ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/
PFC Litex написа:На Ралица Караджова кучето отново позна победителя.
Аз пък го познах още при жребия. Кво ми даваш?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Илиан Илиев - стрхливец , Марсиньо , Ели , Прохаска вън от Левски те въобще знаят ли за кой отбор играят или са дошли тук само да си взимат високите заплати. Защо отбора игра толкова страхливо 45 минути губим в резултата ,а нямаше дори и частичен натиск. Правим смени с които въобще не променяме схемата , а запазваме страхливата и дефанзивна игра. Защо играят тези пенсионери , а младите момчета не???
Да пожелая приятно изкарване на момчетата довечера в някоя столична дискотека , да си харчат големите заплати със здраве.Защо игра
Да пожелая приятно изкарване на момчетата довечера в някоя столична дискотека , да си харчат големите заплати със здраве.Защо игра
mrw8 написа:Не стига всичко ами трябва да търпя и Еничарина Бандаловски. Кога ще започнат да пускат играчи като Асен Георгиев в защита например. Писна ми от ПЕНСИОНЕРИ. ПИСНА МИ ЕЙ...
искаш да кажеш Ангелов май

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Трагични!!
Сценична треска ли ги тресе или са си некадърни,не знам. Май като ги дават се стягат и нищо не правят.
Първите 7 мача без предаване - само победи, с Локото го пуснаха в нета и хикс, сега директно излъчване и загуба.
Не е толкова лоша загубата, а трагичната игра. Безумно слаби.
А това куче на гонг се оказва някакво уникално като октопода. 8 от 8 познати.
Илиев се оказва страхлив треньор, както и прогнозира един фен на Берое. Не е добре да излизаш с такъв манталитет, с/у точно този отбор.
Сценична треска ли ги тресе или са си некадърни,не знам. Май като ги дават се стягат и нищо не правят.
Първите 7 мача без предаване - само победи, с Локото го пуснаха в нета и хикс, сега директно излъчване и загуба.
Не е толкова лоша загубата, а трагичната игра. Безумно слаби.
А това куче на гонг се оказва някакво уникално като октопода. 8 от 8 познати.
Илиев се оказва страхлив треньор, както и прогнозира един фен на Берое. Не е добре да излизаш с такъв манталитет, с/у точно този отбор.
- Neron
- Контакти:
Още преди 3 месеца ви казах че това ще е поредната ни нулева година.Плюхте псувахте а сега какво ще кажете?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Обичам Левски
- Контакти:
Всяка година дербито става все по-слабо
Ядосан съм много, но на първо четене мога да кажа, че Илиан сбърка тотално състава.
Започнахме без дясно крило, Прохазка ако е крило, то аз съм космонавт.
Йовов в стартовия състав е пълно безумие.
Така бяхме с двама футболисти по-малко още преди да започне мача. Какво повече да говорим.
Илиан типично за него избра по-дефанзивен начин на игра.
Ели е такава трагедия, че Тонев трябва да го хване срам, че го е взел в отбора.
Един пропуск на Карвальо през второто полувреме и с това се изчерпват възможностите за гол...
Много слаб Левски в този мач.
Започнахме без дясно крило, Прохазка ако е крило, то аз съм космонавт.
Йовов в стартовия състав е пълно безумие.
Така бяхме с двама футболисти по-малко още преди да започне мача. Какво повече да говорим.
Илиан типично за него избра по-дефанзивен начин на игра.
Ели е такава трагедия, че Тонев трябва да го хване срам, че го е взел в отбора.
Един пропуск на Карвальо през второто полувреме и с това се изчерпват възможностите за гол...
Много слаб Левски в този мач.
Абе, Илиян два мача подред включва онова момче Цонев в състава и все не го пуска. Защо?? Видя се че другите нищо не правят. Да пробва нещо ново. Той изобщо на каква позиция играе, може ли някой да ми каже.
- metodito
- Контакти:
tevez написа:Ели е такава трагедия, че Тонев трябва да го хване срам, че го е взел в отбора.
Още в началото врещях защо Ели е централен, следкато във Франция е играел крило?!!!
Прохазка в мачовете със Спартак игра на позицията на Гаджев - как го измислия Простаян, че може да е крило...
Ако ще ми гради така състава Илиан да си ходи!
Последна промяна от metodito на 20 окт 2012 18:07, променено общо 1 път.