Аз вярвам в момчетата. Така се играе с дух и сърце! И затова си мисля, че ще стигнем до баражите и там дай Боже да ни се падне Франция!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tpwNv29XbbQ[/youtube]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sin4ec написа:rebelheartous написа:С късмет можеш да направиш хикс с един отбор от Евро 2012, с втори отбор от Евро 2012. Само че като се съберат 3 отбора от Евро 2012, срещу които сме непобедими, е нещо повече от късмет. Просто сме повече от отбор. Embrace it.
Именно тук беше моментът- в цикъл след Евро, подмяна на кадри и прочее! Осрахме го-догодина ще ядем калая! "Ma gavte la nata.".
Iso24 написа:Аз само не разбирам защо пък Сашо Тонев е взет в националния!? Ако ще е млад надъхан играч защо не например Антон Карачанаков от ЦСКА? Има силен удар от далече и е добър голаджия. Но дано се развие догодина и може да бъде взет и той.
Iso24 написа:Аз само не разбирам защо пък Сашо Тонев е взет в националния!? Ако ще е млад надъхан играч защо не например Антон Карачанаков от ЦСКА? Има силен удар от далече и е добър голаджия. Но дано се развие догодина и може да бъде взет и той.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта