Мнението ви за тeзи статии(национален отбор)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Мнението ви за тeзи статии(национален отбор)
Безумни заглавия от безумен сайт. Тези "журналисти" разчитат на скандалното, за да продават. Сигурен съм, че се водиш от благородни подбуди, но именно хора като теб популяризират простотиите им - т.е., с тази тема във форума на "Гонг" им правиш услуга. Ако се бориш срещу подобна журналистика, то тогава не купувай жълти вестници и не влизай в жълти сайтове. Ако всички нормални хора ги игнорират - бизнесът им умира.
- Bartolomej
- Контакти:
Рано или късно Дания щеше да ни вкара гола и грешката щеше да я поеме някой друг . Така или иначе заради Звезделин Бандаловски останахме с човек по-малко в ситуация от , която не произтичаше нищо опасно за нас . Но той така е свикнал в червения отбор в Бг п-то не се дават такива картони на "грандовете" и на международна сцена им лъсват задниците.
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
we are the champions написа:Без име написа:Много хубави заглавия! Точно заради това подобие на човек изгубихме 2 точки!
Хубаво правеше Любо Пенев, че не викаше тоя в отбора, защо ли му трябваше сега да го прави???
Ако небеше Бандата нямаше да вкараме този гол ама нали е ЦСКАР какво направи Гаджев бе отворен ?
Ауу, ами по-добре да не бяхме вкарали тоя гол, но да играем 90 мин с 11 човека! ААбсолютно съм сигурен, ч ещяхме да вкараме друг! А Гаджев направи това, което тоя не успя - игра 90 мин!
[center]1914[/center]
- pesho_1913
- Контакти:
Jord написа:Истината е само една - вчера игра НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ. Нито Левски, нито ЦСКА, нито който и да било друг. Бе изгонен играч на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР, заслужено. Глупава постъпка, но всеки греши. Грешките трябва да бъдат прощавани, а не футболистите заличавани. Грешка допусна и вратарят ни, на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР. Не на Левски, Твенте или баща си! Но както вече казах, всеки греши! Все пак не сме някакъв уникален отбор.
Важното е, че момчетата показват много хъс, дух, себераздаване. Това е най-важното. Имаме си НАЦИОНАЛЕН ОТБОР, готов да се бори и воюва! И сега най-малко НАЦИОНАЛНИЯ НИ ОТБОР се нуждае от някакви деления, клубни пристрастия и т.н. А подобни заглавия са ужасно жалки. Както и хората, които са ги написали.
Само че някои промити мозъци не могат да го проумеят и си знаят, че тоя е син, другият червен и псуват на воля. Българска работа, дори и да победим с 5-0, ще се намери някой капацитет, който да се изкаже как примерно еди-кой си бил пропуснал в 50-тата минута, защото бил от ЦСКА/Левски. Хора, поне за тези 90 минути свалете очилата и подкрепяйте докрай националния ни отбор. По време на първенството можете нон-стоп да ги псувате и критикувате.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
Очаквам съвсем скоро в националния отбор да няма футболисти на ЦСКА и Левски, за да нямат поводи малоумни журналя и фенове да осират сайтове и форуми с безумните си коментари.
Последна промяна от T&T на 13 окт 2012 11:00, променено общо 1 път.
Бандаловски провали отбора! НЕ е виновна само ЦСКА или Левски, а нашето мило първенство... Левски поне имаха очи да накажат Гаджев след мача с Локото,а не като Чичовото снощи да реве, че го ощетили - СЪДИЯТА БЕШЕ ПЕРФЕКТЕН!
[center]
[/center]
[/center]Re: Мнението ви за тeзи статии(национален отбор)
T&T написа:Очаквам съвсем скоро в националния отбор да няма футболисти на ЦСКА и Левски, за да нямат поводи малоумни журналя и фенове да осират сайтове и форуми с безумните си коментари.
Действително малко остана до това време.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
pesho_1913 написа:Jord написа:Истината е само една - вчера игра НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ. Нито Левски, нито ЦСКА, нито който и да било друг. Бе изгонен играч на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР, заслужено. Глупава постъпка, но всеки греши. Грешките трябва да бъдат прощавани, а не футболистите заличавани. Грешка допусна и вратарят ни, на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР. Не на Левски, Твенте или баща си! Но както вече казах, всеки греши! Все пак не сме някакъв уникален отбор.
Важното е, че момчетата показват много хъс, дух, себераздаване. Това е най-важното. Имаме си НАЦИОНАЛЕН ОТБОР, готов да се бори и воюва! И сега най-малко НАЦИОНАЛНИЯ НИ ОТБОР се нуждае от някакви деления, клубни пристрастия и т.н. А подобни заглавия са ужасно жалки. Както и хората, които са ги написали.
Само че някои промити мозъци не могат да го проумеят и си знаят, че тоя е син, другият червен и псуват на воля. Българска работа, дори и да победим с 5-0, ще се намери някой капацитет, който да се изкаже как примерно еди-кой си бил пропуснал в 50-тата минута, защото бил от ЦСКА/Левски. Хора, поне за тези 90 минути свалете очилата и подкрепяйте докрай националния ни отбор. По време на първенството можете нон-стоп да ги псувате и критикувате.
Отдавна сме наясно, че голяма част от сайтовете, а и за съжаление печатни, та дари електронни издания целят с провокативни заглавия, теми и тези да настроят българите едни срещу други!!! Ако същите тези медии вземат например да напишат нещо за истинския срам снощи, то ще отнесат още повече псувни...
Истинският срам...?!
Истинският срам снощи бе, че ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БЪЛГАРИ СЕ БИХА С БЪЛГАРИ ПО ВРЕМЕ НА МАЧ НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ!!! Това, което стана на почивката снощи отново ме накара да се замисля що за изроди са хард феновете на агитките. Няма да се извинявам за епитета - те са такива!!! Целенасочена, преднамерена атака на едните, за която очевидно се е знаело преди мача и подобаващ отговор на другите. Пред очите на цяла Европа!!! Видяха ни простотията италианци, видяха я датчани, а чрез тях и на много други места!!! Лошото е, че ние не я виждаме или дори да го правим не вземаме мерки. Друго е да се сложат заглавия като цитираните, но е трудно да посочиш хулиганите с пръст! И да ги осмееш, както го правиш с национален футболист.
Срам ме беше да гледам как очевидната практика на провокатори и изпълнители да предизвикат бой в Сектор Б за пореден път успя И ТО БЕЗНАКАЗАНО!!! От там се почнаха подвикванията от другата страна и отново Националният отбор и Националния стадион станаха повод да лъсне националната ни излагация.
Учудвам се и на озлоблението на тези "хора". Това са зомбирани идиоти, за които няма нищо свято, за които криворазбраната привързаност или фенство към отборите води до отвратителни гледки. И най-лошото е, че голяма част от тези действия се толерират от останалит привърженици в секторите и до някъде се провокират от медиите с подобни статии.
Ясно е, че тези тъпанари няма да разберат написаното, защото както каза едно момче до мен снощи, на въпроса с какво седемте лева за билет на едните са повече от седемте лева на другите - "Ние сме повече и те ще се съобразяват". Кои сте вие? Кои са те?... И къде сме ние? Докато тези срамни изпълнения продължават по време на мачове на Националния отбор за мен няма значение резултата от срещата. ТОЗИ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР не заслужава такава противна публика. За съжаление на някой, както срещу Италия, така и снощи тази публика бе в Сектор Б.
Та затова - нека онези, които пишат тези заглавия се замислят какво предизвикват като реакция!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Няма смисъл, дори е грешно да ги отваряте тези сайтове! Те печелят пари от хорската глупост и най-нисшите човешки емоции. Със всяко влизане вие толерирате глупостта, арогантността, лъжата и манипулирането в обществото ни! 
Да,Бандата си изкара доста глупав червен картон, но това не значи че дори и с него щяхме да бием, не мислите ли????
След картона момчетата мислеха само и единствено за защитата.При 1:1 ако бяхме с 11 човека щяхме да търсим гол и току-виж паднем с 2-1 или 3-1.
Мога да кажа браво на останалите момчета, щото след като изгониха Бандаловски доиграха мача не с 10, а с 9 души, защото недоразумението Гаджев не пипна топката и не знаеше къде се намира.,
А малката перука, ще ми казва, че ако не беше изгонен Бандаловски нямаше как да ни вкарат гол
Той явно е очаквал Бандата да му лови тези балонни топки.Никой не може да твърди, че с Бандата щяхме да бием, но всички твърдят(с изклювение на хората от Подуене), че тази топка 9 от 10 вратари я боксираха или ловеха, но не и малкият Перукан
След картона момчетата мислеха само и единствено за защитата.При 1:1 ако бяхме с 11 човека щяхме да търсим гол и току-виж паднем с 2-1 или 3-1.
Мога да кажа браво на останалите момчета, щото след като изгониха Бандаловски доиграха мача не с 10, а с 9 души, защото недоразумението Гаджев не пипна топката и не знаеше къде се намира.,
А малката перука, ще ми казва, че ако не беше изгонен Бандаловски нямаше как да ни вкарат гол