Непобедимите 3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

karlsruher
Контакти:

Re: Непобедимите 3

Мнениеот karlsruher » 17 окт 2012 15:13

Alexx написа:Три равенства са равни на една победа и две загуби. Не виждам каква е файдата,че нямаме загуба от математическа гледна точка.Защото както сме непобедими можем да не се класираме,а отбор 3 загуби може да се класира.

Не е така. Равенството не е само за нас, а и за противниците. Ако бяхме с победа и две загуби, други два отбора щяха да имат по две точки повече от нас и нямаше да сме на второ място, а най-вероятно на четвърто.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 17 окт 2012 15:51

Трябва да играем мач за мач , пък каквото стане, важното е, че напредваме и е видимо! Спомнете си преди като падахме 1:4 от Кипър , 0:3 и 0:4 от Англия 0:1 от Уелс , 0:1 от Черна Гора и къде сме сега - 2:2 с Италия , като късметът ни изневерява да ги победим , 1:0 победа срещу Армения, а да не забравяме, че Арменците имат силни играчи , един от които е основен футболист в Шахтьор Донецк, правим 1:1 с Дания, като 70 минути играем с човек по-малко , а това си е постижение от всякъде и 0:0 с Чехия, които като цяло са корав домакин , има още 6 мача в които всичко може да се случи , така че имаме реални шансове да достигнем баражите, но дори и да не стигнем бараж, важното е , че сме на прав път!Важното е , че имаме отбор , който ИГРАЕ И СЕ РАЗДАВА ДО ПОСЛЕДНО!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 окт 2012 15:54

B3ATS написа:Играхме срещу 3 отбора , които бяха на ЕВРО 2012 и не загубихме нито веднъж!

Но и не спечелихме нито веднъж... ;) Все пак, не мога да си кривя душата: националният отбор все повече започва да ми харесва, най-вече заради желанието за игра, борбата за всяка топка, колективния дух. В интерес на истината, снощи бях разочарован от отбора на Чехия, очаквах повече от него. Датчаните не ме изненадаха, при определени условия можехме и да ги победим в София, а италианците в първия мач още бяха настроени ваканционно след ЕП 2012. Мисля, че имаме някакви шансове за второто място в групата, друг е въпросът, дали то ще се окаже достатъчно... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 17 окт 2012 15:56

stef_cskara написа:Когато това лято българските журналисти се трупаха на ВИП-а на Аерогара София за да щракнат или да изкопчат няколко думи от Силвестър Сталоун, Брус Уилис, Джейсън Стейтъм и останалите участващи в суперекшъна „Непобедимите 2”, едва ли са предполагали, че само няколко месеца по-късно, техните колеги от спортните редакции ще правят същото. Само, че на терминала за обикновени пътници. И това е само една от разликите! Останалите - последната (за тази година) сцена се снима в Прага, героите не са мускулести бабаити, идващи от Лос Анджелис, а млади момчета от Пиринска Македония, град Левски, софийските квартали „Хаджи Димитър” и „Коньовица” и т.н.

Да, това са „Непобедимите”. Само, че не на режисьора Саймън Уест, а на Любо Пенев. И напълно заслужиха да ги наричаме така. Заради това, което свършиха в рамките на по-малко от година. От 29 февруари до 16 октомври. За този кратък период от време те станаха ОТБОР. Без принцове и принцеси, без коне и каляски, както каза Ники Михайлов.

Може да прозвучи изтъркано, но е факт – най-сетне в представителния ни тим имаме колектив. А не сбор от футболисти. И на Летна в Прага ясно се видя, че когато всеки помага на всеки на терена, нещата могат да се получат. И ако на някой равенството срещу Чехия му се струва малко, нека си припомни как завършиха последните ни гостувания край река Вълтава. Ако някой си мисли, че равенства срещу втория на европейското Италия, четвъртфиналиста Чехия и Дания, на която няколко секунди и едно грешно съдийско решение попречиха да излезе от групата, не са нищо, нека си спомни предишните ни квалификации. В които, ако някой тръснеше листа с класирането, можеше и да не видим къде сме завършили.

Сега пък не трябва да се превъзбуждаме и да почваме да кроим планове за Бразилия. Класиране за световното на този етап изглежда толкова далечно, колкото и разстоянието от Александър Невски до статуята на Христос в Рио. Едва ли и най-големия оптимист е слагал в сметките си повече от 3 точки в първите 4 мача. Е, те сега са двойно повече. Сега просто си чакаме мача с Малта, после този с Дания и т.н. Феновете може да са спокойни, че няма да бъдат посрамени.

Българите трябва да се радват и да си кътат този отбор. Така както започнаха да го правят лека-полека. Защото това е шанса на родния запалянко да се покаже пред колегите си на Запад. С клубните ни тимове ясно се вижда, че няма да стане. Така както го направиха близо 1000 българи в центъра на Европа. В Прага те показаха, че самочувствието им придобито покрай този отбор, вече не отстъпва на местните фенове, които това лято драха гърла на Европейското.

Та това са те – „Непобедимите” на Любо Пенев. Не очаквайте от тях бирени скандали, сеири, отказвания и молби за връщания в националния. Не очаквайте и да са като „Непобедимите” на Венгер! Това си е българският национален отбор по футбол и той отново ни радва!

Тъпо! Непобедими може да се каже на Ювентус сега или на Арсенал които имаха такъв период, или Лудогорец, ако щеш миналия сезон, ...става въпрос за 30-40-50 мача. И на всичкото отгоре те не само не губеха, а побеждаваха в повечето срещи.Национала ни има 1 победа и 3 смешни равенства...като вчера играха надупени и със свалени гащи, ама чехите не можаха да го вкарат защото и те явно са футболно импотентни.Любо Пенев нищо велико не е направил за да го хвали някой разбирам да бяха 3 победи и 1 равенство да има повод за нещо, като еуфория ама...

Такава нагъзена игра си е чист срам.Освен това в другите мачове така се играеше, че топката още малко щеше да се разплаче горката, отбора все още е зле.Тактическата дисциплина и страхливото окопаване отзад може да правят нещата да изглеждат розови, обаче все още няма добри играчи, няма реализатор, няма плеймейкър, няма крило - отбор и треньор под средното за Европа.Няма нищо странно всъщност, защото и България в повечето положитени неща е под средното за Европа.

...Все пак можеше и да по-зле, като точки.Като игра по-зле е трудно да стане.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 окт 2012 16:20

TSHABALALA написа:Национала ни има 1 победа и 3 смешни равенства...като вчера играха надупени и със свалени гащи, ама чехите не можаха да го вкарат защото и те явно са футболно импотентни.Любо Пенев нищо велико не е направил за да го хвали някой разбирам да бяха 3 победи и 1 равенство да има повод за нещо, като еуфория ама...

"Смешни равенства" ? ... :shock:
Миналите квалификации не кой да е, а Холандия преклониха глава в Прага.
Излишно е да казвам, Дания какъв отбор са ...
То се видя и на Европейското, дето изтърваха немците.

А Италия, какво има да ги коментираме ?
Викаш, 2-2 срещу финалиста от последното Европейско, завършило само преди 2 месеца е "смешно" ... :roll:
Че ние и с далеч по-силни играчи от настоящите, сме глътвали водица срещу тези тимове !

TSHABALALA написа:Такава нагъзена игра си е чист срам.Освен това в другите мачове така се играеше, че топката още малко щеше да се разплаче горката, отбора все още е зле.Тактическата дисциплина и страхливото окопаване отзад може да правят нещата да изглеждат розови, обаче все още няма добри играчи, няма реализатор, няма плеймейкър, няма крило - отбор и треньор под средното за Европа.Няма нищо странно всъщност, защото и България в повечето положитени неща е под средното за Европа.

Сам посочваш, че нямаме кой знае какви играчи ...
Тогава, на какво отгоре искаш и очакваш да смелим Италия, Дания и Чехия !?? ... :o

Разбира се, че като единици и индивидуални качества на играчите отстъпваме на споменатите три тима ... Че можеби и на Армения.
Ето, точно заради това, резултатите и играта на нашите момчета заслужават единствено - само уважение и респект :!:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 17 окт 2012 16:30

Captain Stottlemeyer написа:
B3ATS написа:Играхме срещу 3 отбора , които бяха на ЕВРО 2012 и не загубихме нито веднъж!

Но и не спечелихме нито веднъж... ;) Все пак, не мога да си кривя душата: националният отбор все повече започва да ми харесва, най-вече заради желанието за игра, борбата за всяка топка, колективния дух. В интерес на истината, снощи бях разочарован от отбора на Чехия, очаквах повече от него. Датчаните не ме изненадаха, при определени условия можехме и да ги победим в София, а италианците в първия мач още бяха настроени ваканционно след ЕП 2012. Мисля, че имаме някакви шансове за второто място в групата, друг е въпросът, дали то ще се окаже достатъчно... 8-)

Засега сме четвърти за второто място, колега го беше постнал това в темата за снощния мач.
Иначе и според мен вървим добре и за отбор в този си вид и с такъв характер, показан на терена, трябва само подкрепа от наша страна.
А конкретно за Италия мисля, че трябва да си вземат още две победи (не съм сигурен и не съм проверявал колко мача играят преди да ни приемат), за да може да са по- отпуснати, когато ни домакинстват. Но все пак истинската битка си е с Чехия и Дания, там трябва да устискаме! :)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 окт 2012 16:35

Имаме ОТБОР!С посредствени футболисти,имаме ОТБОР!В крайна сметка,резултатите са добри-никой не може да ни победи :lol: Браво на Любо с халфова линия съставена от Гаджев,Дяков и Г.Илиев не губим мачове :o !В началото на квалификациите не исках да ги гледам,заради безхарактерната им "игра".Сега нямам търпение да дойде следващия мач!Дали ще се класираме за мен лично не е толкова важна,просто им се радвам!Имаме ОТБОР!

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 17 окт 2012 16:40

stn написа: Добрата игра се изразява в успехи, а не в добра игра.

:lol: :lol: Това ме изкърти!

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 17 окт 2012 17:07

Alexx написа:Три равенства са равни на една победа и две загуби. Не виждам каква е файдата,че нямаме загуба от математическа гледна точка.Защото както сме непобедими можем да не се класираме,а отбор 3 загуби може да се класира.

колко много грешиш ;) просто си личи че не си в час! :)
обяснявам! сега класирането е следното ... Италия 10т. България 6т. Чехия 5т. Армения 3т. Дания 2т. Малта 0т.
А ако бяхме били Италия и загубим от Дания и Чехия пак щяхме да сме със 6т. нали ,НО дали пак така ще е класирането ?!?!? то щеше да е..
Италия 9т. Чехия 7т. България 6т. Дания 4т. Армения 3т. Малта 0т.
някаква разлика да виждаш!?!?!!?1/ ммммммм!?!?!?!?
това беше един прост пример за един прост човек!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 17 окт 2012 17:13

Биейки два пъти Малта ставаме с 12 точки, ако загубим от Дания и Италия, то трябва 1000 % да бием Чехия тук, за да съберем 15, които евентуално могат да нистигнат....вече ако вземем някоя друга в Дания би било хубаво, но победата над Чехия изглежда задължителна май :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Национален отбор”