delqnski47 написа:Kашчей написа:
А аз ще приема, че ми завиждаш, защото съм по-красив от теб![]()
Сега малко по-сериозно:Останах изумен тази сутрин, когато установих, че този ти пост е коренно променен и в него липсва поканата, която ми изпрати да се кандидатирам за работа в ЦСКА![]()
Не знам коя власт ще сменяте, но ако от всеки кресльо става футболен началник-Дучето щеше да е първи като шеф в ЦСКА.Това, че някой е бил голям цесекар или средна ръка футболист в България не винаги го прави футболен човек.Дано да бъркам, но вие и Дуци посрещнахте с мощно "Ура!!!".
Кашчей,ти толкова много си се ''изумил'',че не си забелязал поканата,която всъщтност е от мене![]()
Иначе не разбирам какъв ти е проблема?Нещо ни даваш сметка как да посрещаме Майкъла ли?
Амии... в такъв случай се извинявам на Васконти

Делянски, вие всеки нов посрещате с гръмко Ура, та не виждам причина да не посрещнете и Майкъла така.Дано след 3-4 месеца не го изпратите така, както изпратихте Емо и Дуци.
От практиката ти във форума би трябвало да си разбрал, че отстрани много лесно се дават компетентни мнения и съвети.Чертаят се схеми на игра, на постройка...но, ако някой от тукашните разбирачи получи шанс да води отбора в един мач... не ми се мисли какъв ще е резултатът.