Военно положение и тоталитаризъм в Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Re: Военно положение и тоталитаризъм в Пловдив

Мнениеот Flash1912 » 15 окт 2012 12:33

Тия си правят ташак. Ботевист съм, ама това минава всякви граници на разума - да се пазиш от собствените си фенове.

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 15 окт 2012 12:38

Може ли да споменете някои от медиите, който не са били допуснати ? Искам да знам къде се прокрадва правдата в съвремнното новинарско пространство

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 15 окт 2012 12:47

Ами като се чака "спасителя - робин худ" да оправи нещата, така ще е. то само с пи-ар не става

Потребителски аватар
1936
Контакти:

Мнениеот 1936 » 15 окт 2012 12:49

Узунов май остава доколкото разбрах, макар и да не го потвърдят днес. За Бонев нямам мнение или по скоро не искам да го давам, но Наско много лапаше. Най-гадно бе като крадеше от билети.
Много важно е феновете да сме обединени в този момент.

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 15 окт 2012 13:02

Не мислите ли, че е крайно време да успокоим топката? В момента най-важното нещо е сезонът да завърши спокойно. Предстои ни тежка серия от мачове и е много вероятно (за съжаление!) от нея да излезем без спечелена точка. Дали Узунов ще е в ръководството или не, това в момента с оглед предстоящите мачове няма абсолютно никакво значение. Единственото, което има значение, е отборът да бъде подкрепен от публиката. В момента единственото, което се постига с тези атаки, контраатаки, декларации и отговори, е да се нагнетява напрежението и да се разделя публиката. Защото Славов, добър или лош, далеч не е подкрепян от 100% от феновете на Локомотив. Защото Узунов, добър или лош, далеч не е мразен от 100% от феновете на Локомотив. Разбира се, вярно е и обратното. Така че каквото и да направят тези двамата, ако това противопоставяне продължи, публиката ще е разединена, което 100% означава изключително слабо представяне на отбора в оставащите до края на сезона мачове.
Промени може да има (и сигурно ще има) ЕДВА на полусезона. Най-малкото защото в момента Узунов е единственият човек, който има право да подписва документи от името на клуба. Прехвърлянето на акциите, доколкото знам, все още не се е случило (поправете ме, ако греша, може и да не съм прав).

Така че апелирам към всички локомотивци - и организираните, и неорганизираните, и крайните, и умерените - карайте я по-спокойно. От тази война в момента не печели никой. Но губим всички.

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 15 окт 2012 13:21

Търсете нов собственик от сега. Още преди да се захване с Локомотив знаех, че ще имате проблеми. То си му личи какъв човек е по излъчването, отношението към хората, а и доста отрицателни неща съм слушал за него от варненци. Още повече, че е натрапен в отбора ви и не го прави със сърце, а от задължение. С действията си и приказките той съвсем затвърди позицията ми, че Локомотив е обречен на посредственост и постоянни циркове с него. Махайте го!

П.С.: Много ми напомня на нашия Банев... Но може да се окаже и по - зле, защото той поне не беше натрапен и в началото имаше ентусиазъм.

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 15 окт 2012 13:43

[center]РАЧКОВ,ВРЕМЕ Е ДА ЗАПОЧНЕШ С ВРЪЧВАНЕТО НА СКУНКСОВЕ(МАКАР ,ЧЕ НЯКОИ ХОРА МИРИШАТ ПОВЕЧЕ И ОТ НАГРАДАТА!) П.П. Да се скриеш от собствените си фенове и да те пазят 2-роти гавази-чудо невиждано!!! [/center]
Последна промяна от mannoli на 15 окт 2012 13:45, променено общо 1 път.

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 15 окт 2012 13:45

Факт, че "случихте" на "собственик". Сега официално клубът се превърна в перачница на пари.

Аз лично не бих се тревожил за малките зулуми на Насковците, Зумите и който и да било друг. Ако все пак се верни, то те са "кокошкарски" изпълнения.

Според мен същинския проблем е какво ще стане, когато Б.Б. спусне друга заповед и Марешки изпадне в немилост? Все пак имайки предвид, че Л. Пд не е ЦСКА, по-скоро се опасявам, че ще последвате съдбата на Ботев и Пирин.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 15 окт 2012 13:50

Наско Узунов ще се спаси от "любовта" на хората само когато си наистина си тръгне от Локомотив. Негов е избора как ще го направи - като човек с достойнство или като мишок.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 15 окт 2012 13:58

Sublimie+ написа:Факт, че "случихте" на "собственик". Сега официално клубът се превърна в перачница на пари.

Аз лично не бих се тревожил за малките зулуми на Насковците, Зумите и който и да било друг. Ако все пак се верни, то те са "кокошкарски" изпълнения.

Според мен същинския проблем е какво ще стане, когато Б.Б. спусне друга заповед и Марешки изпадне в немилост? Все пак имайки предвид, че Л. Пд не е ЦСКА, по-скоро се опасявам, че ще последвате съдбата на Ботев и Пирин.

Грешиш, Локото е отбор с електорат, а ББ има интерес да си осигури електорат с евтини популистки действия. Така че 100% ще се опита да се намеси. Така и така цялата А група вече е вързана с негови хора, да се готвим за черно тото на национално ниво.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”