Химн преди мачовете от "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Химн преди мачовете от "А" група

Мнениеот fen-fen » 15 окт 2012 15:53

Captain Stottlemeyer написа:Не мисля, че идеята е много добра. Хайде първо футболистите и ние да се научим да пеем нашия химн, когато играе националният отбор на България. Да се научим да не освиркваме химна на съперника. Да се научим да не се бием по трибуните, да не издигаме расистки лозунги, транспаранти и да не обиждаме по някакъв друг начин достойнството на другите. Нека да научим тези първи буквички от азбуката на футболната култура, пък до химна преди мачове от "А" група има време, не сме пораснали още.... 8-)

Много точно казано!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Re: Химн преди мачовете от "А" група

Мнениеот KingKenny » 15 окт 2012 16:49

Излишно. Преди време бях чул на стадион Христо Ботев във Пловдив едно мнение, което беше нещо от сорта: "защо трябва да пеем химна преди всеки мач ? не сме национален отбор, нито е ден на траур, нито е национален празник, нито сме на митинг. В горепосочените дни или мероприятия се пее химна на дадена държава. Като толкова искат нещо да се пее по стадионите освен "цигани","на майка ви п*тката"," ще ви разпорим г*зовете" и т.н. да измислят песен, която да бъде пята или химни на отборите, както е в Англия, както е и в Италия. Излишно е да се пее националния химн." :)" Напълно съм съгласен.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”