НОВ ХИМН НА МОРЯЦИТЕ-ПРЕДЛОЖЕНИЯ,ИДЕИ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: НОВ ХИМН НА МОРЯЦИТЕ-ПРЕДЛОЖЕНИЯ,ИДЕИ

Мнениеот калпазанчо » 11 окт 2012 13:43

KIL написа:Във ФБ се разгоря дискусия,някои подкрепиха идеята,но други стигнаха дотам да ме питат "кой те упълномощи"??? Както навремето са казали римляните: "О,времена,о,нрави"! Нямам коментар...

Винаги ще има недоволни ;) Поздрави от Бургас. Много добро начинание, браво! Успех с текста!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 12 окт 2012 12:08

palio_morqka написа:добра идея,сегашния химн е много ретро,то на Мишо Шамара песента беше много по добра

На сегашния химн текста е писан от Никито и е перфектен , изпълнен е от хора на варненската опера и за мен единствения проблем е в публиката , която не му знае текста и не го пее така ,че стига инициативи за нов химн уважавайте малко традициите иначе като искате си напишете песен
ex Popeye

Потребителски аватар
ebvkoko10
Контакти:

Мнениеот ebvkoko10 » 13 окт 2012 13:41

Ron Jeremy написа:
palio_morqka написа:добра идея,сегашния химн е много ретро,то на Мишо Шамара песента беше много по добра

На сегашния химн текста е писан от Никито и е перфектен , изпълнен е от хора на варненската опера и за мен единствения проблем е в публиката , която не му знае текста и не го пее така ,че стига инициативи за нов химн уважавайте малко традициите иначе като искате си напишете песен

+1

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 14 окт 2012 12:46

Честно казано откакто го пускат по радиоуредбата на стадиона си го припявам доста често :) , няма лошо да има нови песни, но за химн съм за сегашния.

palio_morqka
Контакти:

Мнениеот palio_morqka » 14 окт 2012 17:49

ebvkoko10 написа:
Ron Jeremy написа:

+1

нищо против текста нямам/между другото не се правете на големите фенове ,има много други като вас които знаят не само текста на химна но и други песни /,готин е но музиката е прекалено патриотична,взета е от песен от миналия век ,трябва малко да се "пипне"от специалист/да не е само Илко Семката/

King Just
Контакти:

Мнениеот King Just » 15 окт 2012 14:09

Сегашния ни химн е все едно, Марсилезата да е химн на България!
Хубава е песента - и текста и мелодията, но не е наша(мелодията, че даже и част от текста)!
Химна трябва да си е наш, описващ отбора, феновете градът ... че и част от историята да има, а не просто ня'ква песен, която звучи добре. Ето защо, няма по- подходяща от "Моряците се връщат" - Моряшка, надъхваща ...
Даже, на Шамара песента, е в пъти по- подходяща за химн, от настоящия, но най- си ми харесва "Моряците ..."

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 15 окт 2012 14:15

.
Последна промяна от Гочето1913 на 21 май 2013 17:02, променено общо 1 път.

JORO_BAD
Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp

Мнениеот JORO_BAD » 15 окт 2012 14:40

http://vbox7.com/play:m7c24c11b3 и http://vbox7.com/play:b66a94d2
обединявате ги, миксирате ги и сте вие. ;) :lol:

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 08 ное 2012 12:37

Знам,че не е сега момента,когато в отбора има толкова проблеми,но все се надявах тайничко на някое и друго конструктивно предложение,но уви...НЯМААА!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 08 дек 2012 12:15

Несериозно е,клуб със 100 годишна история да ползва за химн,песен,чиято музика не е авторска за химна,а е стара,прастара шотландска песен.Ние сме един от малкото клубове от "А" група,които нямат свой авторски химн.А,да,извинете,ама ние сме се запътили към "Б",така че 'що ни е авторски химн...
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Върни се в “Черно море”