Момчета вие много добре знаете какво може Генов.Той си е ваш кадър.Пожелавам ви успех!Едно е да си треньор и играч във Варна,друго е в Пловдив.Тук публиката е супер неадекватна,пияни и разбиращи от всичко,не всички разбира се.Примери не ми се дават.Генов едната година беше Сър,на другата му викат,все едно е някаква *****.Абе всичко е въпрос на възпитание!
Успех още веднъж!!!

Стефан Генов официално е новият треньор на Локомотив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ralimavridov
- Контакти:
Re: Стефан Генов официално е новият треньор на Локомотив
Нека да погледнем на позитивното в новото назначение. То не е никак много, но е добре да се отбележи. Новият треньор е Локомотивец и се надявам да е с една идея по-загрижен за отбора. Аз смятам, че всеки заслужава шанс да се докаже. А и положението не е чак толкова трагично. Показахме някои много добри игри, като само липсата на шанс попречи да имаме 6-7 точки повече и няма да е все така - с добрите игри трябва да дойдат и добрите резултати. Все пак това е Локомотив от Пловдив.

L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
						C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
успех на локо пд  с генов публиката на локо не е като на черно море ще работи по спокойно пожелавам му късмет

САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА
Кофти за Локо, но вие прекрасно си го знаете какъв е. И все пак смятам, че имаше причина да бъде 30 години само помощник.

Стефан Генов е възпитан човек и ако ги няма легендата и топадминистратора и бъде оставен да работи на спокойствие ще се справи.

Успех на Чечо. В много лош период поема отбора. Ще му е много трудно, но дано успее да постигне добри резултати.

Captain Stottlemeyer написа:Преди около година г-н Стефан Генов беше обявен за "сър" от феновете на "морето". След това дойдоха някои лоши резултати, не толкова заради "сър"-а, а поради липсата на средства, или по-точно казано нежеланието на една от най-богатите фирми в България - собственик на отбора, да се охарчва за футбол - база, нови играчи, ДЮШ и т.н. Много по-лесно е само да се цица от град Варна и неговите граждани.Като кучето на Павлов и феновете на "морето" (включително някои от тях с претенции да бъдат спортни журналисти) първосигнално оплюха (оплюват и сега) сър-а, без да се опитат да вникнат в същината на проблема. Това е положението...
[offtopic]Както винаги мишките излязоха от дупките си и пак философстват и дърводелстват вместо да си гледат пенсията. То друго от тях не може да се очаква. Вече почнаха да дразнят, а уж имат претенции да са някои.... То целият форум ги разбра, че са въздух под налягане, но те типично като мишленца почват да църкат и да напомнят за себе си. Пак се изложихте господин философ. Пак и пак говорите за неща, от които си нямате понятие и не разбирате. Първо не ФЕНОВЕТЕ НА МОРЕТО, А ТОЧНО 3-4 ЧОВЕКА от този форум, повтарям 3-4 човека ОТ ТОЗИ ФОРУМ го засъросваха и това лесно може да се провери, но защо да си правите труда да проверявате нещо, като може да се опитате да омаскарите някой. Аз нито съм казал нещо хубаво, нито нещо лошо за него по време на престоя си на "Тича" още по-малко да съм го съросвал
 Това е върха на тъпотията.... Но понеже вие сте свикнали като един дървен философ, без особено умствен багаж, да говорите глупости по теми, които не са ви понятни, за пореден път се изложихте. Лошото е, че се опитвате да злепоставите други хора. Това е присъщо качество за нисши създания с миши характер като вас... И докато аз имам "претенции" да съм спортен журналист и то с основание и покритие, при вас претенциите да сте някой и компетентен по всички въпроси са огледален образ на това колко сте нелеп.[/offtopic]
 Това е върха на тъпотията.... Но понеже вие сте свикнали като един дървен философ, без особено умствен багаж, да говорите глупости по теми, които не са ви понятни, за пореден път се изложихте. Лошото е, че се опитвате да злепоставите други хора. Това е присъщо качество за нисши създания с миши характер като вас... И докато аз имам "претенции" да съм спортен журналист и то с основание и покритие, при вас претенциите да сте някой и компетентен по всички въпроси са огледален образ на това колко сте нелеп.[/offtopic] Извинявам се на феновете на Локото за офтопика, но когато разни дразнещи философи се упражняват на наш гръб няма как да остана безучастен.
					Последна промяна от MORSKI на 13 окт 2012 21:00, променено общо 1 път.

- 

Pldatanasbg
- Контакти:
За песимистите бих казал следното за тяхно успокоения. На времето когато взеха Едо за треньор и аз се опасявах много имайки предвид това, което се бе случило с Добруджа когато той беше треньор там............ изпаднаха от б група играчите отказаха да тренират................ама какво стана после при нас !!!! Така че горе главата освен това има пряк поглед върху сегашния БОТАЛИКЪ

- black&white
- Контакти:
Много по-добра опция от Гонзо! Първо, за разлика от Гонзо, Чечо Генов е треньор. Второ, Чечо е локомотивец и е прекарал десетки  години на Лаута. Трето, Чечо, за разлика от Гонзо, няма да раздели публиката ни на два лагера. И не на последно място - Чечо, за разлика от Гонзо, е избор на Марешки (който е гледал днес участието на Марешки по БНТ ще разбере разликата).
Успех на Стефан Генов! Чечо, добре дошъл у дома!
P.S. Ще ни трябва обаче и спортен директор, и то човек, който може да тропа по масата. В това отношение Чечо е прекалено мек.

Успех на Стефан Генов! Чечо, добре дошъл у дома!
P.S. Ще ни трябва обаче и спортен директор, и то човек, който може да тропа по масата. В това отношение Чечо е прекалено мек.
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Защо ли никой от нас не е изненадан от избора на Марешки?!  

На всеки вече е кристално ясно, че човечето от Варна няма да инвестира в клуба, отбора и базите.
Чета му интервюто на Марешки и се смея - видите ли аптекарят бил давал много пари за отбора...бюджета на Клуба бил
2 000 000 лв.Това е бюджет за отбор от "Б" гр Генов е идеален за "щедрия" бизнесмен от Варна, тъй като е евтин и послушен вариант.Изборът на марешки за треньор на отбора е достатъчно показателен и за неговите намерения.Ако искаше нещо да прави Марешки щеше да покани Станимир Стоилов, който е сред най-добрите специалисти у нас, а не да отбива номера само с евтини футболисти и треньори.Хвърля ни прах в очите тоя човек
 Генов е идеален за "щедрия" бизнесмен от Варна, тъй като е евтин и послушен вариант.Изборът на марешки за треньор на отбора е достатъчно показателен и за неговите намерения.Ако искаше нещо да прави Марешки щеше да покани Станимир Стоилов, който е сред най-добрите специалисти у нас, а не да отбива номера само с евтини футболисти и треньори.Хвърля ни прах в очите тоя човек 

На всеки вече е кристално ясно, че човечето от Варна няма да инвестира в клуба, отбора и базите.
Чета му интервюто на Марешки и се смея - видите ли аптекарят бил давал много пари за отбора...бюджета на Клуба бил
2 000 000 лв.Това е бюджет за отбор от "Б" гр
 Генов е идеален за "щедрия" бизнесмен от Варна, тъй като е евтин и послушен вариант.Изборът на марешки за треньор на отбора е достатъчно показателен и за неговите намерения.Ако искаше нещо да прави Марешки щеше да покани Станимир Стоилов, който е сред най-добрите специалисти у нас, а не да отбива номера само с евтини футболисти и треньори.Хвърля ни прах в очите тоя човек