без име, винаги сте били повече, щото само батмана да се разхвърчи и ще изкара повече гласове от всички ни! фена на батмана, също! Само че в разни анкети по дарик, друга статистика изкараха
 [/offtopic]
[/offtopic]Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

[/offtopic]
[/offtopic]шивача написа:[offtopic]играта, има модове-питай ги, кой е гласувал с повече от един нейм[/offtopic]

THE G.A.M.E написа:шивача написа:[offtopic]играта, има модове-питай ги, кой е гласувал с повече от един нейм[/offtopic]
[offtopic]Колкото са Тези, толкова са и Тези.
В подобен род проучвания в интеренет пространството, там където може да се гласува с повече от един ник-нейм, нещата се балансират, щото има и от едните, има и от другите ... Има и трети, 4-ти ... И т.н.[/offtopic]
 само ей така ще ти вметна, че батманлевски има около 100ника, Левскар 90 наполовина, това е ясно по принцип, а хора като капитан столтмайер(както е там) аз му знам 3 ника, а със сигурност са повече, даниел875 има около 5, на фифи му знам два, това прави над 160 ника от 5 Левскара
 само ей така ще ти вметна, че батманлевски има около 100ника, Левскар 90 наполовина, това е ясно по принцип, а хора като капитан столтмайер(както е там) аз му знам 3 ника, а със сигурност са повече, даниел875 има около 5, на фифи му знам два, това прави над 160 ника от 5 Левскара  [/offtopic]
[/offtopic]turbogena написа:emi_cska написа:и мен ме няма моите отбори са: ЦСКА София, Ботев Пловдив, Реал Мадрид, Фулъм, Манчестър Юнайтед, Байерн Мюнхен, Лос Анджелес Галакси, Милан

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта