IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София |20.10|
Дано Платини не играе на дербито!!!! Много се радвам че ще го дават дербито по тв.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
-
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
- Контакти:
emi_cska написа:Дано Платини не играе на дербито!!!! Много се радвам че ще го дават дербито по тв.
Защо да не играе?
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:emi_cska написа:Дано Платини не играе на дербито!!!! Много се радвам че ще го дават дербито по тв.
Защо да не играе?
по-добре да не играе хем футболистите ще бъдат по мотивирани
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Янис Зику написа:Янчев остава резерва. Сигурен съм!
Много се надявам, но не го вярвам.
Ако пък Присо бъде предпочетен пред Нюаиджи, това ще си бъде чисто самоубийство.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:Янис Зику написа:Янчев остава резерва. Сигурен съм!
Ако пък Присо бъде предпочетен пред Нюаиджи, това ще си бъде чисто самоубийство.
със сигурност Тасио ще е предпочетен пред Присо
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
emi_cska написа:Udoji90 написа:Янис Зику написа:Янчев остава резерва. Сигурен съм!
със сигурност Тасио ще е предпочетен пред Присо
Еми, ти знаеш ли какъв играе Тасио и какъв Присо ?
Много неадекватни коментари правиш, а това за Платини дори не искам да го коментирам.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
стойчо би се зачудил само за едно нещо около състава-дали да започне с таран /тасио /, или с по-раздвижени нападатели / анисе и серджиньо или пакурар/. другите 10 са ясни. аз лично смятам че тасио и анисе трябва да бъдат напред.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gCXif7FvjWY&feature=player_embedded[/youtube]
АЗ ВЯРВАМ!!! ПОВЯРВАЙТЕ И ВИЕ!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gCXif7FvjWY&feature=player_embedded[/youtube]
АЗ ВЯРВАМ!!! ПОВЯРВАЙТЕ И ВИЕ!!!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- we are the champions
- Контакти:
няма да мога да дойда на мача
,вярвам в момчетата и в Стойчо
redpride написа:Аз смятам, че състава на ЦСКА е ясен на всички. Може би има само два леко мъгливи поста, но те зависят от начина ни на игра. Ако ще нападаме още от началото вероятно ще играе Тасио, подпомаган от Анисе. При по-прибрана схема Анисе ще води атаката, а зад него, като плеймейкър ще се подвизава Пакурар. По-крилата ще оперират Нюанджи и Карачанаков, макар втория да не е във форма. Тук изненада може да пускането на Сержиньо, като по-опитен, но не вярвам Стойчо да променя състава. В защита ме притеснява психическото състояние на Бандата след червения картон срещу Дания и грозните писания във вестниците. Вярвам, че ще стисне зъби и ще докаже на всички класата си. Проблем може да дойде и от централната двойка халфове Тошко и Саша. Единия вече натрупа доста години и е загубил голяма част от бързината си, а втория за мен е абсолютна загатка. Левски не ни превъзхожда, като играчи и затова смятам, че можем да победим. Стойчо трябва да докаже, че може да взима напечени двубои, защото именно те ни костваха титлата миналия сезон. Това е моят състав за дербито: Черни, Бандаловски, Попов, Крачунов, Венков, Янчев, Саша, Пакурар, Карачанаков, Нюанджи, Анисе.
Не лош състав, като изключим Тошко, за когото всички знаем, че е изпята песен..Аз също съм със смесени чувства относно качествата на Саша, но пък за момента нямаме други алтернативи на този пост!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
we are the champions написа:няма да мога да дойда на мача,вярвам в момчетата и в Стойчо
не си оправдан
не остана. събота, слънчево време-какво по хубаво време за дерби. ела и ти, вземи приятел с теб. ела и пей с нас, и стани част от червеното море.
[center][wrapimg=]http://storage3.album.bg/427/piccao39jw4_2__1d26d_18517572.jpg[/wrapimg][/center]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!