WCQ 2014: България - Дания - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: WCQ 2014: България - Дания|12.10.12|21:00ч

Мнениеот pesho_1913 » 13 окт 2012 01:02

Трябва да сме доволни от равенството, заради стеклите се обстоятелства с червения картон, макар че при изравнен брой играчи, щяхме да ги победим. Момчетата започнаха с огромен хъс и желание, поведохме в резултата и това им даде още сили, но ситуацита с Бандаловски преобърна нещата с главата надолу.. Страхотен мач на нашите защитници и особено на централната двойка Иванов - Бодуров. Много стабилни отзад. Като цяло, макар и като опълченци, стояхме като равен с равен и безидейната Дания не можа да ни изненада. Искахме победата, заслужавахме я, но и равният е добър резултат, според мен.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 13 окт 2012 01:22

http://sport.bnt.bg/index.php/futbol/na ... jata-video
Кой смята ТОВА РАЗХЛАЖДАНЕ на супи за нормално? Съдии, журналисти, деятели и ... зрители - ВАШЕТО НЕ СЕ ГУБИ! Ако не беше гнусно, щеше да е срамно... :oops: :oops: :oops:
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 13 окт 2012 01:25

Много добре наще....само Владо Гаджев е тролей, ама то това отдавна си е ясно...сега победа в Чехия и всичко заспива :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 13 окт 2012 01:25

snakebite написа:
sin4ec написа:Ако преди мач ми бяха казали-хикс, щях да се зарадвам...Сега е тъжно. Тия скоро няма да ги хванем по такива бели гащи, егати бездарниците! Но догодина в Дания ще ни скъсат от бой, помнете ми думата! Практически губим шансовете си, ако не бием в Прага-и теоретически! Не виня момчето-всички си го знаем, но виня този, който го викна на пожар и му гласува доверие! Поне да му беше обяснил да не хвърля безумни шпагати наляво и надясно...Грешка на Пенев! Плачът от съдиите е смешен и неоправдан! Перукан младши пусна евтин гол, но извади бая сложна ситуация второто! Жалко за пропуснатата победа-Господ дава, но в кошара не вкарва...

Споделям напълно, но какво да се прави....сега остава късмета да е с нас, чехите да направят 10 чисти положения и да не вкарат, а ние с една контра да ги изклатим :) ;)

Абре момци, бие сте много зле, честно ви казвам! Какви шансове губим, какви 5 лева и кои отбори се откъсват с точките? Я погледнете класирането пак, след изиграните мачове тази вечер. Освен че спечелихме 1 точка, може да се каже че и отнехме 2 на пряк конкурент, като не им позволихме да ни победят. Ако също направим равен в Чехия ще бъде прекрасно и след това разбира се задължително да си вземем мачовете с Малта и гостуването на Армения(което ще е доста трудно). Но според мен, не е мн добре да се говори много за класиране, защото очакванията тежат, разоарованието след това също и може да разбие и без това крехката основа, която Любо е изградил и на която са стъпили момчетата. Нека не ги товарим с очаквания, за да играят освободено и необременени, пък ако стигнем до бараж евала, ако не здраве да е. Ако го оставят Пената да работи с тези момчета и след тези кфалификаций, без значение от класирането, вярвам че за следващите кфалификаций за европейското, ще сме класа и тогава вече може и да се говори реално за класиране, особенно ако жребия е по-благосклонен към нас.

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 13 окт 2012 01:34

harka1914 написа:
snakebite написа:
sin4ec написа:Ако преди мач ми бяха казали-хикс, щях да се зарадвам...Сега е тъжно. Тия скоро няма да ги хванем по такива бели гащи, егати бездарниците! Но догодина в Дания ще ни скъсат от бой, помнете ми думата! Практически губим шансовете си, ако не бием в Прага-и теоретически! Не виня момчето-всички си го знаем, но виня този, който го викна на пожар и му гласува доверие! Поне да му беше обяснил да не хвърля безумни шпагати наляво и надясно...Грешка на Пенев! Плачът от съдиите е смешен и неоправдан! Перукан младши пусна евтин гол, но извади бая сложна ситуация второто! Жалко за пропуснатата победа-Господ дава, но в кошара не вкарва...

Споделям напълно, но какво да се прави....сега остава късмета да е с нас, чехите да направят 10 чисти положения и да не вкарат, а ние с една контра да ги изклатим :) ;)

Абре момци, бие сте много зле, честно ви казвам! Какви шансове губим, какви 5 лева и кои отбори се откъсват с точките? Я погледнете класирането пак, след изиграните мачове тази вечер. Освен че спечелихме 1 точка, може да се каже че и отнехме 2 на пряк конкурент, като не им позволихме да ни победят. Ако също направим равен в Чехия ще бъде прекрасно и след това разбира се задължително да си вземем мачовете с Малта и гостуването на Армения(което ще е доста трудно). Но според мен, не е мн добре да се говори много за класиране, защото очакванията тежат, разоарованието след това също и може да разбие и без това крехката основа, която Любо е изградил и на която са стъпили момчетата. Нека не ги товарим с очаквания, за да играят освободено и необременени, пък ако стигнем до бараж евала, ако не здраве да е. Ако го оставят Пената да работи с тези момчета и след тези кфалификаций, без значение от класирането, вярвам че за следващите кфалификаций за европейското, ще сме класа и тогава вече може и да се говори реално за класиране, особенно ако жребия е по-благосклонен към нас.

... брат, ако и тия квалификации не ни пуснат, ни жребий ни касае, ни нищо! Смениха се СУМА отбори, сума групови фази... подминахме на Т*ШАК! Стъжнихме живота на мераклии в треньорския занаят... :twisted:
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 13 окт 2012 01:37

Между другото, и Пената казва, че картонът е реален.
http://football.sportal.bg/news.php?news=390571
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 13 окт 2012 01:43

Продадоха ми билет за Сектор Г за 3 лв, левскар съм ама викам айде.....армейците направо ми продъниха ушите :lol:

Няма лошо, съдията отнесе яко псувни, заслужаваше си......

Не видях нито изравнителния гол, точно тогава имаше мексиканска, нито червения картон....друго си е пред ТВ-то.... :?

Я някой да каже имаше ли я асадата на Рангелов при 1-0, малко преди гола на Бендтнер....

Засега точките не сме зле, но в Прага си мисля, че ще паднем....все пак важно е да бием 2 пъти Малта и Чехия в София.....14 точки може и да ни стигнат, а може и да не загубим в Дания :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 13 окт 2012 01:51

kingofpop написа:Я някой да каже имаше ли я асадата на Рангелов при 1-0, малко преди гола на Бендтнер....

Имаше си я, за нищо сте го псували човека. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 13 окт 2012 02:10

Преди 5 мача на националния отбор гледах с насмешка. Победата над Холандия, равния с Италия и Дания някак си ме "прекършиха". Сега гледам на отбора с респект. Не очаквам нищо, аз вече го имам. Върнаха ми вярата в тях защото се раздадоха на терена!

Каквото и да се случи на тези квалификации, ако момчетата продължават в този дух ще бъдат най-добрите в нашите очи! Не искам само победи, юнак без рана не може... но нека той бъде наистина юнак какъвто в момента е българският национален отбор!

Браво!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 13 окт 2012 02:14

Изображение

3а мен червен картон няма. И досега 100 пъти гледаx повторенията и така и не видях нарушение...

Върни се в “Национален отбор”