WCQ 2014: Чехия - България - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: WCQ 2014: Чехия - България - 0:0 FT
Аз също не виждам абсолютно никакъв проблем в това, че момчето е отишло с фланелка на Черно море.
Само Левски!
Мислите ли, че само защото съм бил с фланелката на Черно Море, трябва да съм от тея, които издават маймунски звуци или съм викал Кур за БФС?
Пропътувал съм 1000км. да ги подкрепям, прегракнах да викам като луд, изхарчих 100-тина Евро и си оставих дете и жена да ме чакат в почивните ми дни, за да съм на стадиона и да пея!!!
Какво по дяволите има общо фланелката ми???
Представи си , че нямам такава на България или, че просто искам да покажа на някой футболист от определен отбор, че подкрепям И него освен целият отбор!!!
Имаше доста хора с фланелки на различни отбори и какво?Прави ли ги това по-малко фенове на националният???
Пред мен имаше момче с фланелка на България, който не спря да псува и Любо и футболистите!!!Той дали заслужава тая фланелка?
Българи..........................
Пропътувал съм 1000км. да ги подкрепям, прегракнах да викам като луд, изхарчих 100-тина Евро и си оставих дете и жена да ме чакат в почивните ми дни, за да съм на стадиона и да пея!!!
Представи си , че нямам такава на България или, че просто искам да покажа на някой футболист от определен отбор, че подкрепям И него освен целият отбор!!!
Имаше доста хора с фланелки на различни отбори и какво?Прави ли ги това по-малко фенове на националният???
Пред мен имаше момче с фланелка на България, който не спря да псува и Любо и футболистите!!!Той дали заслужава тая фланелка?
Батстанчо написа:Мислите ли, че само защото съм бил с фланелката на Черно Море, трябва да съм от тея, които издават маймунски звуци или съм викал Кур за БФС?
Това към мен ли беше насочено ? Ако да, явно не си прочел какво съм написал.
Само Левски!
Батстанчо написа:Естествено, че не.Към колегата от Бургас!
Виждам, че много добре използваш множество удивителни и въпросителни, но трудно разбираш това, което четеш. Не съм казвал, че ти си издавал звуци или си викал нещо против БФС. Казвам, че за мен не е нормално да идваш на стадиона, когато играе националният отбор и да си с клубната фланелка. И съм видял 2 момчета с тези фланелки, ако бях видял други, също щях да напиша, нямам нищо против моряците. И ако си мислиш, че аз не съм пътувал, а съм се телепортирал, жестоко се лъжеш. Аз пропътувах много повече от 1000 км., изхарчих много повече от 100 евро и виках не по-малко от теб. Още повече, че аз бях един от тези, които ви даваха тон, бях точно отпред пред вас. Никой не може да ме убеди, че клубните пристрастия трябва за ПОРЕДЕН път да разединяват българите на мач на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР. Ти си ходи с каквото си искаш аз ще продължавам да не разбирам твоята идея. Това е, лек ден.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Проследих мисълта ти.
Важното е да подкрепяме момчетата, ако й с каква фланелка е отишъл............майната му.
Аз нямам нищо против никой запалянко или фен, наречи ги както искаш, който подържа отбора си и в същото време Националния!
Поздрави от Германия!
Важното е да подкрепяме момчетата, ако й с каква фланелка е отишъл............майната му.
Аз нямам нищо против никой запалянко или фен, наречи ги както искаш, който подържа отбора си и в същото време Националния!
Поздрави от Германия!
[quote="Bourgas"Имаше и трима, които направо си бяха дошли с фланелките на Черно Море... На мач на националния отбор, нямам думи. За останалото и на останалите мога само да благодаря, че не спряха да подкрепят отбора 90 минути.[/quote]
И какъв е проблемът,че са с фланелки не разбрах??? По-малко са подкрепяли или са викали Черно море оле
Да бе.... Това е присъщо на едни други фенове.....Много, ама много неадекватно мнение от твоя страна... Да не говорим,че на мачове на националния е имало знамена и на Черноморец и на Нафтата, така че по-полека с налагането на мнение!
И какъв е проблемът,че са с фланелки не разбрах??? По-малко са подкрепяли или са викали Черно море оле