ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Мнениеот levskar_95 » 20 окт 2012 18:06

Това ли вие великият отбор на ЛЕВСКИ ??!? Пълни смешници !!!!!!!!!!! ВЪН "звезди" като Марсиньо,Де Карвальо и Силва от ЛЕВСКИ !!!!!!!!!!!
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 20 окт 2012 18:07

levskar_95 написа:Това ли вие великият отбор на ЛЕВСКИ ??!? Пълни смешници !!!!!!!!!!! ВЪН "звезди" като Марсиньо,Де Карвальо и Силва от ЛЕВСКИ !!!!!!!!!!!

Какъв велик отбор.Гледай Лудогорец как ще ни разпори

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 20 окт 2012 18:08

А бре злоби като ви говореше че сме пълна трагедия вие едвам го нахокахте че бил чорбар аз съм на 41г и по голяма трагедия в играта на Левски не помня да съм гледал :( :(

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 20 окт 2012 18:08

Поредна нулева година.Наско и Мъри в ЛЕВСКИ веднага!
Последна промяна от Neron на 20 окт 2012 18:11, променено общо 1 път.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 окт 2012 18:09

Днес "Левски" загуби окончателно шансове за титлата!

Офтопик:
А бре злоби като ви говореше че сме пълна трагедия вие едвам го нахокахте че бил чорбар аз съм на 41г и по голяма
трагедия в играта на Левски не помня да съм гледа

Бе той злоби-то си е по дефолт мразалянко...
Последна промяна от metodito на 20 окт 2012 18:11, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 окт 2012 18:09

Трагедия ! Жалко , че си загубих час и половина да гледам тая пародия на футбол . Двата отбора са успяли да съберат изключителна измет в отборите си . Догодина пак сме до първия кръг в ЕКТ .
ПП: Ако това е качеството на българския футбол , то по-добре да не го дават по телевизията :!:

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 20 окт 2012 18:11

Батков били сме се прибрали ,горкия друг мач е гледал

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 20 окт 2012 18:11

Така ще е докато играем с недоказани чужденци и пенсионери. Призовавам и нашите фенове да престанат да желаят до полуда някакви тенекиени купи, за да престанат да се налагат и горните с цел бързи резултати. Искам отбор от млади играчи, които да се обиграят и да създадат отбор, а също и да дадат свежа кръв за национала... Просто накрая се видя, кой гори в мача, П.Илиев щеше да полудее, а другите гледат тъпо.
България !!!!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 20 окт 2012 18:12

metodito написа:
Още в началото врещях защо Ели е централен, следкато във Франция е играел крило?!!!

Прохазка в мачовете със Спартак игра на позицията на Гаджев - как го измислия Простаян, че може да е крило....

Тотално сбъркан състав. Сбъркана е и селекцията, след като имаме 1 централен защитник :!: и то взет на пожар :!: и то контузен :!:
3 мача гледах на Левски с Илиян треньор, и трите безобразно слаби. Ако се издъни и срещу Лудогорец, което ми се струва неминуемо, направо да си ходи, защото да не можеш да сглобиш състав и да падаш от отбори като сегашния цска си е некадърност.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 20 окт 2012 18:17

Лъсна голата истина.Роден съм 1980.Гледам мачове на Левски от 1986.Такъв безобразен отобр няма.На всички нива.Ръководство,треньори,футболисти даже и фенове,които продължават да казват,че Левски са велики.Отбора сега играе още по зле и от мача със Сараево нямат си и иде какво да правят с топката.Нямат никакви футболни качества.Ама никакви.И бай Ганьо ще ми казва продължаваме напред.Аз бих му казвам продължаваме надолу.Отвратен съм от състоянието в което се намира Левски.няма измъкване хора.Няма АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН В ЛЕВСКИ ДА ИГРАЯТ ЮНОШИ И ДА СМЕ НА 6 ИЛИ 7 МЯСТО и футбол с класи над този който се практикува в момента.
Единственото нещо което искам да кажа е:

Благодаря на телевизиите,че има затъмнение по отношение на А група.Никога няма да забравя този жест,който правят те към мен.Благодаря ви!!!

Върни се в “Архив”