Къде изградихте своя характер ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

favaca8888
Контакти:

Re: Къде изградихте своя характер ?

Мнениеот favaca8888 » 11 окт 2012 23:31

За казармата съм съгласен , само че за онази казарма преди повече от 20 години....
Тази която уби братовчед на майка ми, продруса, пропи и развали цифра мои приятели бих и казал да го духа !
Моя характер се изгради от това че почти от малолетен се оправям и живея самостоятелно и имам СВОБОДА !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 12 окт 2012 00:26

obi4am_pirin написа:Казармата беше пълна загуба на време!Учат те как нямаш собствено мнение!И по-висшия чин ти казва кво да мислиш!Нищо не ме изгради!Бях вече изграден!Но доста момчета се спраскаха там!

Много рядко си то4ен , но тук си в десятката ;)

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 12 окт 2012 07:44

На улицата.
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 12 окт 2012 09:27

орчо войвода написа:
Captain Stottlemeyer написа:Определено двете години в казармата оказаха голямо влияние върху формирането на моя характер. Задължителната военна служба малко трудно ще се върне, но според мен може и трябва да се направи нещо за подготовката на младите хора (момчета и момичета) в средното училище и по-късно във ВУЗ (нещо като часовете по военно обучение и охрана и защита на населението и народното стопанство): елементарни познания за оръжията, оказване на първа помощ при нещастен случай, действия за защита при природни бедствия и аварии, скаутски лагери и т.н.

Най- доброто мнение по темата .

Хубаво на думи ,но нали ти е ясно,че няма как да стане повечето младежи няма да искат някой да ги учи на "глупости"
П.С:На курсовете за книжка задължително се ходи на БЧК :) 6 часа ти разправят как да правиш първа помощ

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 12 окт 2012 10:16

Айде да се включа и аз, зачетох се и ми стана интересно.
Напълно съм съгласен с мненията за казармата, въпреки че има и негативни, но ... по скоро съм за !
Аз лично я изкарах във военно училище за 3 години след 8-ми клас, направо в пубертет и ми помогна много, продължавам да го отчитам и след 20 години оттогава. Без да се хваля, но се оправям с почти всичко, което ми идва на главата, без да търся помощ.
Гледам 13 годишния си син и си викам, що вече няма казарма, поне за 6 месеца, да научи малко за нещата от живота самостоятелно и да се изгради, въпреки че там ще научи и доста глупости, но все пак : Казарма му е майката !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 окт 2012 11:13

Captain Stottlemeyer написа:Задължителната военна служба малко трудно ще се върне, но според мен може и трябва да се направи нещо за подготовката на младите хора (момчета и момичета) в средното училище и по-късно във ВУЗ (нещо като часовете по военно обучение и охрана и защита на населението и народното стопанство): елементарни познания за оръжията, оказване на първа помощ при нещастен случай, действия за защита при природни бедствия и аварии, скаутски лагери и т.н.

Подкрепям !

Според мен, даже е добре да върнат Учебните центрове ...
Всеки навършил пълнолетие трябва да може да борави с оръжие.
Примерно за 1-2 месеца мисля, че могат да бъдат усвоени основните неща. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 12 окт 2012 11:14

Роден съм 92г. следователно никва казарма не ме огря та на 19 когато завърших гимназията си събрах багажчето и към Германия .. сега уча бачкам и се издържам сам вече 1 година тегава работа ама всичко има своите плюсове и минуси :)
Изображение

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 12 окт 2012 11:20

Казармата си е изключително и само загуба на време и води до тотално затъпяване. Тези дето си бяха боклуци и в казармата си останаха такива и после...несмятам че изобщо с нещо ги е дисциплинирала и изградила. Аз лично заради казармата изтървах възможноста да зачисля специализация и след това по "закона на Мърфи" пуснаха 4 нулеви години. Направо незнам как да им се отблагодаря на военните за пропуснатото карирерно развитие. Характер се гради в реалния живот в борба с ежедневнте проблеми!!!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 12 окт 2012 11:32

shumnaliq написа:На улицата.

:!:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 окт 2012 11:36

Doktorut написа:Казармата си е изключително и само загуба на време и води до тотално затъпяване. Тези дето си бяха боклуци и в казармата си останаха такива и после...несмятам че изобщо с нещо ги е дисциплинирала и изградила. Аз лично заради казармата изтървах възможноста да зачисля специализация и след това по "закона на Мърфи" пуснаха 4 нулеви години. Направо незнам как да им се отблагодаря на военните за пропуснатото карирерно развитие. Характер се гради в реалния живот в борба с ежедневнте проблеми!!!

Светът не отива на добре ...
В някоя от следващите години може да се окаже, че кариерата ти, ще ти е най-малкият проблем.

Един ден ще благославяш моментът, в който си се научил да боравиш с оръжие. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”