Мразя когато на дербито има малка посещаемост , колко се очаква на този мач?
Успех на Цска
Цени на билетите за вечното дерби!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Цени на билетите за вечното дерби!
Това значи ли че няма да се продават билети на стадиона в деня на мача? 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
UltraBlue написа:Това значи ли че няма да се продават билети на стадиона в деня на мача?
Силно се съмнявам да не се продават.
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
vpnikolov написа:UltraBlue написа:Това значи ли че няма да се продават билети на стадиона в деня на мача?
Силно се съмнявам да не се продават.
И аз също... предполагам че под търговската мрежа визират разни магазини. Преди нали пускаха в глобул и още някъде...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Къде ще се продават билетите за Б сектор
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"
-
- Контакти:
Моля Ви се, обяснете от къде ще можем да закупим билети в деня на мача за сектор Б
))

- Red Warrior
- Контакти:
Тък като коментара ми беше премахнат, само да поздравя феновете на титаните с цените на билетите и да им пожелая другият път да са им по-високи от тези на левскарите. Аз ще съм на стадиона, за да скандирам това заради, което коментара ми беше премахнат. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- ultralevski
- Контакти:
vpnikolov написа:Nikona написа:Билети в търговската мрежа няма да се продават!фен-магазина на ЦСКА при стадион „Българска армия”
Ебати еврейските номера накрая ще почнат да си продават билети само пред сектор Г само и само да са си самички на стадиона. Няма такъв страх публиката на Левски да не изкупи билетите за А и В сектор.
П.П. Не, че това ме притеснява последните 10 години съм си винаги в сектор В няма значение В.Левски, Герена или Българска Армия.
Ти на ударен ли се правиш? Това е за феновете на ЦСКА, на вас ви отпускат 6000 билета, доколкото знам и вашето ръководство си ги продава където иска.
Какви 6000 билета като ние винаги сме повече от вас

Само феновете са важни!
Аз искам да заведа детето си на мача, но не искам да го водя в сектор Б, а не искам и да бъдем сред феновете на ЦСКА. Все пак детето да може да си се зарадва спокойно на евентуален гол на любимия му отбор.А сега кажете ми какво да правя? За такива фенове като нас някой помислил ли е? Все пак феновете на Левски и ЦСКА не са само секторите Б и Г, където определено е опасно място за едно дете, особено на дербито.
- ultralevski
- Контакти:
plamenst7 написа:Аз искам да заведа детето си на мача, но не искам да го водя в сектор Б, а не искам и да бъдем сред феновете на ЦСКА. Все пак детето да може да си се зарадва спокойно на евентуален гол на любимия му отбор.А сега кажете ми какво да правя? За такива фенове като нас някой помислил ли е? Все пак феновете на Левски и ЦСКА не са само секторите Б и Г, където определено е опасно място за едно дете, особено на дербито.
Отиваш в Сектор А, който пак ще бъде предимно син. И не знам точно какво му е опасното на Б сектор, но както си решиш.
Само феновете са важни!
Върни се в “Футбол - България”