WCQ 2014: България - Дания - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: WCQ 2014: България - Дания|12.10.12|21:00ч

Мнениеот sin4ec » 13 окт 2012 00:19

Teo написа:Добър вечер на всички, първо искам да благодаря на Любо Пенев човека направи всичко възможно да спечелим 3-те точки, но съдията не позволи това да се случи. Абсолютно никакъв червен картон на Бандата, пресилено решение с цел да спре българската сила първите 30 минути. Публиката беше на ниво, но беройци тоя път нашамариха херцовите ултраси от подуене :lol: , клетката на Г от към В беше невероятна... жалко че съдията не ни позволи да си вземем напълно заслужените 3 точки.

За България - свобода или смърт

Първо-съдията беше перфектен. Никакви забележки. Второ-Любо също. Трето-кви херцове и беройци те гонят, че нещо си сбъркал, ама много... Явно си шмръкнал нещо, инак си арабия пич!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 13 окт 2012 00:22

Дано имаме шанс и късмет да се класираме на това заветно Световно, всеки мач е важен. Браво на нашите!
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 13 окт 2012 00:25

kartago написа:Някой ще ме светне ли за какво беше наказан другия Минев? И за колко мача?

За мелето на мача с Армения. Самия мач не беше наказан, но явно арменците са подали сигнал или делегатът се е намесил и е наказан за 2 мача. Срещу чехите също няма да го има. Същата ситуация при която изгониха Дяков, незнайно защо. Не че и той не се разправяше, но не се видя да се е бутал и да е удрял някого.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 окт 2012 00:27

D.Georgiev написа:
kartago написа:Някой ще ме светне ли за какво беше наказан другия Минев? И за колко мача?

За мелето на мача с Армения. Самия мач не беше наказан, но явно арменците са подали сигнал или делегатът се е намесил и е наказан за 2 мача. Срещу чехите също няма да го има.

Ами..........прав е Любо значи! Няма да ни пуснат! 100% съм сигурен, че за мелето няма наказан футболист от Армения!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 окт 2012 00:28

Абсолютен червем картон беше това влизане на Бандаловски,искаше да му влезе като див селянин,със злоба....само,че такива влизания с цел да счупи краката на някой в Европа са моментални червени картони.Аплодисменти за рефера,такива влизания и такива селски играчи НЕ трябва да се толерират.Евала на нашите за отборната игра и хъса,ако бяхме 11 човека датските ботушари губеха мача 101%.Случват се грешки,не можем да виним никого за гола,просто не трябваше да оставаме 10 човека,това ни отне победата.Освен това смяната на Жоро Илиев не беше добра,много добре изнасяше топката,задържаше,подаваше добре,нямаше грешен пас,като излезе един полезен в офанзивен план халф губиш периметър,но пак казвам - не трябваше да оставаме 10 човека,датчаните имат физика,имат подготовка,корави са и неминуемо щяха да вземат надмощие при числено неравенство.Жалко.Хубавото е,че виждаме отбор,виждаме треньор,виждаме желание,до тук можехме спокойно да сме с 9 точки,като особено ме е яд,че не бихме късметлийските жабари.Дано бием в Чехия,те не са онзи отбор дето ни наби 6 парцала,без Недвед не са никакво страшилище,а наследника му Росицки от години е в залез,излизаме и ги бием,дано Петр Чех да няма ден
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 13 окт 2012 00:28

kartago написа:
D.Georgiev написа:

За мелето на мача с Армения. Самия мач не беше наказан, но явно арменците са подали сигнал или делегатът се е намесил и е наказан за 2 мача. Срещу чехите също няма да го има.

Ами..........прав е Любо значи! Няма да ни пуснат! 100% съм сигурен, че за мелето няма наказан футболист от Армения!

Изгониха техен играч с директен червен, докато на Дяков му показаха втори жълт. Арменецът си заслужаваше картона напълно.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 окт 2012 00:35

D.Georgiev,
гледах мача, за Газарян и Дяков знам (там пак единия жълт беше много пресилен), говорех, че в мелето участваха играчи и от двата отбора, но май само Минев наказан!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 13 окт 2012 00:38

kartago написа:D.Georgiev,
гледах мача, за Газарян и Дяков знам (там пак единия жълт беше много пресилен), говорех, че в мелето участваха играчи и от двата отбора, но май само Минев наказан!

Да. Само той.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 окт 2012 00:57

Сега гледам репортажа от мача Армения-Италия.Ами там за влизане отзад на арменския играч съдията дава жълт картон-нарушение,което по тежест не отстъпва на това на Бандаловски.Но както и да е-гледаме напред и дано да бием в Прага.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 окт 2012 01:01

Бях на мача и съм много доволен, че отидох. Определено трябва да сме доволни от хикса, все пак играхме сума ти време с човек по-малко :) Много псувахме всички на стадиона френския съдия, но като гледах повторението на червения картон на Бандаловски се убедих, че реферът си беше прав и картонът е заслужен ;) Бандата е добър футболист, но е цървул и селяк, освен това го толерират съдиите, на мача Славия - ЦСКА направи 3 много груби фала и чак тогава получи жълт. ;) Така че докато се толерират местните звезделините от А група, ще си изкарват такива безумни картони ... Мисля си, че ако не бяхме останали с човек по-малко, щяхме да бием Дания, но уви. Определено 5 точки след 3 тежки мача си е супер, не загубим ли и в Чехия, имаме много големи шансове за бараж, за нас добре ще е и Италия да удари Дания като гост, за да може датчаните да поизостанат в класирането.

Публиката като цяло беше на много добро ниво, но за съжаление отново не се мина без селски изцепки, като отново главно замесени бяха феновете на Левски и Берое ... Не мога да разбера като толкова искат да се бият помежду си, защо не си намерят едно голо поле и да си трошат главите колкото искат, вместо да си показват простотията на мачовете на националния отбор Изображение Иначе викахме доста и като цяло почти нямаше подвиквания на клубна тема, момчетата от Ботев и Нафтата бяха доста стабилни :)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 13 окт 2012 01:06, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Национален отбор”