1. Croatia 4 3 1 0 6:2 10
2. Greece 4 3 1 0 5:1 10
3. France 3 2 1 0 5:2 7
4. Bulgaria 4 1 3 0 4:3 6
5. Hungary 3 2 0 1 5:5 6
6. Sweden 2 1 1 0 6:4 4
7. Montenegro 2 1 1 0 3:2 4
8. Norway 3 1 1 1 3:4 4
9. Israel 2 0 1 1 1:5 1
Това е моментното класиране на вторите отбори, като са приспаднати мачовете срещу последните в групите. Както виждате, не сме най-зле. А и не мисля, че Унгария, Израел или Черна гора ще останат на тези втори места в групите.
Като цяло моето виждане е, че ни трябват 9 точки от мачовете с Армения и Малта, и може би 2 хикса или 1 победа от другите 3 срещи с Дания, Чехия и Италия.
Мисля, че Дания и Чехия много трудно ще спечелят гостуванията си в Армения. Затова е жизнено важно ние да го направим. Ако стане, то вече може да се мисли за бараж. Но и да не стане, важното е да продължаваме начертания път.
WCQ 2014: Чехия - България - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: WCQ 2014: Чехия - България - 0:0 FT
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Лошото е, че сега с добрите игри и много, много приличните резултати срещу силни противници, целите вече задължават.
А на този етап не съм сигурен, дали момчетата ще могат да отговорят на нарасналите очаквания.
Все пак възможностите им си имат лимит.
Това е нормално. Не е нормално само заедно с тези повишени изисквания да се хвърлят едва ли не убийствени критики от сорта, че това ни бил потенциалът и т.н.
Просто системата трябва да си остане "мач за мач"!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
- Red Warrior
- Контакти:
На мен ми прави добро впечатление това, че не сме от т.нар. "домакински отбори". Знаете, има такъв тип тимове, при които има огромна разлика от това, което играят вкъщи и навън. Аз виждам едно постоянство в играта. Видя се не само срещу Чехия, но и срещу Холандия. Освен това мисля, че ако не беше тъпата засада на Попов удара на Иван Иванов си влизаше отвсякъде. Ужким чехите щяха да ни отказват от световното, пък Петър Чех три пъти си плю в пазвата, че не му вкарахме гол. 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- mistreated
- Контакти:
И още нещо, не знам защо всички забравят какъв мач трябваше да изиграем срещу Дания. 70 минути с човек по-малко срещу непреставащ да атакува отбор. Чехите играха, като на тренировка срещу Малта. Въпреки това, снощи до 80-тата минута не си личеше кой е по-уморен. Накрая естествено ни натиснаха, но беше напълно в реда на нещата.
-
THE G.A.M.E
venger написа:Това е нормално. Не е нормално само заедно с тези повишени изисквания да се хвърлят едва ли не убийствени критики от сорта, че това ни бил потенциалът и т.н.
Просто системата трябва да си остане "мач за мач"!
За мен, дори и всичките оставащи мачове да ги загубим с по 2 гола разлика, копче няма да им кажа.
На мен ми стига, че момчетата ме карат да се чувствам много добре след тези 4-ри мача, при това 3 от отборите срещу които играхме, са сред елита на Континента.
Важното е, че играчите с националната фланелка играха отвъд силите и възможностите си, като нито за момент не видях несериозно или някакво плахо отношение.
Оставихме си гърлата на стадиона за тези момчета защото го заслужават.Другото е ала.....бала...
Всички играха на високо ниво и с изключение на 2-3 изчиствания пред нашата врата почти винаги реагираха в игровите ситуации правилно.
В центъра на терена не им дадохме никакъв шанс Дяков и Жоро Илиев ги смазаха.Гаджев беше леко незабележим до смяната си.Всички играха с много желание.
Съдията определено не свири 50:50, но това се очакваше.Про една контраатака Тонев беше буквално изхвърлен върху Любо Пенев от противников играч и то без последния изобщо да има шанс да докосне топката, класически бодичек!Не последва нарушение!!!Пропътуваните 1000км. си заслужаваха определено.
Имаме си отбро, а това е много хубав елемент над, който да надграждаме!
Всички играха на високо ниво и с изключение на 2-3 изчиствания пред нашата врата почти винаги реагираха в игровите ситуации правилно.
В центъра на терена не им дадохме никакъв шанс Дяков и Жоро Илиев ги смазаха.Гаджев беше леко незабележим до смяната си.Всички играха с много желание.
Съдията определено не свири 50:50, но това се очакваше.Про една контраатака Тонев беше буквално изхвърлен върху Любо Пенев от противников играч и то без последния изобщо да има шанс да докосне топката, класически бодичек!Не последва нарушение!!!Пропътуваните 1000км. си заслужаваха определено.
Имаме си отбро, а това е много хубав елемент над, който да надграждаме!
- mistreated
- Контакти:
И още малко статистика. След двата хикса на нашите срещу Дания и Чехия ще се придвижим на около 42-43 място в световната ранглиста и 22-23 в европейската. Това е огромен скок в сравнение с предишното 98 място (ако не се лъжа).
Това ме навежда на мисълта, че ако направим чудото и се класираме на бараж, то имаме огромни шансове за следващите квалификации да сме дори във втора урна за жребия.
Това ме навежда на мисълта, че ако направим чудото и се класираме на бараж, то имаме огромни шансове за следващите квалификации да сме дори във втора урна за жребия.
-
THE G.A.M.E
mistreated написа:ако направим чудото и се класираме на бараж, то имаме огромни шансове за следващите квалификации да сме дори във втора урна за жребия.
А това ще е страхотен бонус, защото на следващото Европейско ще се класират първите 2 от всяка група + част от 3-тите.
Като останалите 3-ти ще играят бараж.
Ако си представим, че за сегашните квалификации бяхме във 2-ра урна, нямаше да имаме за съперници Чехия и Дания, а някои като Албания, Словения, Македония ...
Но дори и в трета урна да сме за следващите квалификации, пак ще е от голяма полза.
Това е моментното класиране на вторите отбори, като са приспаднати мачовете срещу последните в групите. Както виждате, не сме най-зле. А и не мисля, че Унгария, Израел или Черна гора ще останат на тези втори места в групите.
Като цяло моето виждане е, че ни трябват 9 точки от мачовете с Армения и Малта, и може би 2 хикса или 1 победа от другите 3 срещи с Дания, Чехия и Италия.
Мисля, че Дания и Чехия много трудно ще спечелят гостуванията си в Армения. Затова е жизнено важно ние да го направим. Ако стане, то вече може да се мисли за бараж. Но и да не стане, важното е да продължаваме начертания път.[/quote]
Да ама ние тепърва ще играем 2 мача с нашия аутсайдер а повечето от тука вече са играли по 1 че някои и по 2 такива...
Мисля, че Дания и Чехия много трудно ще спечелят гостуванията си в Армения. Затова е жизнено важно ние да го направим. Ако стане, то вече може да се мисли за бараж. Но и да не стане, важното е да продължаваме начертания път.[/quote]
Да ама ние тепърва ще играем 2 мача с нашия аутсайдер а повечето от тука вече са играли по 1 че някои и по 2 такива...
точките срещу последните отбори няма да се смятат..така, че Малта да ние бие 2 пъти няма да е проблем
важно е да бием Чехия и Армения(трудноо) и да направим Х на Дания, но пак ще сме най-слабият 2-ри отбор..важното е да трупаме точки и да се качим в по-горна урна за по-лесни съперниците на ЕВРО 2016.