WCQ 2014: Чехия - България - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

victor__
Контакти:

Re: WCQ 2014: Чехия - България - 0:0 FT

Мнениеот victor__ » 17 окт 2012 08:32

powerful написа:Mен ме притеснява, че другите 2-ри отбори вече имат по 7-10точки. а ние единствени имаме 6..както знаем, най-слабият 2-ри не се класира за баражите..също и, че точките срещу последният отбор в групата няма да се смятат към актива на 2-рите отбори.. :(

шансове за класиране почти нямаме, за съжаление :(
- a сети ли се да извадиш от точките на другите втори отбори в групите, тези спечелени от аутсайдерите и потенциално последни в техните си групи. Ние с Малта не сме играли още и така или иначе точките спечелени от тях няма да се смятат за баражите. Ако дай Боже се класираме втори обаче, най-малко искам Франция на бараж. Смятайте щом срещу Дания и Чехия така ни се свири, какво ще е срещу страната на президента на УЕФА.
Иначе отбора си е много добре, не виждам какво повече може да се иска за няма и една година работа с него и този селекционер. Нито клубните ни отбори са станали по-силни, точно обратното, нито имаме продаден играч в силен отбор, който да си е вдигнал нивото. Какво повече да искаме. 1-4 от Кипър много бързо го забравихме, та сега се мръщим на хиксове с Италия, Дания и Чехия.

BR 98.75
Контакти:

Мнениеот BR 98.75 » 17 окт 2012 08:40

victor__ написа:
powerful написа:Mен ме притеснява, че другите 2-ри отбори вече имат по 7-10точки. а ние единствени имаме 6..както знаем, най-слабият 2-ри не се класира за баражите..също и, че точките срещу последният отбор в групата няма да се смятат към актива на 2-рите отбори.. :(

шансове за класиране почти нямаме, за съжаление :(
- a сети ли се да извадиш от точките на другите втори отбори в групите, тези спечелени от аутсайдерите и потенциално последни в техните си групи. Ние с Малта не сме играли още и така или иначе точките спечелени от тях няма да се смятат за баражите. Ако дай Боже се класираме втори обаче, най-малко искам Франция на бараж. Смятайте щом срещу Дания и Чехия така ни се свири, какво ще е срещу страната на президента на УЕФА.
Иначе отбора си е много добре, не виждам какво повече може да се иска за няма и една година работа с него и този селекционер. Нито клубните ни отбори са станали по-силни, точно обратното, нито имаме продаден играч в силен отбор, който да си е вдигнал нивото. Какво повече да искаме. 1-4 от Кипър много бързо го забравихме, та сега се мръщим на хиксове с Италия, Дания и Чехия.

+1

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 17 окт 2012 10:13

dreben23 написа:Къде го виждате тоя облик, може би в някое огледало! :) Не виждам нищо особено. Виждам как скоро Л.Пенев ще изтрещи, Малта ще ни спъне, да не говорим за Армения. Не виждате паника, а това какво беше пред наказателното поле, седят 9 човека вътре и пак не се докосват до топката. Писна ми вече да търся някое равенство да ни зарадва! А такива хиксове имаше и при един друг треньор- точно 3-4 хикса бяха, нема значение отборите, с които играхме.[offtopic]България има сили само за хиксове, имаме облик дръжки! :cry: :cry:[/offtopic] [offtopic]Всеки си има мнение, моето е малко по-безпристрастно. :)[/offtopic]

Защо си недоволен от хиксовете? Трябва да бием с разлика ли? На какво отгоре? Нито Шави, нито Меси играе за националния ни отбор. Погледни кой къде е от чехите - Челси, Бордо, Хамбургер, Вердер и от нашите - Литекс, Лудогорец, Левски. Само Михайлов и Манолев играят в клубове над средното европейско ниво (може би и Попов), а Манолев даже не са го пускали в игра от месеци. Равенството в Прага е добър резултат. Всъщност, като изключим Испания, Германия и отборите от техния калибър, всеки европейски отбор ще е доволен на Х с чехите като гост.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 17 окт 2012 10:23

С тези футболисти резултатите които имаме до сега са направо чудесни. И да не се класираме не трябва да правим трагедии. Аз лично очквах след тези мачове отдавна да сме извън играта, а то какво стана.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 окт 2012 11:08

Не искам да коментирам тези, които точно в този момент плюят по отбора. Просто не заслужават вниманието ми.

Ще коментирам нашият национален ОТБОР. Защото за първи път от поне 8 години, ние имаме ОТБОР. Всички играят задружно, помагат си на терена и най-важното - стриктно спазват тактическите указания на треньорите. Русия и Бодуров направо не мога да ги позная. Изключително стабилни и двамата, допълващи се страшно добре - единия с височина, другия с бързина. Отлично завръщане на Г. Илиев и страхотни 2 мача на бледия Илия Миланов.

В тези 3 мача играхме срещу отбори, десетки пъти по-скъпи от нашите. Отбори с огромен опит зад гърба си и безброй участия на европейски и световни финали. Не загубихме от нито един от тях, а в големи периоди от мачовете и ги надигравахме.
Чудно ми е плювачите как ли биха реагирали, ако любимите им Левски или ЦСКА бяха направили хиксове с Милан, Шахтьор Донецк и Порто да речем. Сигурно щеше да има възхвали до небесата. А сега - играли сме слабо, нямали сме идея.
Интересно какво да кажат суперзвездите на Сърбия, Турция, Португалия и т.н.
Има ли някой, който да отрече, че нашата група е най-брутална откъм съперници?
Извинявайте, и аз исках да сме на мястото на Литва или Кипър, ама не сме. Ако бяхме на тяхно място, щях да съм недоволен на 6 точки от 4 мача. Сега обаче се радвам. И ще бъда на стадиона март месец да подкрепя тези момчета, нищо, че играем с Малта. Ще бъда там, защото за първи път от много време насам виждам, че дават всичко от себе си за честта на България.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 17 окт 2012 11:26

Кой да очаква, че в "групата на смъртта" (както бе наречена), след 4 изиграни мача, 3 от които със считаните за по-класни от нас, няма да сме със загуба. Още преди мача с Италия се коментираше с колко сме щяли да загубим(включително и аз, признавам си), след това пък се говореше, че за мача с Армения ще паднем от високо .. И тази "теория" беше опровергана. След тези две срещи се почувстахме доста по-оптимистично настроени за предстоящите двубои и момчетата показаха добра игра срещу Дания и Чехия, изпълвайки ни с надежда, че можем най-накрая да направим нещо запомнящо се на тези квалификации. Усеща се, че колективът е сплотен и има настроение в играта на нашите .. Това се дължи на Любо Пенев, който се справя отлично засега и се надявам целият отбор да продължи в същия дух.

sin4ec написа:Нямаме потенциал...

Потенциал имаме, и то голям. Осъзнаваш ли, че Георги Миланов и Илия миланов са едва на 20 години?! Само някой по-стойностен клуб трябва да ги прилапа и ще станат големи играчи, стига да нямат проблеми с контузии ! Защитата ни в момента е много стабилна(дано не ги урочасам, но Иванов и Бодуров се справят отлично и обират всяка висока топка, неутрализират централния противников нападател .. стабилни са отзад)
Ти какво искаш? Надиграхме Италия, при равен брой играчи надигравахме и датчаните по всеки критерий, затруднихме Чехия и си заслужихме точката. Да не очакваш, че всички ще ги бием с по 3+ гола? Вместо да се радваме, че футболистите ни играят сърцато и сме все още без загуба в "групата на смъртта", пак се намират недоволни ..
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
daniel_red
Контакти:

Мнениеот daniel_red » 17 окт 2012 11:43

Аз не знам за какво спорите всъщност. От един отбор-посмешище преди година, сега сме напълно реален претендент за бараж. Нещо повече - надиграхме вицешампиона на Европа, взехме си задължителния мач с Армения, удържахме са 10 души равен с Дания и взехме ПРЕКРАСЕН резултат от чехите. Ами сори ама всичко е толкова хубаво, че не е истина. А тези, на които не им харесва нещо - да се прегледат!!! Любо е страшен, кара момчетата да играят като оси, те си вярват и си помагат. Голяма класа нямаме, но този отбор може да изненада всеки и е адски труден за побеждаване. Само си помислете за израстването на Русия и Бодуров, които снощи бяха безгрешни.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 17 окт 2012 11:58

Има някаква магия когато за национален треньор имаме човек с фамилията Пенев, има колектив,има игра ,има и тази доза късмет която си трябва в спорт като футбола.А някои предсказваха че едва ли не срещу Чехия ще се повтори резултата от преди 10-на години е не стана точно така.Най ме кефи че не се шашкаме от имена а играем като равни с който и да е отбор, не е като преди да напълваме гащите още преди мача да е почнал.Има си отбора определена тактика и си я следва до края това заслужава уважение.Няма как ще има и загуби,но важното е че се играе добре и резултатите не закъсняват дано накрая се поздравим и с класиране което ще е много трудно,но пък така ще е по сладко.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 окт 2012 12:23

Леллелелелел тука за некви класирания се говори ,за победи с разлика над Чехи , Датчани и Италянци ... мале мале , колко бърже забраихте ,че чалгаро-маникенчетата нрава си менят , ма козината не .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 17 окт 2012 12:38

grasiani написа:Има някаква магия когато за национален треньор имаме човек с фамилията Пенев, има колектив,има игра ,има и тази доза късмет която си трябва в спорт като футбола.А някои предсказваха че едва ли не срещу Чехия ще се повтори резултата от преди 10-на години е не стана точно така.Най ме кефи че не се шашкаме от имена а играем като равни с който и да е отбор, не е като преди да напълваме гащите още преди мача да е почнал.Има си отбора определена тактика и си я следва до края това заслужава уважение.Няма как ще има и загуби,но важното е че се играе добре и резултатите не закъсняват дано накрая се поздравим и с класиране което ще е много трудно,но пък така ще е по сладко.

Аз лично виждам още нещо в тая магия-В последните 20 години България винаги,когато е започвала квалификации в година завършваща на 2 се е класирала за първенство в година завършваща на 4.Примерите са САЩ 94 и Евро 2004.Другото интересно е,че в последните 20 години като изключим Пламен Марков само треньори от рода Пенев са ни класирали на световни и европейски първенства.Пример за това е Димитър Пенев успял да класира отбора за САЩ 94 и за Евро 96.Иначе сегашния отбор има още много да работи и лично аз смятам,че ако се работи с тези темпове класиране на Евро 2016 е постижима цел дори и да не се класираме на СП 2014.Пенев според мен трябва да работи още много върху бързината при изнасяне на топката, но най-много трябва да се работи върху концентрацията.В последните 2 мача се нагледах на безброй грешни пасове при опити топката да бъде изнесена бързо.Освен това защитата,вратарят и нападателите допуснаха фрапантни грешки,които ни костваха точки.Нападателите пък изпуснаха множество 100 процентови положения.Това не трябва да се повтаря ако искаме отобра да израства.Дано тези неща бъдат отстранени по-скоро.

Върни се в “Национален отбор”