То и аз това бях решил-да отида в А сектор. Но ако ми дадат билет с места от към Г, какво правим тогава. На входовете от към Б едва ли ще ме пуснат.
Като казвам, че е опасно имам предвид, че там се случват най-често инцидентите. На първо четене се сещам как сектор Г беше опразнен целия преди известно време и по какъв начин се случи това. Едва ли и Б е застрахован от подобно нещо.
Цени на билетите за вечното дерби!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Цени на билетите за вечното дерби!
ultralevski написа:Какви 6000 билета като ние винаги сме повече от вас
Виж сега, за такава бройка се говори, пък дали ще ви отпуснат повече... не знам.

"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
Вероятно, както обикновено, секторите "А" и "В" ще бъдат "сцепени" в съотношение 3:2 (или наполовина) между домакини:гости и толкова.
Въпросът е защо при положение, че това си стана нещо като традиция в последните десетина, а може би и повече, дербита, не се пускат за свободна продажба билетите от тези два сектора за частите, които ще бъдат за Левскарите на касите на Националния стадион или на Герена.
Според мен логиката е очевидна - ако се пуснат там нали някой от ЦСКА ще трябва да плати на тези лелки надници да продават билетите.
Затова ще си отидем мирно и тихо до касите на Армията, или пък в деня на мача, ще си вземем билети за където си поискаме (аз лично за "А") и ще си влезем откъм "Б" без проблеми, както е било на последните няколко дербита. И ще се попсуваме с червените приятели, надявайки се на хубав мач и победа.
Драма няма. Само малко неудобство.
Въпросът е защо при положение, че това си стана нещо като традиция в последните десетина, а може би и повече, дербита, не се пускат за свободна продажба билетите от тези два сектора за частите, които ще бъдат за Левскарите на касите на Националния стадион или на Герена.
Според мен логиката е очевидна - ако се пуснат там нали някой от ЦСКА ще трябва да плати на тези лелки надници да продават билетите.
Затова ще си отидем мирно и тихо до касите на Армията, или пък в деня на мача, ще си вземем билети за където си поискаме (аз лично за "А") и ще си влезем откъм "Б" без проблеми, както е било на последните няколко дербита. И ще се попсуваме с червените приятели, надявайки се на хубав мач и победа.
Драма няма. Само малко неудобство.
Ето и още малко нова информация по въпроса. Има я в Новспорт и ***.
Т.е. би трябвало да можем да купуваме от Герена за навсякъде.
ЦСКА отпуска общо почти 11 хиляди билета на "Левски" за вечното дерби в събота, поясни изпълнителният директор на "сините" Константин Баждеков.
Символичният домакин дава 6300 места на госта за сектор "Б" на националния стадион. Останалите билети са за блокове в "А" и "В" откъм "Б".
Баждеков подписа договор с "червения" си колега Венцислав Живков, според който за вечното дерби напролет ще се действа на реципрочен принцип, включително за цените.
Сега билети за "Левски" струват 10 лв. "Сините" ще пуснат в продажба своите места по касите на ст. "Георги Аспарухов" отрано, а после и в деня на мача.
"Имаме договорка при изчерпване на количествата да получим допълнителни места и експресно да ги пуснем по касите", информира Баждеков.
RIR написа:Ето и още малко нова информация по въпроса. Има я в Новспорт и ***.ЦСКА отпуска общо почти 11 хиляди билета на "Левски" за вечното дерби в събота, поясни изпълнителният директор на "сините" Константин Баждеков.
Символичният домакин дава 6300 места на госта за сектор "Б" на националния стадион. Останалите билети са за блокове в "А" и "В" откъм "Б".
Баждеков подписа договор с "червения" си колега Венцислав Живков, според който за вечното дерби напролет ще се действа на реципрочен принцип, включително за цените.
Сега билети за "Левски" струват 10 лв. "Сините" ще пуснат в продажба своите места по касите на ст. "Георги Аспарухов" отрано, а после и в деня на мача.
"Имаме договорка при изчерпване на количествата да получим допълнителни места и експресно да ги пуснем по касите", информира Баждеков.
Ето, в крайна сметка за какво беше този рев от другите колеги? То е ясно, че ще има билети за всички, просто информацията закъсня.
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
vpnikolov написа:RIR написа:Ето и още малко нова информация по въпроса. Има я в Новспорт и ***.ЦСКА отпуска общо почти 11 хиляди билета на "Левски" за вечното дерби в събота, поясни изпълнителният директор на "сините" Константин Баждеков.
Ето, в крайна сметка за какво беше този рев от другите колеги? То е ясно, че ще има билети за всички, просто информацията закъсня.
Някои реват, защото не са идвали на Дерби досега и не знаят "привичките" - лошо няма, ще им се обясни или ще видят инфото.
Други реват, защото така е модерно или за да покажат колко е лош ЦСКА.
Айде, дано да се забавляваме на мача - някои повече, други по-малко.

- ultralevski
- Контакти:
plamenst7 написа:То и аз това бях решил-да отида в А сектор. Но ако ми дадат билет с места от към Г, какво правим тогава. На входовете от към Б едва ли ще ме пуснат.
Като казвам, че е опасно имам предвид, че там се случват най-често инцидентите. На първо четене се сещам как сектор Г беше опразнен целия преди известно време и по какъв начин се случи това. Едва ли и Б е застрахован от подобно нещо.
Като си купуваш билет ще искаш за 13, 14 или 15 блок на Сектор А. Те са откъм Б
Само феновете са важни!
- Red Warrior
- Контакти:
А бе вие май никога не сте ходили на мача ЦСКА - Левски. Предполагам, че ще пуснат билетите за свободна продажба в деня на мача, като билетите за левскарите ще се продават до метростанцията, а за цесекарите на езерото Ариана и улица Гурко. На касите ще пише 100% дали билетите ще са за сини и червени, тоест дали билетите за "А" и "В" сектор ще са към "Г", или "Б" сектор.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Върни се в “Футбол - България”