daniel875 написа:Единствено НЕУРАВНОВЕСЕНИЯТ не искам да играе в събота. Този пак ще го изгонят. Той не става за футболист.
А ти кой беше, че да казваш кой става и кой не ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
daniel875 написа:Единствено НЕУРАВНОВЕСЕНИЯТ не искам да играе в събота. Този пак ще го изгонят. Той не става за футболист.
Pichichi написа:Ще видите как накрая ще се поолучи въртележка, защото и трите отбора- Дания, Чехия и ние сме горе долу еднакво слаби
Напълно съм съгласен затова за нас е много важно Италия да бие и Чехия и Дания в оставащите 3 мача м/у тях.
И мача в Армения ще ни е много труден може би нал-ключов за нас. Арменците играха много добре с/у Италия
като домакини преди 4 дни.
MORSKI написа:Pichichi написа:Ще видите как накрая ще се поолучи въртележка, защото и трите отбора- Дания, Чехия и ние сме горе долу еднакво слаби
Напълно съм съгласен затова за нас е много важно Италия да бие и Чехия и Дания в оставащите 3 мача м/у тях.
И мача в Армения ще ни е много труден може би нал-ключов за нас. Арменците играха много добре с/у Италия
като домакини преди 4 дни.
Те Чехия и Дания също ще играят с Армения
lorda1234 написа:Мисля, че Благой Иванов трябва да бъде извикан за следващите мачове.Намира се в много добра форма за отбора си.играе редовно и е капитан.Мисля, че с него можем сериозно да изненадаме отборите във вторите мачове.
lorda1234 написа:Мисля, че Благой Иванов трябва да бъде извикан за следващите мачове.Намира се в много добра форма за отбора си.играе редовно и е капитан.Мисля, че с него можем сериозно да изненадаме отборите във вторите мачове.
Teo написа:Чехите и Дачаните пролетта много ще грешат за сметка на Армения, което ще ни отвори пътя към Бразилия.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта