Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот GOLEADOR » 11 окт 2012 22:17

sin4ec написа:Аз не плюя, нищо лошо не съм казал, даже не съм нарекъл някого панчеревец... Радвам се, че Стойчо ще ви води. Всеки има право на мнение-нещо лошо? Хаосът си го оправяйте сами, кво ни го въвирате тука ? Да не сме ний виновни за него? Със Стойчо имаме чисто спортно-техническо състезание, на положителен баланс сме с него и искаме да го затвърдим, всеки си вика за своите, нещо проблем ли има?

Просто попитах дали не спекулираш с фактите.Щото тука имаше спор и за баланса на Младенов с ЦСКА срещу Левски и той не бе положителен за вас.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 окт 2012 12:20

Не мисля, че спекулирам:
В “А” група
Сезон 2002/03
ЦСКА – “Левски” 3:0
1:0 Макдоналд Мукаси (11), 2:0 Светослав Петров (45), 3:0 Макдоналд Мукаси (55)
“Левски” – ЦСКА 1:1
1:0 Тодор Колев (49), 1:1 Жоао Паоло Брито (62)

Сезон 2006/07
ЦСКА – “Левски” 0:1
0:1 Христо Йовов (20)

Сезон 2007/08
“Левски” – ЦСКА 0:1
0:1 Фелипе Машадо (14)
ЦСКА – “Левски” 1:1
0:1 Еньо Кръстовчев (43), 1:1 Велизар Димитров (56-д)
Баланс в “А" група: 5 мача, 2 победи, 2 равенства, 1 загуба, г.р. 6:3

За купата на България
Сезон 2002/03
ЦСКА – “Левски” 0:1
0:1 Мануел Мендоса (90)
“Левски” – ЦСКА 0:0
Баланс за Купата: 2 мача, 1 равенство, 1 загуба, г.р. 0:1

Общ баланс: 7 мача, 2 победи, 3 равенства, 2 загуби, г.р. 6:4

Тук трябва да добавим последната ни победа с 1-0, Рамос. И се получава:
Стойчо има две победи и три загуби от сините.Три хикса. 6-5 г.р.
Факт. Левски е с положителен баланс срещу него.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 окт 2012 12:48

мача е за първенство, а там нещата са в плюс за Стойчо откъм голова разлика :)
купата ви е подаряваме :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 окт 2012 13:04

Ние тази купа си я взехме, няма какво да ни я подарявате. А пък и аз да бях на ваше място, хич нямаше да искам да си спомням :) за тази загуба и гола на Мендоса, и бих я махнал от статистиката. Но няма начин-факт! ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 окт 2012 14:03

Младенов започва като треньор в ЦСКА през 1996 и като такъв има 2 победи и един равен срещу Левски.03 Ноември 1996 ЦСКА - Левски 1:1!04 Май 1997 Левски-ЦСКА 0:2!И мач за купата на 28 май 1997 ЦСКА-Левски 3:1!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 окт 2012 15:55

GOLEADOR написа:Младенов започва като треньор в ЦСКА през 1996 и като такъв има 2 победи и един равен срещу Левски.03 Ноември 1996 ЦСКА - Левски 1:1!04 Май 1997 Левски-ЦСКА 0:2!И мач за купата на 28 май 1997 ЦСКА-Левски 3:1!

Не започва като треньор, а като част от щаба на Георги Василев. Тези мачове се водят победи при Георги Василев, и при никой друг! А това дали някой е носил торбата с топки на загрявката или не, няма нищо общо със статистиката. Изяснете се-Василев или Младенов е спечелил тези два мача? Защото подобно тълкование на нещата би означавало, че последната ни победа, освен на Ясен, трябва да се пише и в биографиите на още 6 човека, барабар с Бисер Хаздай, плюс скаутите!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 окт 2012 16:37

sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Младенов започва като треньор в ЦСКА през 1996 и като такъв има 2 победи и един равен срещу Левски.03 Ноември 1996 ЦСКА - Левски 1:1!04 Май 1997 Левски-ЦСКА 0:2!И мач за купата на 28 май 1997 ЦСКА-Левски 3:1!

Не започва като треньор, а като част от щаба на Георги Василев. Тези мачове се водят победи при Георги Василев, и при никой друг! А това дали някой е носил торбата с топки на загрявката или не, няма нищо общо със статистиката. Изяснете се-Василев или Младенов е спечелил тези два мача? Защото подобно тълкование на нещата би означавало, че последната ни победа, освен на Ясен, трябва да се пише и в биографиите на още 6 човека, барабар с Бисер Хаздай, плюс скаутите!

Младенов е помощник треньор в ЦСКА и като такъв е награден със златни медали за спечелване на купата и шампионата през 1997.Това,че за теб труда на помощниците не трябва да се зачита си е твое мнение.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 окт 2012 17:24

Не казвам, че не се зачита трудът на всеки, вкл и чистачката, но не той е водил отбора. То и Вальо Захариев значи ви е бил 6-7 пъти, и Цанко Цветанов ... Но нека така да бъде-сиреч ни води с една победа, значи трябва да изравним баланса, така бива ли?

ime
Контакти:

Мнениеот ime » 14 окт 2012 23:06

Стойчо, е голям цесекар, доказвал го, е десетки пъти ама напоследък започва да им идва малко в повече постоянното му оплакване, наистина, трябва да има гласност на тези работи, ама в отбора има нелоши футболисти и може да играем добре, но защо не става, е друг въпрос. Или да каже право куме в очите какво става в тоя отбор или изобщо да не говори, защото с недомлъвки нищо не става..

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 окт 2012 23:49

ime написа:Стойчо, е голям цесекар, доказвал го, е десетки пъти ама напоследък започва да им идва малко в повече постоянното му оплакване, наистина, трябва да има гласност на тези работи, ама в отбора има нелоши футболисти и може да играем добре, но защо не става, е друг въпрос. Или да каже право куме в очите какво става в тоя отбор или изобщо да не говори, защото с недомлъвки нищо не става..

Аз също прочетох последното му интервю и не разбрах какво те е издразнило в него. :?:
[offtopic]Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе доволен от играта на своя тим при победата с 3:1 над Раднички Ниш в контрола, състояла се в Сърбия. Наставникът наблегна на позитивите от представянето на своите и ясно показа с каква нагласа ще влезе отборът му във вечното дерби срещу Левски.

„И аз искам да ги бием. Няма „армеец“, който да не иска победи Левски“, лаконичен бе Младенов.

„Мисля, че в двете полувремена, особено първото, имаше това, върху което работим – бързина и дисциплина. Създадохме много голови положения, нормално е нещата да се подобряват. През втората част многото смени, които се направиха, накъсаха играта и се позагуби от агресията и ритъма на игра. Но съм доволен и от хората, които влязоха.“

„Има много време до мача с Левски, но, да, наясно съм състава. Нямам колебания за нито един пост. Следим Левски, но как ще играят в мача ще видим тогава. Знаем какво могат те, те знаят какво можем ние. Познаваме се и кътните зъби, трудно можем да се изненадаме в българското първенство.“

„Не е моя работа да коментирам Майкъла, Митко Борисов или който и да било. Моята задача е да работя върху отбора и да се подобряваме, така че мога да говоря само за спортно-технически неща.“

„Ако някой мисли, че като дойде в ЦСКА и ще има спокойствие – заблуждава се. В тези клубове, които се борят за победа във всеки един мач, винаги има напрежение. Този, който се справя с него, остава, който не може – той не е за тук.“

„Не съм аз човекът, който отговаря за картотеките, но ще бъда най-щастливият човек, ако мога да разчитам на Мишел Платини. Той е човекът, който може да даде класата на нашия отбор. Не очаквам удари под кръста. Всеки се бори за своя тим, така правим и ние. Всеки си има потенциал, който развива. Доколко се получава в даден отбор, там хората си знаят най-добре, защото са наясно с потенциала футболистите си.“

„Отвън е лесно да се вижда, да се критикува и да се дават оценки и акъл. Хората, които работят ден и нощ с футболистите си, познават най-добре отбора. Така е в другите клубове, така е и при нас.“http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=303813[/offtopic]

Върни се в “Архив”