ralka_levskarka написа:

коментари
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:

Teo написа:
коментари![]()
Teo написа:Какъв фотошоп те гони, това е истинско, виж хората около него даже не му обръщат внимание..... или просто ви кефи тоя си развява турско знаме във вашия сектор?!
ralka_levskarka написа:Откъде знаеш, че после не е изгорено? Предимно така правим с тези. Доизмисляйте си още глупостиИ не знам какво ми го слагаш под този пост, след като моята снимка е от днес, когато футболистите на Левски бяха надъхани за дербито.
Eminem написа:Teo написа:Какъв фотошоп те гони, това е истинско, виж хората около него даже не му обръщат внимание..... или просто ви кефи тоя си развява турско знаме във вашия сектор?!
Ако са го изгорили ? Докажи какво е станало със знамето.
Teo написа:Какъв фотошоп те гони, това е истинско, виж хората около него даже не му обръщат внимание..... или просто ви кефи тоя си развява турско знаме във вашия сектор?!
Teo написа:не знам какво е станало, чакам вие да ми обясните
BadBoy написа:Teo написа:Какъв фотошоп те гони, това е истинско, виж хората около него даже не му обръщат внимание..... или просто ви кефи тоя си развява турско знаме във вашия сектор?!
Доста си заблуден
По-некачествен опит за провокации отдавна не бях виждал.
Доста плоско мислене, а и като се вгледаш, от едната страна се вижда син ръкав, а от другата черен
Та въпросната "снимка" от кой мач е?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта