Пранди или Стоев?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Пранди или Стоев?!

Мнениеот marmi52 » 05 сеп 2009 12:37

:mrgreen:
Оф мн разбирачи ... Понеже сте по-навътре с футбола ще ти дам един пример ... Представи си България е супер фаворит за златен медал от Световно по футбол ... Цяло лято отбора тренира , обстановката е повече от еуфорична , няма контузени , всичко върви по план ... Отбора заминава , идва време за първия мач . 10 мин. преди началото му Боби Михайлов идва и казва Бербатов не може да играе , ако играе изваждат отбора от първенството ... Треньор не е Мъри , а САФ , който може перфектно да амбицира играчите си въпреки обстоятелствата ... Резултата в крайна сметка е същия !!![/quote]

Благодаря ти :!: :!: :!:
По-добре няма как да се обясни ! ...
Същото исках и аз да направя, но признавам волейбола не ми е силната страна, макар че го харесвам като спорт ! Сравнението ти с футбола е убийствено точно ! 100% си прав за всичко !
Поздравления :!: :!: :!:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 05 сеп 2009 13:02

Kobra666 написа:
vrvolleyball написа:
Kobra666 написа:marmi52 , негативен просото, защото не съм видял едно положително твое мнение в този форум . Гибона е виновен , че го разхождаха Пекин - София , като циркова маймуна със ЗАБРАНА да играе???????????????Разбрах те ,Европейското е пропаднал турнир , а световната Лига с некадърните правила тази година е върха :) На Олимпиядата останаха Матей , Владо и компания . ЕДИН волейболист не прави цял отбор . Справка :Италия вчера :) С Гибона или без него България игра трагично на Олипиадата , а Стоев нямаше идея как да ги подреди или АМБИЦИРА да играят поне с хъс :)

Оф мн разбирачи ... Понеже сте по-навътре с футбола ще ти дам един пример ... Представи си България е супер фаворит за златен медал от Световно по футбол ... Цяло лято отбора тренира , обстановката е повече от еуфорична , няма контузени , всичко върви по план ... Отбора заминава , идва време за първия мач . 10 мин. преди началото му Боби Михайлов идва и казва Бербатов не може да играе , ако играе изваждат отбора от първенството ... Треньор не е Мъри , а САФ , който може перфектно да амбицира играчите си въпреки обстоятелствата ... Резултата в крайна сметка е същия !!!

А Боби Михайлов идва , защото , ако Бербатов играе наистина ще извадят отбора заради съмнение за допинг спуснато от Фифа ? Какво е виновен Бербатов се пита в задачата ?По теорията на марми , че е предател...Играл съм волейбол 10 години ..но при Стоев такава игра в защита и на блок не съм видял никога , а ти ?Няма как да кажа на черното бяло.

айде останете си със здраве.

Самоче госпожата по математика ти взима задачата и казва : :roll: :shock: ... Не "Иванчо" х+y* 100 000 euro (примерно) = пламен КОнстантинов е грешно решение ! Защото тези парични изчисления са присъщи на еквивалента на Боби МИхайлов ( във волейбола ) . Да защитата е добра , н она Олимпиядата блокадата също беше на такова ниво ! След груповата фаза имахме най-добрата блокада !

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 05 сеп 2009 13:08

petrof написа:Волейболът е най-успешния ни спорт през последните 15 години. Така че, каквото и да си коментираме тук, то трябва де е с положителна насоченост, а не с негативизъм. Нямаме по-силен колективен спорт. Затова е грехота да се критикува, който и да е. Правило ми е впечатление, че тук дори "разбирачите" са повече от футбола. И при Стоев имахме успехи, и преди него имахме, и сега при Пранди пак ще имаме. Та при всичките ни успехи пак да има недоволни и пълни с негативизъм хора, просто не го разбирам...

+1

vrvolleyball , прав си ..поне за задачката ;) И гледайте позитивно на играта и треньора ни в момента :)
ЛЕВСКАР до гроб!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 сеп 2009 13:11

В момента подобен въпрос, въобще не е актуален ! А и повечето проявяват пристрастия, заради скорошните две победи, над един силен отбор ( Италия ) и един много силен отбор като Сърбия. Факт е, че Мартин Стоев постигна не малко успехи с отбора. Но всички тогава се питахме: ' Дали наистина това ни е тавана, или момчетата могат много повече ' ? Е този отговор така и не го получихме по времето на Стоев.....сега поне с Пранди ще разберем, дали Стоев е бил проблемът пред евентуална титла !
Аз лично ще приема на ТОЗИ ЕТАП, просто влизане в четворката на това Европейско.....но след това първенство, ако не играем на някой финал......то тогава невиждам, с какво Пранди ще е по добър от Стоев !
Така че.....ще поживеем, ще почакаме......и ще видим !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 05 сеп 2009 13:24

а според мен много малко хора тук знаят какво се случи на олимпиадата в пекин с пламен
някой дали знае защо тошко алексиев се контузи, ако някой го интересува на лично мога да му обясня без да е marmi52
щото той така и така си е заслепен от някакви негови си виждания ии пристрастия които нямат нищо общо с реалнста

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 05 сеп 2009 16:03

assencho1 написа:а според мен много малко хора тук знаят какво се случи на олимпиадата в пекин с пламен
някой дали знае защо тошко алексиев се контузи, ако някой го интересува на лично мога да му обясня без да е marmi52
щото той така и така си е заслепен от някакви негови си виждания ии пристрастия които нямат нищо общо с реалнста

Ами да ти кажа не е далеч от акъла да се сетиш , защо Тошко се контузи след като Пламен беше извън строя... Все пак от 3-ма посрещачи 2-ма са аут ... ;) Освен това Тошко тогава беше в много добра форма , може да се каже , че той сам победи американците в Лигата :idea:

Kantcev
Контакти:

Мнениеот Kantcev » 05 сеп 2009 16:57

някой знае ли как завърши сърбия-чехия

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 05 сеп 2009 17:01

3-0 за Сърбия.
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 05 сеп 2009 21:50

assencho1 написа:а според мен много малко хора тук знаят какво се случи на олимпиадата в пекин с пламен

Абе, излиза, че всички сте наясно защо Пламен Константинов избяга от лагера на националите в Пекин на Олимпиадата, ама никой не го казва ?!?!?! Само не ми говорете за версията с допинга, защото в нея могат да вярват само децата до 7 годишна възраст и бабите на село ! :lol: ;)
Това, че президента на волейбола е в играта за провалянето на отбора ни на Олимпийските игри е ясно ... Само ,че аз смятам, че и Пламенчо знаеше за какво става въпрос ;) Наградите за него не закъсняха - мъж на годината, кандидат-депутат и т.н.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 06 сеп 2009 01:33

еееми аз знам от хора доста близки до отбора нз ти от каде ги имаш тиа новини . . .

Върни се в “Волейбол”