ntodorov,
прави ми впечатление, че за да отговоря на някои от нещата, които си писал, трябва да повторя текста си на който вече си ми отговорил.
Дори и да сте толкова извисени, че да играете за самата игра и титли и купи да не ви интересуват (както твърдиш и обясняваш поведението на отбора ви), то поне обърни внимание, че борбата за тези отличия позволява на един отбор да играе в евротурнирите. Или и това е под нивото ви? Не искате да се цапате там?
Мачовете с Динамо Загреб всеки си ги интерпетира по свой си начин. Аз с две ръце подкрепям това, което е написал snakebite за причините да загубим тези срещи. И повечето фенове на Лудогорец от този форум търсим проблемите в отбора и се стремим да не обясняваме загубата със съдиите. В тези мачове обаче, Лудогорец показа много високо ниво. Грешките ги имаше и са описани. Освен тях не виждам дори с кой актуален български отбор да сравним силната страна на Лудогорец в тези мачове.
За мен вие още страдате за недоброто стечение на обстоятелствата около отбора ви. И като няма как да помогнете нещата да се подобрат, прехвърляте негативи на друг отбор, който според вас несправедливо заема мястото ви. Нивото на отбора ви спадна, но вие излизате с твърдението, че и нашето ниво щяло да спадне. И общо взето - да не вярваме на настоящето, а да гледаме бъдещето, което вие ни рисувате.
Посочих една разлика между Лудогорец и Черноморец. Има и още! Какви са цените на билетите ви? И какво всъщност се е случило с Литекс?
Черноморец - Лудогорец FT. 1-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - Лудогорец 27.10.2012 от 18:00 часа
[center]
[/center]

Купуваха си мачовете, за да не отпаднат от "А" група, а после ги купуваха, за да станат шампиони.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- mad forest
- Контакти:
Мисля, че Литекс имаха само един сезон в А група под името ЛЕКС, преди да се върнат в с гръм и трясък и така вече 15 години! Дали са купували или не никой от нас феновете не знае, само можем да гадаем и да налагаме негативни мнения, но е факт, че в шампионските им сезони, грандовете не можеха да ги бият, така че за какво говорим? Нивото ни е ниско и затова ни тупат в Европа, а не защото видиш ли шампиона бил платен! Това е положението! Качествени юноши липсват, сериозни школи има една две, за нормални (не хубави като вашия в Бургас) стадиони почти няма! Половината официални терени на отборите са селски ниви! За какво въобще спорим? Ще се радваме разбира се, че в Разград се направи нещо хубаво, ще се радваме, че се почна по нормалния ред от база за децата, малък, но много приличен стадион за нашето ниво (пак казвам не като Лазур в Бургас)! Не знам защо толкова сте се наежили срещу нас? Че да не би другаде глупави фенове да не са ви обиждали? Че аз на такива не им обръщам внимание! И мен ме дразни, че на нашият стадион се псува доста, но за съжаление къде в България не се случва това? На доста стадиони съм бил и навсякъде е ЕДНО И СЪЩО! Разликата е в агитките! България е толкова малка, че няма как да разделиш хората толкова рязко, тези са селяни, защото живеят в малък град, а другите са много умни граждани, защото са в голям град! Живея в по-голям град от Бургас и мога да ти кажа, че контраста на хората не е по-различен от този в Разград или някой друг град! Аз бих седнал с феновете на другият отбор да гледаме заедно мач , но за съжаление това на Балканите е доста опасно! Дано стане хубав мач, да има по-вече публика на чудесния ви стадион и после да не обсъждаме съдията това, съдията онова, а да коментираме основно изявите на футболистите, кой отбор как се е представил, кой футболист е направил мача на живота си...!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
ntodorov,
прави ми впечатление, че за да отговоря на някои от нещата, които си писал, трябва да повторя текста си на който вече си ми отговорил.
Дори и да сте толкова извисени, че да играете за самата игра и титли и купи да не ви интересуват (както твърдиш и обясняваш поведението на отбора ви), то поне обърни внимание, че борбата за тези отличия позволява на един отбор да играе в евротурнирите. Или и това е под нивото ви? Не искате да се цапате там?
Мачовете с Динамо Загреб всеки си ги интерпетира по свой си начин. Аз с две ръце подкрепям това, което е написал snakebite за причините да загубим тези срещи.
За подчертаното в син цвят: Може би не искаме да се срамуваме в Юръпа.

За подчертаното в зелен цвят: Цапането на долни гащи не е естетически приятно. Тази година си спестихме този факт.
За червения цвят: Причините ви да загубите от Динамо Загреб не са по-различни от нашите, когато загубихме в Разград. Всеки интерпретира от собствената си камбанария. Явно.
Иначе. 10000000 пъти съм го писал и съм убеден в това, че покрай парите и Разград и Ловеч и Бургас намазаха с бази и стадиони, но пък отборите ни се сдобиха с тленност, подобна на тази, която имат ежедневките - папатаци. Днес летят - утре ги нЕма.
Ще се радвам един ден, ако Лудогорец 1945 Разград се превърне, ако не в гранд то поне в отбор, с който половин Европа се съобразява или е...чувал.
ПС: Преди всичко съм българин и, ако кажа, че не съм се вълнувал от изхода на мача с Динамо Загреб и, че ми е било безразлично представянето на Лудогорец значи ще трябва да излъжа...Но ще трябва да излъжа,и ако кажа, че съм бил доволен от резултат, събития, очаквания. Просто за поредна година станах жертва на надеждите си. Този път Лудогорец ги уби.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
mad forest написа:Мисля, че Литекс имаха само един сезон в А група под името ЛЕКС, преди да се върнат в с гръм и трясък и така вече 15 години! Дали са купували или не никой от нас феновете не знае, само можем да гадаем и да налагаме негативни мнения, но е факт, че в шампионските им сезони, грандовете не можеха да ги бият, така че за какво говорим? Нивото ни е ниско и затова ни тупат в Европа, а не защото видиш ли шампиона бил платен! Това е положението! Качествени юноши липсват, сериозни школи има една две, за нормални (не хубави като вашия в Бургас) стадиони почти няма! Половината официални терени на отборите са селски ниви! За какво въобще спорим? Ще се радваме разбира се, че в Разград се направи нещо хубаво, ще се радваме, че се почна по нормалния ред от база за децата, малък, но много приличен стадион за нашето ниво (пак казвам не като Лазур в Бургас)! Не знам защо толкова сте се наежили срещу нас? Че да не би другаде глупави фенове да не са ви обиждали? Че аз на такива не им обръщам внимание! И мен ме дразни, че на нашият стадион се псува доста, но за съжаление къде в България не се случва това? На доста стадиони съм бил и навсякъде е ЕДНО И СЪЩО! Разликата е в агитките! България е толкова малка, че няма как да разделиш хората толкова рязко, тези са селяни, защото живеят в малък град, а другите са много умни граждани, защото са в голям град! Живея в по-голям град от Бургас и мога да ти кажа, че контраста на хората не е по-различен от този в Разград или някой друг град! Аз бих седнал с феновете на другият отбор да гледаме заедно мач , но за съжаление това на Балканите е доста опасно! Дано стане хубав мач, да има по-вече публика на чудесния ви стадион и после да не обсъждаме съдията това, съдията онова, а да коментираме основно изявите на футболистите, кой отбор как се е представил, кой футболист е направил мача на живота си...!
Тук се съгласявам с теб!Нивото в България е толкова паднало,че вашият отбор ви изглежда като гранд!
Литекс и Левски си купиха всички мачове един полусезон 98-99 мисля беше!Оставиха за решаване титлата в мач на Герена кръг преди края!
-
- Контакти:
snakebite написа:ntodorov написа:
И ние признаваме, когато ни победят с игра. Що да не признаваме. Мачът в Разград е болна тема. След този двубой симпатиите към вашия отбор и публика спаднаха и то много. Бяхме обиждани, псувани и ругани. Искате разбиране, а не го демонстрирате. Пет момченца до сектора за гости ни правеха теманета и то пред одобрението на останалите около тях...Е-еее, защо се обиждате на крайности, като шалвари и прочие. Преди гостуването всички бяхме позитивно настроени и мислехме, че сме сред приятели. Буквално бяхме предизвикани. За мача в Разград - съдията ви държеше, като агнешко на ченгел. За подобна симулация ( която обаче в нашия случай бе отсъдена дузпа) вашия Марсилиньо ( марсолиньо беше прекръстен) получи червен картон в Загреб. Той си мислеше, че играе по родните паланки. "Услугата" на Пастата ви излезе солена.
Нали се сещаш че не можем да отговаряме за 5-6 човека, вероятно сте ги предизвикали с нещо. Идвали са и други агитки и е нямало никакъв проблем. Онзи ден дори има снимки на наши хора с Рапид Букурещ, даже хората не бяха и в клетката за гости !! Къде го има на друг стадион това, веднага ще отидат да им вземат знамената и шаловете и да се правят на мъже !!!
Относно миналия мач, надиграни бяхте бе човек, с дузпа без дузпа, головете бяха въпрос на време ,Каква Паста ,същия Паста ни отмени кристален гол срещу Ботев Пловдив за купата (игра с ръка на голлинията, червен картон и дузпа не даде ). Един Шаешу имахте и това е....
Доказахме че сме най-добрия отбор, и никакви съдии не могат да умаловажат фактите !!. Надявам се и след вашия мач това да се докаже, ако ни биете , първи ще ви поздравя, дори и със съдийско "рамо" ( в полза на Левски) за вас !!
Приятел, феновете на Черноморец посрещат феновете на гостуващите отбори на маса с чаша бира, дали преди или след мача няма значение, ако не успеят им носят бирата на стадиона. Справка Черно море, Локо Пд, Ботев Враца.
ok
Последна промяна от volf на 05 яну 2014 00:14, променено общо 1 път.
volf написа: Към феновете на Лудогорец пишешти в този форум:
Не се изявявайте от позицията на великия Лудогорец. Все пак мачът е след седмица и всичко ще се решава там на терена от други 22-ма, а не от нас писалите във форума.
Кога Лудогорец стана велик ???

А що се отнася да 22-мата,надявам се да е така. Ама като гледам как върви ЦСКА-Левски,си мисля,че ВТБ ше изкара някой лев за съдията. Освен,ако Домусчиев не изкара повече.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Не вярвам да сте по зле от нас ,не знам дали изобщо има по слаб отбор от нас .
На Лудогорец не съм им гледал мачовете , освен срещу нас .К'во да ви кажа, два пъти по слаби от сезон 2011/12
Резултата 5:2 леко лъже .Да бяха по добри , обаче с една идея ,нищо особено . И като се има предвид ,че нашите хубавци футболистите /освен Златински и Д . Гергиев/ всичко друго е брак на ниво ''окръжни групи'' . Имаше моменти си ги мачкахме доволно скъпо платените им ''звезди'' Малшанса пред гола и тотално зле защитата ни ,загубиха мача .
...и Кокала малко пообърка тактиката .
и побутването на съдията да не пропусна .
Мача е в ''ръцете'' на Херо ! Успех !
На Лудогорец не съм им гледал мачовете , освен срещу нас .К'во да ви кажа, два пъти по слаби от сезон 2011/12
Резултата 5:2 леко лъже .Да бяха по добри , обаче с една идея ,нищо особено . И като се има предвид ,че нашите хубавци футболистите /освен Златински и Д . Гергиев/ всичко друго е брак на ниво ''окръжни групи'' . Имаше моменти си ги мачкахме доволно скъпо платените им ''звезди'' Малшанса пред гола и тотално зле защитата ни ,загубиха мача .
...и Кокала малко пообърка тактиката .
и побутването на съдията да не пропусна .
Мача е в ''ръцете'' на Херо ! Успех !
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
от subzero на 20 Окт 2012 17:29
volf написа:
Към феновете на Лудогорец пишешти в този форум:
Не се изявявайте от позицията на великия Лудогорец. Все пак мачът е след седмица и всичко ще се решава там на терена от други 22-ма, а не от нас писалите във форума.
Кога Лудогорец стана велик ??? Велики са Байерн Мюнхен,Ливърпул ,Аякс....Дори Левски и ЦСКА са далеч от прозвището 'велики".
А що се отнася да 22-мата,надявам се да е така. Ама като гледам как върви ЦСКА-Левски,си мисля,че ВТБ ше изкара някой лев за съдията. Освен,ако Домусчиев не изкара повече. Дори да ви бием със съдията,няма да съжалявам. Даже ще съм по-щастлив. Възмездието ще бъде сладко.
Аз като че ли не съм се изразил ясно.
Имах в предвид,че е много непочтително пишештите фенове на Лудогорец да се кичат със слава която не им принадлежи, още по-малко в тема за мач
които още не се е състоял, още по-малко за сметка на феновете на Черноморец, поне докато нямат достатъчно основания да го направят.
Що се отнася до съдията.
Ще ми е много обидно ако Лудогорец победи с каквато и да е подкрепа от съдията. - такава просто не им е необходима.
volf написа:
Към феновете на Лудогорец пишешти в този форум:
Кога Лудогорец стана велик ??? Велики са Байерн Мюнхен,Ливърпул ,Аякс....Дори Левски и ЦСКА са далеч от прозвището 'велики".
А що се отнася да 22-мата,надявам се да е така. Ама като гледам как върви ЦСКА-Левски,си мисля,че ВТБ ше изкара някой лев за съдията. Освен,ако Домусчиев не изкара повече. Дори да ви бием със съдията,няма да съжалявам. Даже ще съм по-щастлив. Възмездието ще бъде сладко.
Аз като че ли не съм се изразил ясно.
Имах в предвид,че е много непочтително пишештите фенове на Лудогорец да се кичат със слава която не им принадлежи, още по-малко в тема за мач
които още не се е състоял, още по-малко за сметка на феновете на Черноморец, поне докато нямат достатъчно основания да го направят.
Що се отнася до съдията.
Ще ми е много обидно ако Лудогорец победи с каквато и да е подкрепа от съдията. - такава просто не им е необходима.