Германия - Швеция 4:4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Германия - Швеция 4:4

Мнениеот kingofpop » 18 окт 2012 02:27

dido77 написа:
Madridist написа:Мач никога не се уговаря с гол в добавеното време, дори да бъдем по-точни - с последната атака в мача ;) Също така, за мен лично при изравнителния гол на шведите имаше стопроцентов фал в нападение на Ибрахимович. В крайна сметка, нищо фатално не е станало за германците, мисля, че те ще се класират като лидер в тяхната група ;)

Както и да им го обясняваш, няма да те разберат. Мозъкът на българския средностатистически лаик е толкова промит, че той ще види "черно" тото и в летните температури посред октомври. Типично по нашенски всеки коментира нещо, от което абсолютно нищо не разбира.
Ако букмейкърите искат този мач да не завършва 1-ца и той е "нагласен", то развитието му никога няма да е подобно на снощното. Колкото и да не ви се вярва, подобен развой изобщо не е изгоден за тях. В днешно време основните залози се прават по време на, а не преди подобни мачове (генериращи сериозен зрителски интерес). Точно поради това, такова движение на резултата може да им донесе много повече загуби, отколкото печалби.

СААМО да ти кажа, че в неделя коефа за хикс беше 5.25, a във вторник преди мача спадна драстично на 4.66....това не е случайно още тогава след този огромен спад ми стана ясно, че мачът може би е хикс......и кое му не е изгодното на букмейкърите, коефа на полувремето сигурно е бил 300....трябва да си много наивен, за да мислиш, че мачът не е нагласен.....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 18 окт 2012 07:52

kingofpop написа:СААМО да ти кажа, че в неделя коефа за хикс беше 5.25, a във вторник преди мача спадна драстично на 4.66....това не е случайно още тогава след този огромен спад ми стана ясно, че мачът може би е хикс......и кое му не е изгодното на букмейкърите, коефа на полувремето сигурно е бил 300....трябва да си много наивен, за да мислиш, че мачът не е нагласен.....

Започвай да следваш спортна журналистика! Имаш голямо бъдеще в предаването "Едно към едно" по Канал 3 :mrgreen:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 18 окт 2012 10:55

kingofpop написа:трябва да си много наивен, за да мислиш, че мачът не е нагласен.....

ти си болен и вреден, спри да манипулираш хората...гледай си хипофизните джуджета в барса и си трай!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 18 окт 2012 15:50

Бижутера написа:
kingofpop написа:трябва да си много наивен, за да мислиш, че мачът не е нагласен.....

ти си болен и вреден, спри да манипулираш хората...гледай си хипофизните джуджета в барса и си трай!

Туй германския футбол най-силния бил, а кой ги хване в Европа ги бие.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
ILovePussyJuice
Контакти:

Мнениеот ILovePussyJuice » 18 окт 2012 20:14

Бижутера написа:

+1.
[center][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcxepwRUPW1qcs3bmo1_500.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 окт 2012 00:46

Бижутера написа:

Бижутер ли си не знам, ама ми е ясно, че разбираш от футбол колкото аз от механика....следя коефициенти от много отдавна и знам как стоят нещата......когато ми покажеш мач, където коефициентът спадне с близо 1 и въпросния знак, към който е спаднал, не излезе, ще призная, че си прав.....но това няма да стане, така че стига си дрънкал глупости....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 окт 2012 08:10

kingofpop написа:
Бижутер ли си не знам, ама ми е ясно, че разбираш от футбол колкото аз от механика....следя коефициенти от много отдавна и знам как стоят нещата......когато ми покажеш мач, където коефициентът спадне с близо 1 и въпросния знак, към който е спаднал, не излезе, ще призная, че си прав.....но това няма да стане, така че стига си дрънкал глупости....

Ти говориш за коефициенти, не за футбол. Ако беше влязла гредата на Кроос, мачът 5:5 ли щеше да завърши? Като следиш отдавна коефициентите, колко спечели от мача? Дано е много, та да почерпиш ;) Сашодиковщината, без извинение, е диагноза...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 окт 2012 14:30

MCMXIII написа:
kingofpop написа:

Ти говориш за коефициенти, не за футбол. Ако беше влязла гредата на Кроос, мачът 5:5 ли щеше да завърши? Като следиш отдавна коефициентите, колко спечели от мача? Дано е много, та да почерпиш ;) Сашодиковщината, без извинение, е диагноза...

Нищо, защото нямах пари да сложа, но бъди сигурен, че тези дето са имали и са забелязали огромного сваляне за хикс, не са пропуснали ;)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 окт 2012 14:45

То е лесно да се говори след мача. Относно гредата нищо не коментираш. Или пък ако бе даден нарушение в нападение на Ибрата при 4- я гол.
За мен мачът се игра и германците се изложиха. Животът продължава... за всички ни ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 окт 2012 15:16

MCMXIII написа:То е лесно да се говори след мача. Относно гредата нищо не коментираш. Или пък ако бе даден нарушение в нападение на Ибрата при 4- я гол.
За мен мачът се игра и германците се изложиха. Животът продължава... за всички ни ;)

Е толкова ли е трудно да помислиш и да се сетиш защо не бе даден очевидният фал на Ибра.....защото хикса нямаше да излезе....Аз също съм против Сашодиковщината, но след като видях как коефициентът за тОТНЪМ на Олд Трафдорд (ден преди мача беше 6.90, а преди мача точно 5.95 и после кажи, че двойката била случайна.....) и този за хикс главоломно спаднаха с по близо 1 и и двете срещи излязоха, няма квво друго да се мисли....

Върни се в “Футбол - Свят”