''Спахте ли добре господин Дянков?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: ''Спахте ли добре господин Дянков?

Мнениеот v.r.s. » 13 окт 2012 20:35

dunavfc написа:Моля се на всички богове,следващият ни министър да е Сергей Станишев или Ахмед Доган,моля се и ДПС и БСП да съберат 51 % на предстоящите избори,точно това заслужава тоя народ !

Да това са думи на Бойко Борисов, "...да си изберат Станишев и Доган тогава". Само заради това ли трябва да е Бойко Борисов, за да не са Станишев и Доган, ако е само заради това не виждам смисъл и от него. Няма как все повече да затъваме, инфлацията да расте и изяжда доходите ни и да бъдем доволни, че на власт е ББ, а не някой друг и само заради това да гласуваме за ГЕРБ. Майчинството не е мръднало от 4 години и е 240 лева, при положение, че минималната работна заплата вече е 290 лева, така ли ще се стимулира раждането на деца. Същото е положението и с пенсиите, които не са се вдигали от 2009 година, заплатата ми не се е променяла от няколко години и всичко това при положение, че инфлацията за периода официално е около 10 %, но може и повече да е.
Някой попита каква общо има контрабандата в държавата с пенсиите и другите доходи, еми само от контрабандата на цигари загубата за хазната на година е 400 мильона лева, а като се сложат и алкохола и горивата са изчислени около 2.5 млрд. лева. Ако тези пари не отиват в някой джоб, а в хазната, тогава няма да има проблем с повишаването на пенсите, майчинството и за лечение на деца в чужбина, призовавайки ни да събираме средства с СМС-и и банкови сметки. А кой трябва да се справи с тази контрабанда, отново ли някой друг е виновен за нея, а не правителството?

Потребителски аватар
scka

Мнениеот scka » 13 окт 2012 20:36

тези бандюги от гроб минават всякакви граници ,това са едни кожодери на България и българския народ ,трябва час по-скоро да ги изметем от страната

shamp1on
Контакти:

Мнениеот shamp1on » 13 окт 2012 20:40

sin4ec написа:
urkoto написа:Тука гледам някои хора, защитници на вожда от Банкя ни плашат със скелетите в гардероба - конкретно за Жан Виденов.
Повярвайте, Тиквата ни води към много по-сериозна яма, от която трудно ще изпълзим толкова лесно като по онова време,

А, да не забравя и шепата платени герберастки подлоги застъпили бодро смяна във форума на гонг. Ако не беше тъжно и жалко, щеше да е смешно. Но уви...

Едно време комунистите сами предизвикаха хиперинфлацията, за да си изплатят с по 50-60 ооо долара многомилионните заеми и кредити. И станаха почтени бизнесмени...Жертваха пешката Виденов, много им дреме. Така или инак кризата беше изкуствена, а и народът имаше още резерви-било то в пари или имот. Днеес това го няма, кризата е резултат на безнадеждно бездарие и неможене и тази зима ще доотвори очите на много хора! Гадните комунисти оставиха на ББ 11 млрд лева резерв, който беше ометен, ометоха сребърни и бронзови фондове, пенсионни фондове, НЗОК и ефект-нулев, а ситуацията се втежнява със всеки ден! И данък въздух да сложат, все тая-няма да стане! А пък това, че вече са малцинство в един футболен форум,където хората са, меко казано, недобре настроени към социалистите, е многозначително! Може да Го венцеславите вовеки, но хората виждат всичко, не можеш ги излъга! С бабаитски маниери и селски номера вървеше година-две,сега хората искат пълни хладилници и топло за зимата, а не лентички! Дървата са на тройна цена спрямо преди 4 години, бензина-двоен, храните-двойни, а заплатите и пенсиите-станишевски...Ленторез Първокопник ще бъде бит позорно на изборите догодина!

Всички тук приказват как Ленторез Първокопник ще бъде бит позорно на изборите, и в същото време комунистите и те нямало да ги спечелят. Ами кой тогава ще ги спечели? И не бързайте да ме наричате платен герберски агент или тем подобни глупости. Питам каква е тяхната алтернатива? Извинете ме за късогледството, но аз не я виждам тази алтернатива. Разбира се това не означава да се примиряваме със ситуацията , а да търсим решение на този проблем.
Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 13 окт 2012 20:46

shamp1on написа:
sin4ec написа:
urkoto написа:Тука гледам някои хора, защитници на вожда от Банкя ни плашат със скелетите в гардероба - конкретно за Жан Виденов.
Повярвайте, Тиквата ни води към много по-сериозна яма, от която трудно ще изпълзим толкова лесно като по онова време,

А, да не забравя и шепата платени герберастки подлоги застъпили бодро смяна във форума на гонг. Ако не беше тъжно и жалко, щеше да е смешно. Но уви...

Едно време комунистите сами предизвикаха хиперинфлацията, за да си изплатят с по 50-60 ооо долара многомилионните заеми и кредити. И станаха почтени бизнесмени...Жертваха пешката Виденов, много им дреме. Така или инак кризата беше изкуствена, а и народът имаше още резерви-било то в пари или имот. Днеес това го няма, кризата е резултат на безнадеждно бездарие и неможене и тази зима ще доотвори очите на много хора! Гадните комунисти оставиха на ББ 11 млрд лева резерв, който беше ометен, ометоха сребърни и бронзови фондове, пенсионни фондове, НЗОК и ефект-нулев, а ситуацията се втежнява със всеки ден! И данък въздух да сложат, все тая-няма да стане! А пък това, че вече са малцинство в един футболен форум,където хората са, меко казано, недобре настроени към социалистите, е многозначително! Може да Го венцеславите вовеки, но хората виждат всичко, не можеш ги излъга! С бабаитски маниери и селски номера вървеше година-две,сега хората искат пълни хладилници и топло за зимата, а не лентички! Дървата са на тройна цена спрямо преди 4 години, бензина-двоен, храните-двойни, а заплатите и пенсиите-станишевски...Ленторез Първокопник ще бъде бит позорно на изборите догодина!

Всички тук приказват как Ленторез Първокопник ще бъде бит позорно на изборите, и в същото време комунистите и те нямало да ги спечелят. Ами кой тогава ще ги спечели? И не бързайте да ме наричате платен герберски агент или тем подобни глупости. Питам каква е тяхната алтернатива? Извинете ме за късогледството, но аз не я виждам тази алтернатива. Разбира се това не означава да се примиряваме със ситуацията , а да търсим решение на този проблем.

А защо някой да те нарича по някакъв начин, да обижда?? Това би показало именно липсата на алтернатива. Просто не трябва да се примиряваме със ситуацията. Да вземем националния отбор. Преди месец никой не го слагаше в сметките, а сега пак можем да мечтаем с тридесет хиляди по трибуните. Винаги има изход!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

shamp1on
Контакти:

Мнениеот shamp1on » 13 окт 2012 20:47

MOREE написа:
shamp1on написа:
MOREE написа:много умници като е хубав бойко и другите мишки вземете си ги вкъщи бе

Вас , варненци, Бат Бойко не ви изнася, защото като стане готова магистралата, Бургас ще бъде с по-голямо значение от Варна. Бургаското пристанище ще бъде приоритетно, курортите около Бургас също. Ще си останете с кораборемонтната база и военноморската с двете пробити лодки. Изобщо не съм фен на ББ, не съм гласувал за него, няма и да гласувам за ГЕРБ. Но поне тия ще завършат най-накрая тая пишман магистрала. Никой не казва че Бойко е най-хубавия, но предишните бяха по-зле и от него, там е работата. Трябват ни нови лица и партии, но не такива рециклирани като Кунева.

живеем по зле колега много по зле затова ми е неприятен този бойко и сие на лошото как да кажа че е добре. А за магистралата-магистрала ли да яде народа

Да, магистралата ще започне да храни народа, но тази част от народа , който е на юг от Стара планина. Тези в Северна България ще затънат още повече, за съжаление.
Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 окт 2012 20:49

Шампион, ако си забелязал-комунистите винаги печелят! Дали ще е Станишев, Костов, ББ, Пневнелиев- те какви са, да не са анархисти? Колкото до въпроса ти-аз ще чакам до последно да се яви формация или човек, който да даде алтернатива. При липса на такава, ще гласувам за ТК2 по някакъв начин-дали за БСП или Кунева-все тая. Ще кажеш-те на са алтернатива, но не е съвсем така! Единствените , които имат кадри, са БСП-неприятен, но неоспорим факт! Насреща=Фидосова, Цецка, Цецко, Хер Флик... Това е!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 13 окт 2012 20:52

sin4ec написа:Колкото до въпроса ти-аз ще чакам до последно да се яви формация или човек, който да даде алтернатива

Ето ти алтернатива - НФСБ

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 13 окт 2012 20:55

shamp1on написа:
sin4ec написа:

Решението е протести и притискане на правителствата, независимо на коя партия са. Никой няма да ни даде наготово нищо ако сами не си го извоюваме и това важи за всички управляващи без изключение. Виждаме какво се получава в Гърция, Испания и други страни, там въпреки кризата в Държавата правителствата са притиснати и донякъде се съобразяват с хората. А тук само ни налагат нови данъци и ни обясняват колко добре е Държавата, как ни хвалят навсякъде, а огромна част от населението вече живее под всякакъв жизнен минимум. Не може да си покрива елементарните нужди, като парно, ток, вода, кредити изтеглени преди години и така задлъжнява, че няма как да се оправи някога.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 13 окт 2012 20:55

Не мога да повярвам че има болни мозъци които ще гласуват за мутрата отново :!: :!: :!:
Вие не сте мазохисти ,вие явно сте САДОмазохисти..... или просто ограничени хора ;)

Върни се в “Свободна зона”