Черно море- Черноморец(Балчик)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Черно море- Черноморец(Балчик)

Мнениеот thebully » 05 сеп 2009 13:52

blue,lagoon написа:Пичове,пишете как е свършила контролата и играл ли е Кривия ;)

игра ама с детето си извън игрището при колите-от там го гледа мача и по средата на второто полувреме си замина-доволен ли си от инфото или не :geek:
HASTA DE LA VICTORIA

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 05 сеп 2009 13:56

Благодаря на колегата за резултата ;) А някой знае ли контузен ли е Кривия или просто са използували други футболисти?Леле сега видях,че и Керчев е играл! Тоя нещастник как ги е излъгал шефовете Ви и Кольо да го вземат?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 сеп 2009 14:04

Има треньорска контузия Кривия :mrgreen: .Иначе резултата е повече от логичен-като махнеш Кривия,Юрука и Миро Манолов,тримата най-добри се вижда много лошо лице на отбора.Не съм гледал мача,но загуба от втородивизионен отбор е показател за ниска класа,липса на мотивация и възможности.Няма смисъл Кольо да обвинява играчите от дубъла,напротив,виновни са играчите-титуляри,защото като гледам са играли 8 човека,е,кой е виновен за загубата?Юношеския национал Камен Трифонов ли е провалил отбора :lol:

ето го състава :mrgreen:

Карамфил Илчев, Никола Домакинов, Ели Маркес, Танко Дяков, Мамуту Кулибали, Даниел Георгиев, Даниел Димов, Георги Илиев, Камен Трифонов, Мартин Керчев и Георги Какалов.

1 футболист е от дубъла,1 от 11.Според Кольо играчи от дубъла показали ниско ниво...хахахаха,а останалите 10 са блестели направо.Слушай му мислите само как се леят,правилно,Камен Трифонов сигурно е пречил на 10-те,айде и Дани Димов и той,иначе Даниел Георгиев,Керчев и Какалов щяха да ги скъсат :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 сеп 2009 15:36

Егати резила! :o :( :evil:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Мнениеот needaweed » 05 сеп 2009 18:13

Спокойно, загубата е с цел да се замажат очите на противниците :lol:
Винаги, навсякъде !

eighteen

Мнениеот eighteen » 05 сеп 2009 19:21

пичове гледам новата селекция на морето и си мисля: Дали шефовете ви не замислят продажба на някои от футболистите ви та взимат такива като Герасим Заков и Керчев? Дали скоро Миро и някой друг може да бъдат продадени? А и Кривия хептен изчезна....

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 05 сеп 2009 20:06

eighteen написа:пичове гледам новата селекция на морето и си мисля: Дали шефовете ви не замислят продажба на някои от футболистите ви та взимат такива като Герасим Заков и Керчев? Дали скоро Миро и някой друг може да бъдат продадени? А и Кривия хептен изчезна....

Едва ли, просто Кольо иска да увеличи конкуренцията по поставе, а и при евентуални контузии на основните футболисти да има кой да ги замести

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 06 сеп 2009 01:06

Пак срам :oops: Ако бяхме играли на Тича щяхме да ги бием,ама на чужд терен ни стана навик да падаме.

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 06 сеп 2009 01:27

Цска със звездите в атака Платини и Владо Манчев падат от Спортист в Своге, играли са с по-добър състав и от този, с който отстраниха Динамо Москва, контролите ги оставете, сега трябва да бием Берое, паднем ли вече не знам какво класиране ще гоним през този сезон

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 06 сеп 2009 14:21

ludiq1913 написа:Цска със звездите в атака Платини и Владо Манчев падат от Спортист в Своге, играли са с по-добър състав и от този, с който отстраниха Динамо Москва, контролите ги оставете, сега трябва да бием Берое, паднем ли вече не знам какво класиране ще гоним през този сезон

Какво ме интересуват разни цскари и левскари?!! Мен ме интересува МОЯ ОТБОР!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”