Станислав Генчев в националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Станислав Генчев в националния отбор
Здравейте,искам да ви питам за мнението ви защо Любо не вика Станислав Генчев в националния.Според мен той е с една класа над Сърмов и със сигурност не по слаб от Гаджев а предвид факта,че е партньор на най-добрия ни вътрешен халф С.Дяков мисля,че е доста удачно той да е национал но Любо май няма никакво намерение да разчита на него.
Re: Станислав Генчев в националния отбор
farin01 написа:Здравейте,искам да ви питам за мнението ви защо Любо не вика Станислав Генчев в националния.Според мен той е с една класа над Сърмов и със сигурност не по слаб от Гаджев а предвид факта,че е партньор на най-добрия ни вътрешен халф С.Дяков мисля,че е доста удачно той да е национал но Любо май няма никакво намерение да разчита на него.
В общи линии Пенев се опитва да залага на сравнително млади играчи, с които да може да гради отбор поне 2-3 години напред. Разбира се, има и изключения, но са на постове, на които адекватна алтернатива няма почти никаква.
Станислав, не знам точно на колко години е, но 100% е прехвърлил 30те като си спомням колко отдавна дебютира в Левски.
Като се има в предвид, че не е кой знае колко по-класен от някой от другите хора на неговата позиция, няма смисъл да се вика.
до колегата от Разград-в момента имаме добър отбор,ти пак си питаш за вашия Генчев.
Ами да вземем Шоко и Шуменския Деко.
Не се обиждай ама ние винаги си имаме критерии и все винаги знаем.
Отбора играе ли-играе,губи ли-не,печели ли -ДА.
Колкото до Дяков-изключително рисков футболист,ама много рисков футболер иначе играе с много хъс и желание.
Вчера обаче пак беше за гонене и ако забеляза след пресиления му вдигнат първи картон спря да играе момчето от страх да не го изгонят.
Така беше и с Жорката Илиев.
Колкото до Дяков-изключително рисков футболист,ама много рисков футболер иначе играе с много хъс и желание.
Вчера обаче пак беше за гонене и ако забеляза след пресиления му вдигнат първи картон спря да играе момчето от страх да не го изгонят.
LEVSKI_FOREVER
отбора си има треньор, когото иска него ще вика, той носи отговорност не ние тук
Първо искам да уточня,че съм от ДОБРИЧ и съм привърженик на ЛЕВСКИ.Мисля,че всеки си има право на мнение и виждане за играта,просто моето е,че Генчев би вършил много по добра работа от Сърмов,в никакъв случай не искам да критикувам Пенев той си носи отговорността и за момента мисля че се справя страхотно.Колкото за годините и подмладяването не мога да се съглася много,Генчев тази година навършва 31 което не е много за футболист тип резерва и запълване на дупка в средата по време на мач,какъвто е и Сърмов който е с 4 год.по млад,а бъдете сигурни че до една година със сигурност ще има и други варианти на по 22,23 год.
- Red Warrior
- Контакти:
В България нивото е толкова ниско, че когото и да повика Любо - няма да сбърка. Представям си, ако разполагаше с наистина качествени футболисти какво щеше да направи. Поне един Бербатов да имаше, защото в нападение се вижда, че ни куцат нещата. Създаваме положения, а малко реализираме, като разчитаме много на халфовете, или на защитниците при статичните положения. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
..и защо нашия жоро илиев да не заслужава да играе, а трябва да играе генчев? след като жоро илиев е футболиста, който води черно море всеки мач независимо от това как играят другите около него и миналия сезон има 10 гола и 11 асистенции или обратно, което е най-много за халф в българия... и вчера ако георги миланов беше оставил жоро илиев да играе с глава, можеше да бием 0:1 щото последния му гол дето видях на стадиона беше отбелязан с глава горе-долу от същата позиция
ама все пак като се има предвид, че сега чак го викнаха съм доволен от представянето му, няма как с 1-2 мача да е перфектен във взаимодействието си с останалите на терена 

zlatan написа:до колегата от Разград-в момента имаме добър отбор,ти пак си питаш за вашия Генчев.
Защо да е бил за гонене Дяков? Няма нищо неестествено при тази борба за всяка педя земя един сърцат дефанзивен халф да получи жълт картон. А не мисля и че е спрял да играе, макар и по-предпазливо.
Нещо пак го обърнахте на клубни пристрастия.
Един защитава Жоро Илиев, друг Дяков, сега ще дойе някой да обясни нещо за Миланови или Бодуров, аз да взема да кажа, че Гаджев ако беше останал щеше да вкара пряк свободния на Божинов, а пък някой от ЦСКА да настоява да викнат Карачанаков, че играта по крилата куца.
Любо като дойде никой не вярваше (аз също), че ще настъпи промяна. Почнахме да се замисляме след Холандия, а сега вече сме дотам да правим пак сметки как да излезем от групата си. Това от години не ни се е случвало? Поне 6.
Така че да го оставим да си работи с отбора и да си вика и пуска който си поиска. А когато (и ако) отбора удари максимума си с него като треньор, да мислят за заместник.
Един защитава Жоро Илиев, друг Дяков, сега ще дойе някой да обясни нещо за Миланови или Бодуров, аз да взема да кажа, че Гаджев ако беше останал щеше да вкара пряк свободния на Божинов, а пък някой от ЦСКА да настоява да викнат Карачанаков, че играта по крилата куца.
Любо като дойде никой не вярваше (аз също), че ще настъпи промяна. Почнахме да се замисляме след Холандия, а сега вече сме дотам да правим пак сметки как да излезем от групата си. Това от години не ни се е случвало? Поне 6.
Така че да го оставим да си работи с отбора и да си вика и пуска който си поиска. А когато (и ако) отбора удари максимума си с него като треньор, да мислят за заместник.
-
Старши треньор на националният отбор на България по футбол е Любослав Пенев и той решава кой да извика и кои да играят на терена!