Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- djikitaeca
- Контакти:
Re: ЛЪЧО БАЛТАНОВ!!!!!!!!!!!!!
Страхотен Балтанов и заслужена победа за България..само така Лъчо!
абе все си мисля че Ратко ще размисли,а това за младите май е вярно че не ги обича,нооооооооооооооооооооооо и това може да се промени.
LEVSKI_FOREVER
Титулярната позиция ,на която е най-силен, не е дефанзивен халф, а зад нападателите- позицията на която играеше Бардон при първия си престой в "Левски". За мен Балтанов е най-големия талант между младите футболисти у нас.Лъчо е може би единствения футболист у нас ,който може да вкара гол от повече от 25 метра ,докато води топкат. Както и да има много голяма успеваемост от статични положения. Но все пак позицията на която играе е много ключова,а и на тази позиция играят и Тасевски,и Бардон ,и Йовов, а и Симонович. Като начин на игра доста напомня на Бардон и според мен за Лъчо е голям шанс ,че има до себе си Бардон и да попие каквото може от французина. Защото според мен титулярните атакуващи халфове на "Левски" догодина ще бъдат Тасевски и Балтанов. За мен следващото голямо име на българския футбол ще бъде Лъчо Балтанов,но най-много зависи от него самия.
-
- Контакти:
Отличен на Балтанов и нека да бъде налаган в Левски-той е бъдещето ни!!!
- smash_the_reds
zlatan написа:абе все си мисля че Ратко ще размисли,а това за младите май е вярно че не ги обича,нооооооооооооооооооооооо и това може да се промени.
Златане?

секи мач вкарва за младежите капитан е може да подава има добър урад от далече според мене е време да го наложат титуляр с Ники Димитров и Цачев можеше да ги налагат титуляри както и Генев не е лош и тои се пак това е моито мнение
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
- david_villa
- Контакти:
Дошло му е, добър е, сега остава да дойде и малко акъл в главата на треньора ви.
- djikitaeca
- Контакти:
OBI4AM LEVSKI написа:Отличен на Балтанов и нека да бъде налаган в Левски-той е бъдещето ни!!!
Подкрепям те и аз мисля ,че младите трябва да се налагат!
- smash_the_reds
zlatan написа:да слушам те ,,смаш,,.
Един въпрос имам към теб?
Значи Сърмов и Зе са наказани за първия мач с Виляреал.На Зе ще му се намери заместник.Но кой ще смени Сърмов?Най-вероятно ще излезе с този състав:
Петков
Миланов,Топузака,Рабех,Минев
{ ? },Бардон,Жо,Йовов,Тасевки
Христов
Тези 10 са ясни,то няма как да е иначе.Обаче кой според теб ще го играе дефанзивния халф?