Мнението ви за тeзи статии(национален отбор)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

nikec1
Контакти:

Re: Мнението ви за тeзи статии(национален отбор)

Мнениеот nikec1 » 13 окт 2012 11:43

castiel написа:Не е виновно момчето , а хубавата ни А група !!Той е свикнал при такова влизане и фаул да не му свирят в бг първенството , но за съжаление попаднахме на съдия който свири по учебник ..

Нали се сещаш че ако това е влизане за директен червен картон, едно 60 процента от мачовете по света нямаше да завършват.... ясно се вижда дългата ръка на ФИФА.... плюхте ни като ревахме от мача със Динамо Загреб, всичко обаче се прави целенасочено срещу България.
А този коментатор на БНТ по-добре да се самоубие и да си сложи край сам на мъките. Лайно!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 13 окт 2012 11:45

Побеждаваш и губиш като отбор или си нищо :!: Стават грешки, а е лошо, когато ти станат навик, но конкретно вчера съставът превъзмогна грешките и взе точка. Отборът играе добре. Факт е, че с оглед показаното 5 точки са малко и вече минаха три от домакинствата ни, но ще е хубаво да се мисли положително, а не да плюем тоя или ония. Отношението "приливи-отливи", което е характерно за българските фенове е меко казано идиотско. :|
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 13 окт 2012 11:50

между другото имам чувството че в тоя форум не пишат Българи..... явно Датчани ползват транслатора на Гугъл и плюят по нашите играчи..... де да беше обаче така, толкова сте се озлобили с това ЦСКА, Левски, Литекс, Лудогорец че неможете да припознаете играч който е излезнал да се бори за страната си 90 мин. СРАМОТА!

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 13 окт 2012 12:11

Вместо да се зарадваме, повечето от нас пак се чудят кой крив - кой прав. За мен Пенев не трябваше да скача така на съдията, трябваше да си анализира срещата и да приключи, да бъде по скромен и сдържан. Сромността краси човека, а и нямаше да дава повод за поредната порция гръмки заглавия. Да си пуснат жалбичката и да приключват.

Страхотен отбор изгрява на хоризонта, дано продължават все така и да ни карат да мечтаем и да се гордеем. Браво на всичи.

П.П. Стига с тези клубни пристрастия, когато на терена играе България!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 13 окт 2012 12:42

Най лесният начин да си срещу такива заглавия и статии е да не им даваш гласност.Пък и е по добре за здравето и ума да не отваряш подобни сайтове.И в по "читавите" медии има по някоя и друга провокираща или подобна статия ,но са в по умерен тон и се преглътват.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 окт 2012 13:05

Кво да и коментираш на статията?Излязаха 11 българи,срещу 11 датчани.Играхме много добре,до червения картон и много мъжки и отборно след него!Кой на кого е юноша,кой на кого е футболист,кой къде играе все тая!Игра млада България с младия си треньор!Предните квалификации не вкарахме гол в домакинските мачове,сега вкарваме във всеки мач!Не сме загубили вече 3 мача!Браво Любо,браво момчета,БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 13 окт 2012 13:05

castiel написа:Не е виновно момчето , а хубавата ни А група !!Той е свикнал при такова влизане и фаул да не му свирят в бг първенството , но за съжаление попаднахме на съдия който свири по учебник ..

От това по -точно здраве му кажи.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 13 окт 2012 13:29

Абе я у лево! Бандата сбърка с острото влизане, но това не го прави лош футболист! Ами ако не беше той да асистира за гола??? Всеки футболист прави грешки, дори и на Ники не трябва да му се нахвърляме, въпреки автогола !!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 окт 2012 13:49

Не ми се иска да го кажа, но и според мен съдията беше перфектен. :roll: Друг е върпоса, че ако беше същата ситуация в ущърб на Дания, или Италия, надали щеше да даде червен картон. Трябва да знаем, че ще ни цакат по всички параграфи и затова трябва да сме много внимателни. Ето - червени картони, наказания по видеозаписи, а сега нищо чудно да ни лишат от домакинство заради няколкостотин комплексарчета скандиращи маймунски звуци. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 13 окт 2012 14:01

Няма да коментирам заглавията защото според мен са безсмислени да им бъде обръщано внимание въпреки, че съм от Левски.
Иска ми се обаче да констатирам изненадата ми от успехите на Пенев. Все си мислех, че и аз и още много хора с които съм си коментирал футбол- "отбираме" от този спорт. Това което се случва с националния под ръководството на Пенев обаче ме кара да започна да вярвам, че в нашата страна наистина всеки е специалист по футбол ама всъщност нищичко не разбираме, аз също! Изобщо не мога да разбера как този за мен доста ограничен в мислите си човек (не искам да го обиждам ама наистина съм убеден, че не разсъждава особено интелигентно) постига катарзис в трагичния ни национален тим. Може би наистина само си мислим че разбираме от футбол, всички дето много философстваме и съдим, ама тази игра си иска явно специфична жилка у човека, за да я разбира...

Върни се в “Национален отбор”