Heroes 3 in the wake of gods

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Heroes 3 in the wake of gods

Мнениеот kingofpop » 11 окт 2012 12:57

Абе 100% има някой от тук дето я играе или я е играл, все пак говорим за най-яката игра евър, от 10 години я играя и не ми омръзва сега пак ми се е доцъкало мрежа ама приятелите ми са слаби някой ако е навит да се сблъскаме да пише.....може и samo Heroes 3 of might and magic без wake of gods :? :roll: ( въпреки че със е мн по-яко)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Heroes 3 in the wake of gods

Мнениеот 1palq4o1 » 11 окт 2012 13:40

Ммммммдаааа,аз и още един двама приятели я играем от повече от 10 години :):):):)Само не знам как може да се вържем в мрежа и да действаме!
Има и още един почитател от друг форум,та може и да станем екипче
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 11 окт 2012 14:15

Класика :!: Цъкам от време на време с приятели , ама не съм много добър ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 окт 2012 14:45

Който иска да играем да пише лесно е, ще му пратя линка от замунда + patcha за wake of gods (ако не искате с него може и без него) и хамачито и готово :)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 11 окт 2012 14:50

Голям фен съм и се смятам за що - годе добър, но нямам никакво време сега. Може би след месец ;) Иначе аз предпочитам оригиналния HoMM, според мен командирите са много небалансирани на WoG ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 окт 2012 15:04

Ох.....кой не я играл? Най-великата игра, късах ги навремето с undead замъка :)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 окт 2012 15:15

rhaegar написа:Ох.....кой не я играл? Най-великата игра, късах ги навремето с undead замъка :)

за мен некропола си остава слаб, но всеки с мнението си, вярно, че може да се направят по 3000 скелета, но дракона е слаб :) :roll:

Потребителски аватар
Duff
Контакти:

Мнениеот Duff » 11 окт 2012 15:29

Играя си я когато имам време.Класика си е.Та как става "мрежа", че не съм много на ясно? Аз в Кж - ти в ...?
Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 окт 2012 15:31

Duff написа:Играя си я когато имам време.Класика си е.Та как става "мрежа", че не съм много на ясно? Аз в Кж - ти в ...?

има 2 варианта

единият е с хамачи, ако искаме да играем с WOG
другия с game ranger, по-лесно е, това е програмака, с която може да играеш с играчи от целия свят, но там не може да се играе WOG....тоест ако не искаме WOG e по-добрият вариант хоства се и другия влиза ;)

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 11 окт 2012 15:35

kingofpop написа:
rhaegar написа:Ох.....кой не я играл? Най-великата игра, късах ги навремето с undead замъка :)

"...за мен некропола си остава слаб, но всеки с мнението си, вярно, че може да се направят по 3000 скелета, но дракона е слаб :) :roll:..."
Цъкам главно с човешкия,след него ползвам Елфите и като последна опция Инферното ( Сорша от хората,Мафала от Рампарта и Рашка от дяволите )
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Игри и забавления”