Купа на България Лудогорец - ЦСКА София FT 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Купа на България Лудогорец - ЦСКА София

Мнениеот tsonpen » 18 окт 2012 14:12

D.Georgiev написа:Миналата година извадихме голям късмет с жребия и тази година ще ни се връща. Нищо, тези мачове ще са много полезни и за двата отбора. И да отпаднем трагедии няма да правим, само дано този път да няма проблеми по трибуните.

Черноморец и ЦСКА отпаднаха от същите отбори, които за нас бяха голям късмет. Затова е важно и сега футболната логика да възтържествува и Лудогорец да продължи. Защото ако ЦСКА продължи им идва някой голям късмет - да речем Чавдар Етрополе или Банско и са до там ;)
Хубавото на този жребии е, че който загуби, губи с чест, макар и рано. Това си е чист подарък за ЦСКА, независимо какъв е изходът от двубоите.
За Лудогорец предимството е, че няма да ходят да играят на някоя нива, където част от стратегията на домакините може да включва практики от други спортове.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 18 окт 2012 15:12

Red Warrior написа:Нямаше да ми пука с кого играем, ако беше след Нова година и боклуците се бяха измели от Армията, имахме нов собственик и нов отбор. Сега, с тази весела дружинка, която наполовина дори не познавам ще бъде много трудно. А бе тези "титани" даже са и каръци д...ба. :lol:

Ти пък каръци... ;)
В Европата ви се падна "Мура" - червения фар на словенското първенство, преди това бяха "Клифтънвил" и "ТКЗС" - Уелс...

Но сега определено и двата отбора извадиха късата клечка, като гледам другите смешни двойки и направо... :shock:
Иска ми се да вземем чиста победа още в Разград, дано да стане...
Лудогорец обаче има нужда от такива дербита, които да ги държат на бойна нога....
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 18 окт 2012 15:47

Протоколен мач за Лудогорец и ЦСКА ще трябва да се съсредоточи в борбата за 3-то място.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 окт 2012 15:57

snakebite написа:
Red Warrior написа:Нямаше да ми пука с кого играем, ако беше след Нова година и боклуците се бяха измели от Армията, имахме нов собственик и нов отбор. Сега, с тази весела дружинка, която наполовина дори не познавам ще бъде много трудно. А бе тези "титани" даже са и каръци д...ба. :lol:

Ти пък каръци... ;)
В Европата ви се падна "Мура" - червения фар на словенското първенство, преди това бяха "Клифтънвил" и "ТКЗС" - Уелс...

Но сега определено и двата отбора извадиха късата клечка, като гледам другите смешни двойки и направо... :shock:
Иска ми се да вземем чиста победа още в Разград, дано да стане...
Лудогорец обаче има нужда от такива дербита, които да ги държат на бойна нога....

+Динамо Москва за да влезем в групите на ЛЕ с победа като гост!Преди това отпадане от Стяуа с равен и загуба!Същото каквото направихте вие с Динамо ;) !Направете поне една победа в ЕКТ и тогава говорете!Смятам,че така би било по-нормално!

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 18 окт 2012 16:24

НА Лудогорец няма да му е лесно. ЦСКА играят доста прилично. Според мен по-добре от Левски, но може би Левски с малко по-добра нагласа. Иначе се надявам да гледам и двата мача на живо :).

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 18 окт 2012 16:28

Тежък жребий, но ние сме ЦСКА и не се плашим от никой български отбор. В момента Лудогорец играе по-добре, но до мачовете има доста време и ще видим, кой какъв е. Досега се измъкват с късмет, но накрая идва ред да ги бием. Знам, че титлата е доста далече от Армията в момента, но продължим ли за купата ще бъдем ясно изразен фаворит.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 18 окт 2012 17:02

Нали знаеш, че подобно нещо няма как да се нагласи?

Иначе шансовете ни ще скочат драстично, при евентуално картотекиране на Платини.

На 1/8 финала си пожелавам Левски.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 окт 2012 17:08

Янис Зику написа:Нали знаеш, че подобно нещо няма как да се нагласи?

Иначе шансовете ни ще скочат драстично, при евентуално картотекиране на Платини.

На 1/8 финала си пожелавам Левски.

И аз си ги пожелавам ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 окт 2012 17:13

Лудогорец е добър отбор, но не мисля, че класата им е чак толкова по-голяма..Определено имаме сили да ги отстраним!Реваншът ще се играе на Армията, което ни дава леко предимство при един добър резултат в Разград!Все пак до тогава има доста време, а и преди това имаме дерби с Левски.. 8-)

Върни се в “ЦСКА”