BRF написа:Без име написа:Ела да ми го изпееш на ушенце, че предполагам няма да те чуя.
ПС - В Сектор Б съм.
Че то там тихичко!
Измежду 20 човека все ще го познаеш!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
BRF написа:Без име написа:Ела да ми го изпееш на ушенце, че предполагам няма да те чуя.
ПС - В Сектор Б съм.
Че то там тихичко!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:BRF написа:Без име написа:Ела да ми го изпееш на ушенце, че предполагам няма да те чуя.
ПС - В Сектор Б съм.
Че то там тихичко!
Измежду 20 човека все ще го познаеш!
Синя Зона написа:В София сте гости!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Пуснаха билетите за мача. касите на стадион „Българска армия” (до фен магазина) ще работят в четвъртък и петък от 10:00 до 18:30 часа.
В деня на мача привърженици на ЦСКА ще могат да закупят пропуски от касата при езеро „Ариана”, от 10:00 до 16:45 часа.
Билети в търговската мрежа няма да се продават!
BRF написа:Да припомня моята прогноза: 5:0!Никакви претенции за голмайсторите!
шивача написа:[offtopic]аз залагам, че ще е най-миризливия[/offtopic]
1-0 в 89мин, автор на гола-Карачанаков с удар от 30 метра, като топката ще почеше на лилипута мъду..те,демек-гола ще е с удар по тревата
ПС - В Сектор Б съм.
Че то там тихичко!
Потребители, разглеждащи този форум: Air_Smuggler и 19 госта