Според вас кой е разследваният мач на Лудогорец:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=302925
След като мачът се разследва в Разград, значи се е играл в Разград и отпада Лудогорец-Славия (6:0), който се игра в Каварна. Пише, че 10 отбора са проверени, а са изброени по-малко, което значи, че съперникът може да не е в списъка. Аз залагам на Лудогорец-Черно море (0:2), като най-странен резултат и съответно най-голяма печалба за най-малко заложили.
Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна /Лудогорец/
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
tsonpen написа:Според вас кой е разследваният мач на Лудогорец:
След като мачът се разследва в Разград, значи се е играл в Разград и отпада Лудогорец-Славия (6:0), който се игра в Каварна. Пише, че 10 отбора са проверени, а са изброени по-малко, което значи, че съперникът може да не е в списъка. Аз залагам на Лудогорец-Черно море (0:2), като най-странен резултат и съответно най-голяма печалба за най-малко заложили.
Аз ще си дам гласа за мача с "Миньор"

D.Georgiev написа:tsonpen написа:Според вас кой е разследваният мач на Лудогорец:

Но по-интересното е,че сигнала е подаден в Разградската прокуратура.

"И ти ли Бруте?!"
[center]
[/center]

sneludik написа:D.Georgiev написа:tsonpen написа:Според вас кой е разследваният мач на Лудогорец:
И аз...
"И ти ли Бруте?!"
Според мен е затова, защото предполагаемото престъпление (мачът) е извършено в Разград. Или пък предполагяемият извършител е от Разград (отборът).
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
sneludik написа:D.Georgiev написа:tsonpen написа:Според вас кой е разследваният мач на Лудогорец:
И аз...
"И ти ли Бруте?!"
Не аз не се шегувам, може пък заради втория мач да са се появили съмнения и за първия. Все пак на полувремето беше 0:1, а всички знаем коефициентите за т.нар. "обръщалки".

- D.Georgiev
- Контакти:
Мачът, разследван от прокуратурата се оказа крайно съмнителната ни победа над "Светкавица" с 5:0. Аз съм убеден, че без да го уредим този мач нямаше да има на какво да се надяваме срещу този съперник. Или може би е било голям шок мачът да излезе 5+ гола?

D.Georgiev написа:Мачът, разследван от прокуратурата се оказа крайно съмнителната ни победа над "Светкавица" с 5:0. Аз съм убеден, че без да го уредим този мач нямаше да има на какво да се надяваме срещу този съперник. Или може би е било голям шок мачът да излезе 5+ гола?
Гледах го наживо този мач. Имаше автогол на някой си Пешо от Светкавица (помня, че в оставащото време все му подвихваха да вкарва още

Май цялата история с тези разследвания е отбиване на номер.
[center]
[/center]

Наистина много съмнителен мач
.
Ненапразно са казали, че медиите са много сериозно нещо. Всичко написано или казано от медиите не е случайно, то винаги се пише в точно определен момент и с конкретна цел. Каква е точно целта в случая, можем само да гадаем и дори да се досещаме

Ненапразно са казали, че медиите са много сериозно нещо. Всичко написано или казано от медиите не е случайно, то винаги се пише в точно определен момент и с конкретна цел. Каква е точно целта в случая, можем само да гадаем и дори да се досещаме

Не сте ли забелязали, че по принцип за нашия отбор няма кой знае какви клюки да се изсмучат, че да пишат.Играта им игра, тренировките им тренировки, личния живот на футболистите повече от нормален, без изцепки, просто...скука за медийните пиявици. След преминаването на поредните трансфери и когато нещата си тръгнат нормално, то става едно затишие в медиите за нашия отбор. Пишат от време на време някоя измишльотина, уж този сме искали, уж оня, но...не е интересно
и изведнъж буум...някоя изцепка против нас или провокация, една олелия и естествено веднага последващ отговор от клуба, от там пък декларации, па против, па за... и раздувките започват на журналистите, хората се надъхват едини срещу други, па фенове, па агитки...същата работа преди гостувания на Левски или ЦСКА...просто очевадно тенденциозно против Лудогорец, до кога...ще видим...но трябва да свикваме, това е...

-
- Контакти:
Точно.. Свиквай, полза от хаплив тон няма от наша страна
За мен е важно отбора да е отбор и хората да са хора!

[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011