКА тотално си ни надтичаха, цял мач изнасяме топката с шутове на Ангелов и квото стане ,ае сиктир!
На Гаджев днес му е един от силните мачове според мен, на фона на останалите той добре се представи.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Приемам мнението ти, но изобщо не съм съгласен с него, изгледай пак мача и ще видиш,че изобщо нямаме халфова линия, не че другите дръвчеата играха нещо!
SANSIRO7 написа:Гаджев, Йовов и оня черния Марсиньо ли е не го знам, са пълни бездарници. А това си цялата халфова линия. Илиан Илиев отдавна съм казал, че е мека Мара и нищо няма да постигне в Левски. Като изключим първите 3 минути ЦСКА тотално си ни надтичаха, цял мач изнасяме топката с шутове на Ангелов и квото стане ,ае сиктир!
Много точно казано

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !