Чавдар Янков титуляр довечера?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Чавдар Янков титуляр довечера?!
acmilan този ход с Кишишев говори, че в националния се работи на парче - сега пуска Кишишев, за да се спаси от "убийствения" Йоветич, а другите квалификации, когато Кишишев го няма, да казваме, че нашите нямат опит. Тези квалификации за загубени за мен. В такъв случай Мъри спокойно можеше да пусне титуляри срещу Черна гора 6-7 от героите в Москва, плюс Цачев, примерно и да добави Бербо, Стилиян и Манолев. Ето тогава в отбора ще има живец, ще има тръпка. И не предлагам нашествие на червени футболисти, защото съм от ЦСКА, а защото при червените наистина има качество, съчетано с младост и амбиция.
antonio написа:като гледам футболистите ми намирисва на адска сивота довечера. Все същите играят, и най-тъпото че всеки мач им е слаб. Кишишев? Ами да пусне Веско Минев, по-агресивен ще е... Чавдар? Ами да пусне Иван Стоянов, в момента показва, че е най-добрият футболист в БГ първенството. Рангелов? Имаме доста по-интересни и остри нападатели... Изобщо Мъри си робува на едни и същи имена, а така живинка няма да се усети в този отбор. Довечера черногорците ще ни мачкат със свежест и желание....Докато Мърльо ще стои прав до пейчицата с елегантно костюмче и ще се чуди как да предизвика дори нищожна емоцийка в нашата игра
Ти не беше ли Левскар или се бъркам? И аз съм на твойто мнение по доста параграфи. Младежкия национален отбор в момента ми прилича на Клуб " Бодра смяна". Пълно безхаберие цари там. В мача с Израел се показа, че и треньора е празна тиква и Наско и той същия- отсвири онзи мач, щото бил скаран с Колев за нещо си там и в същото време Наката беше на почивка с жена му Илияна. Ами той нали уж тва работи???
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
antonio написа:acmilan този ход с Кишишев говори, че в националния се работи на парче - сега пуска Кишишев, за да се спаси от "убийствения" Йоветич, а другите квалификации, когато Кишишев го няма, да казваме, че нашите нямат опит. Тези квалификации за загубени за мен. В такъв случай Мъри спокойно можеше да пусне титуляри срещу Черна гора 6-7 от героите в Москва, плюс Цачев, примерно и да добави Бербо, Стилиян и Манолев. Ето тогава в отбора ще има живец, ще има тръпка. И не предлагам нашествие на червени футболисти, защото съм от ЦСКА, а защото при червените наистина има качество, съчетано с младост и амбиция.
Колега,не споделям мнението ти да се пуснат 6-7 човека от ЦСКА,понеже една победа сама по себе си не означава нищо все още
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Данко, грешиш, не съм левскар, а съм си армеец. Сираков според мен не е взел присърце работата си в националния, усеща, че не може да има цялата власт и него да слушат всички. И затова го раздава толкова възпитано. В националния според мен е излишен такъв човек - доректор на националните отбори. Защо ни е нужен такъв???? Нужен ни е единствено свестен треньор. Треньор, който да се обвърже за 3-4 години и да си сглобява отбора, да има време да избистри футболистите, както правят клубните треньори - но наистина е необходим КЛАСЕН ТРЕНЬОР - ЧУЖДЕНЕЦ и то скъп - ако искаме да имаме отбор - иначе ще продължаваме да си гледаме това подобие на треньор и организация
acmilan написа:Да споделя как аз разбирам решението на треньора да пусне тези футболисти.Вероятно е избрал Кишишев заради по-големият опит на международно ниво и с надеждата да обезличи силно представящият се десен нападател Йоветич.В халфовата линия целта е по-силно подсигуряване с трима централни халфа,като вероятно Чавдар Янков ще играе малко пред Стенли и Пелето.Благо Георгиев и Димитър Телкийски са по-скоро халфове,затова Димитър Рангелов ще играе като типично дясно крило,аналогично на Мартин Петров отляво.Бербатов ще е типичен централен нападател.Така аз виждам нещата,не знам дали това е замисълът на Мъри,но какъвто и да е той,дано се оказе успешен
Йоветич последния мач на Фиолентина влезна и игра в ляво и обърна мача, вкара и гол. Така че аз си мисля че може и в ляво да играе и затова Ст. Ангелов да е на десния фланг. Малко глупаво звучи, сега като се замисля. Но аз така си мислех в началото. И Бербо и Рангелов напред, т.е. 4-4-2. Но ако е твой та схема смятач, че е твърде дефанзивна, а и Митко крило не съм го гледал. Абе нямам настроение ниещо за тоя мач просто, те така са ни тормозели националите последните години, че вече не ни се гледат едва ли не. И на стадиона щяло да има много малко хора. Но ааз ще ги подкрепя, независимо от всичко, щото съм Българин
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
АC MILAN мисълта ми беше, че на този национален отбор му е нужна тотална подмяна - а такава според мен ще дойде ако се вземат футболисти от ЦСКА - просто в Москва всички показаха, че са ЖАДНИ за футбол, умират за изява и са готови да изядат тревата. Защото на всички ни писна да гледаме скучния футбол на Пелето, Чавдар, Кишишев, Телкийски, и единствено да ни трепва сърцето при някой спринт на Мартин или при някое спиране на топката от Бербо
antonio написа:АC MILAN мисълта ми беше, че на този национален отбор му е нужна тотална подмяна - а такава според мен ще дойде ако се вземат футболисти от ЦСКА - просто в Москва всички показаха, че са ЖАДНИ за футбол, умират за изява и са готови да изядат тревата. Защото на всички ни писна да гледаме скучния футбол на Пелето, Чавдар, Кишишев, Телкийски, и единствено да ни трепва сърцето при някой спринт на Мартин или при някое спиране на топката от Бербо
Не ме разбирай погрешно,уважавам червения успех в Москва и не съм от синия лагер,но и ти гледаш малко пристрастно на нещата,според мен,което е напълно нормално
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Значи,Левскар съм...ама това вече не се издържа...мариела прекали...Чавдар титуляр???????От километри си личи за какво става въпрос
danko_sot написа:acmilan написа:Да споделя как аз разбирам решението на треньора да пусне тези футболисти.Вероятно е избрал Кишишев заради по-големият опит на международно ниво и с надеждата да обезличи силно представящият се десен нападател Йоветич.В халфовата линия целта е по-силно подсигуряване с трима централни халфа,като вероятно Чавдар Янков ще играе малко пред Стенли и Пелето.Благо Георгиев и Димитър Телкийски са по-скоро халфове,затова Димитър Рангелов ще играе като типично дясно крило,аналогично на Мартин Петров отляво.Бербатов ще е типичен централен нападател.Така аз виждам нещата,не знам дали това е замисълът на Мъри,но какъвто и да е той,дано се оказе успешен
Йоветич последния мач на Фиолентина влезна и игра в ляво и обърна мача, вкара и гол. Така че аз си мисля че може и в ляво да играе и затова Ст. Ангелов да е на десния фланг. Малко глупаво звучи, сега като се замисля. Но аз така си мислех в началото. И Бербо и Рангелов напред, т.е. 4-4-2. Но ако е твой та схема смятач, че е твърде дефанзивна, а и Митко крило не съм го гледал. Абе нямам настроение ниещо за тоя мач просто, те така са ни тормозели националите последните години, че вече не ни се гледат едва ли не. И на стадиона щяло да има много малко хора. Но ааз ще ги подкрепя, независимо от всичко, щото съм Българин
Ами не знам,аз така разчетох състава,може и да греша
добре какво ще кажеш за състав например
вратар - Иванков
десен бек - Манолев
ц.защитник - Котев
ц.защитник - Иван Иванов
ляв бек - Веско Минев
деф. халф - Стилиян
плеймейкър - Тимонов
отляво - Иван Стоянов
отдясно - Делев
лек нападател - Цачев