Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот miro_rz » 18 окт 2012 20:23

Червените какви претенции имат за купата ....... с 10 човека 20 минути удар не ни направиха , куци коне
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 окт 2012 21:31

nedko написа:
BRF написа:
snakebite написа:BRF, спри се бе човек....не си като Илиян и Пламен които изказваха яко неадекватни менния, ама твоята мания да опонираш на вся и всьо е дразнеща.
Както виждаш достатъчно сме културни да ти даваме факти и аргументи...
Кой говори че ще е лесен мача, напротив, ЦСКА са си ЦСКА и са способни на изненада. С оглед на моментната форма е очевидно че Лудогорец е фаворит. Дано да решим мача още в Разград с победа с два гола разлика , че в София ще е тегаво, а и реванша ще е между най-сериозните ни двубоя - с Левски и Ботев !!
При всички положения както и да завърши двубоя, ще сме добре, или отстраняваме един от фаворитите за купата, или се съсредоточаваме в шампионата !

Можеби,ако прочетеш пост по пост ще видиш,че с нищо не ви засягам,освен с това че не съм съгласен с теб за "уж квалификация"!
Колкото до мача-фенската ни психология е различна(в което нама нищо лошо,а и е нормално).С когото и да играе ЦСКА аз мисля,че ще победим!Навярно е пристрастно,но пък и често се е случвало да става.Ето ти няколко примера:Шахтьор Донецк,Леверкузен,Ливърпул,Бешикташ,Динамо Москва!Това са все мачове в които съм вярвал и са се получавали!Е как да се притеснявам от вас?
Как да остана безраличен към обидите на онзи хайджак?
Колкото до д.георгиев-чувствата са взаимни!То какво и да го коментирам след изявлението му,че не можело човек с положение в обществото да ходи на гостуване!
Както и да е!Може да ме приемете кой както си иска!Може и да не ми обръщате внимание!Всеки е свободен да прави каквото си иска,стига да се съобразява с правилата на форума!Все пак Картаго е строг но справедлив :lol: !
Аз ви разглеждам като различни хора,а не като едно цяло!Само не разбрах къде някой от вас говори с факти!

Добре де, ти изтъкваш твоите факти, считаш че си прав и че не можеш да бъдеш оборен, но не всеки тук мисли като теб. Ок, съгласен съм, фенските ти пристрастия са твърде силни, в което няма нищо лошо и тук е мястото да си ги показваш. Но в твоите постове определящо е точно фенското в теб и всяко твое писание се пречупва именно през призмата на фенското ти пристрастие. И с това бих се съгласил, ако обаче го правиш във вашия подфорум, а не в нашия, тук някак си стоиш като "на всяко гърне похлупак".

Защо?Вие също пишете и разсъждавате в нашия подфорум!Относно оборването имам предвид,че всеки път се спира когато не ви е удобно!То си е ваше право де!Присрастия показвам в прогнозите си!В постовете ми има освен фенство и фенски опит.Друга гледна точка на човек различен от вас!Ето и този път-започвам с един,включва се втори,а ти си третия и всеки се хваща за нещо и го коментира!Ако се прочете цялата коренспонденция,нещата звучат различно!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 окт 2012 21:33

miro_rz написа:Червените какви претенции имат за купата ....... с 10 човека 20 минути удар не ни направиха , куци коне

Купата се печели в няколко мача,а не за 20 мин.!Претенциите са ни като многократен носител и финалист!

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 19 окт 2012 21:01

Бадема е на шест вече! Добре е, че Пенев не го пусна за да се възтанови, но пък ме е яд, защото може би щеше да помогне много на национала...

Важното обаче е, че вече е здрав :)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 19 окт 2012 21:36

Viv.Brooke написа:Бадема е на шест вече! Добре е, че Пенев не го пусна за да се възтанови, но пък ме е яд, защото може би щеше да помогне много на национала...

По- важно е да е готов за нас, тоя национален отбор яко ни нарушава подготовката !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 окт 2012 22:06

snakebite написа:
По- важно е да е готов за нас, тоя национален отбор яко ни нарушава подготовката !!

Но трупат самочувствие. Сигурен съм, че ако Иван Стоянов беше поиграл, щеше да се отпуши и в Лудогорец и да бележи. Освен това - нека бъдем благородни. Аз много им се радвам на нашите, че са гръбнака на националния отбор. В Чехия имаше една много добра атака, която си беше чисто Лудогорска - Дяков, Минев и центриране в наказателното, но там нямаше кой да им се включи. Дяков направо ги разбиваше от разстояние. Поне двама чехи паднаха дистанционно само като се опитваха да му хванат посоката на движение. Данчо пък спаси чист гол и се раздаде максимално. Професионалистите изпъкват много добре, когато можем да ги съпоставим с още играчи в един отбор. Това, че не говоря за останалите в Националния не значи, че не са ми харесали и те, но нашето си е наше и гъделичка по особен начин :)
[center]Изображение[/center]

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 19 окт 2012 22:24

tsonpen написа:
Но трупат самочувствие. Сигурен съм, че ако Иван Стоянов беше поиграл, щеше да се отпуши и в Лудогорец и да бележи. Освен това - нека бъдем благородни. Аз много им се радвам на нашите, че са гръбнака на националния отбор. В Чехия имаше една много добра атака, която си беше чисто Лудогорска - Дяков, Минев и центриране в наказателното, но там нямаше кой да им се включи. Дяков направо ги разбиваше от разстояние. Поне двама чехи паднаха дистанционно само като се опитваха да му хванат посоката на движение. Данчо пък спаси чист гол и се раздаде максимално. Професионалистите изпъкват много добре, когато можем да ги съпоставим с още играчи в един отбор. Това, че не говоря за останалите в Националния не значи, че не са ми харесали и те, но нашето си е наше и гъделичка по особен начин :)

точно...и казват, че Любо бил вдигнал националния на крака...вдигнал, добре, че му е увряла главата та погледа нашите как играят, та взе момчетата и около тях поизгради сносен отбор...иначе...щяха да са събрани колкото да не е без хич и щяхме да обираме срамовете. Не е срамно да се поучиш от добрите, нали така ? :)

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 20 окт 2012 14:49

snakebite написа:
Viv.Brooke написа:Бадема е на шест вече! Добре е, че Пенев не го пусна за да се възтанови, но пък ме е яд, защото може би щеше да помогне много на национала...

Това един истински БЪЛГАРИН не би си го и помислил даже.......... :o
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 20 окт 2012 15:38

OOP написа: Това един истински БЪЛГАРИН не би си го и помислил даже.......... :o

Ти като истински левскар, защо не си на мача? Писа се, че 50 човека тръгват за София!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 20 окт 2012 18:46

Благодаря на армейците за днешния мач , ще се диша по-леко
Изображение

Върни се в “Лудогорец”