CapO написа:До СЕЛЯНЧЕТО , което е написало темата : абе селянче селяк или незнам как да те наричам да ви сера в омразните душици селски (без извинение) много мразите вие ама всичките идвате тук докато сте тук (студентски град и пр.) си трайкате и после като се върнете по мишите дупки пак мразите шопи тва шопи онова ми стойте си по ваще села бе направете си стадиони бе направете си метро напавете си трамвай вижте че линията не е толкова опасно нещо (може и на нея да се стъпва) ама нЕма как да стане щото всички ми идвате в "Шопия" и сте мизерни долняци и ми работите за 350 лева (което при вас е АДСКИ МНОГО ПАРИ и сигурно всички съседи ви завиждат и тайно мислят че сте много богати) ... абе с две думи СТОЙТЕ СИ У ДОМА В СОФИЯ Е МНОГО ГАДНО Ма*ка ви да Е*А
Пфууу, каква злоба, какво чудо. Някой незапознат, ако прочете това, което си написал, ще си помисли, че става въпрос не за твой сънародници, а за чужденци някакви.
Факт е, че наистина има хора, които идват да работят в София, но те го правят, не защото така им е кеф, а защото нямат друг избор, защото трябва да изхранват семейства в родните си места. Ти си последният човек, който ще казва кой къде да работи и живее, все пак всички сме български граждани. Тези "селяни" нямат вина, че почти всички инвестиции се изливат в столицата. Както и да е, много се отклонихме от темата, въпросът е, защо град, който е близо 2 млн. души, не може да напълни стадион с капацитет 40 хил. в решителна квалификация на националния ни отбор.