Георги Иванов няма да е треньор на Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

danchob4
Контакти:

Re: Георги Иванов поема Локо Пд?

Мнениеот danchob4 » 10 окт 2012 16:53

Мен ако питате с този материал дето го имаме в момента и Сър Алекс да дойде все тая.Ще видим през зимната пауза дали ще има някаква промяна.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 10 окт 2012 17:15

Ще си вкарате автогол!
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 10 окт 2012 19:52

botevforever написа:
Модератор ЛокоПД написа:
Пак не си в час.Момчето /we are the champions/ е цесекар и като такъв,сигурно има хубави спомени от Гонзо.Ама нали трябва да пишеш нещо...Изтрай до 11-тия кръг. :idea:

Много добре знам от кой отбор е колегата.Ставаше въпрос за "оправянията" на Гонзо,та се сетих за едно такова. :o
Впрочем, какво ще има в 11 кръг?А,да,ще играем с единия от борещите се за оставане в групата.До края на полусезона имаме и други такива мачове-с "Етър","Ботев"-Вр. и "Миньор".Та мисълта ми е-те да му мислят. :!:
По темата-смятам,че Велев постигна мн.добри резултати мин.година и героични такива тази година,та според мен проблемът Ви не беше толкова в треньорския пост.А какво ще постигне Гонзо-както писа един колега по-горе,само времето ще покаже.

Ние пък в 11 кръг играем с отбор(силно казано) с 2 годишна история...та мисълта ми е-те да му мислят!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 окт 2012 19:54

Желая успех на Локо Пд и Гонзо....
Случи се нещо нормално - от двете страни на сегашния собственик да стоят Христо Бонев и Георги Иванов.Ако не е подходящата комбинация , то си струва да се пробва.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 10 окт 2012 21:04

Ако може спрете да ми триете мненията, щото няма тема отворена специално за днешната конрола :!:
Прекалявате вече, майна
...

Момчета положението е отчайващо!
Това, което видях днес на стадион Пловдив може да се опише само с една дума - МЪКА
Защита, средна линия и нападение - безобразно слаби.
Какво да ви кажа, то не е за приказване - в защита професионални футболисти правят такива груби грешки, каквито съм сигурен, че дори и юношите не ги правят, в средата сме като пате в калчища - всеки трети пас ни е грешен, а в нападение сме на нивото на махленски футбол.Направо да ги гонят всички и предлагам до края на сезона да изкараме със състава на GMU.Най-лошото е, че видях много отчаяни хора, около мен при това млади момчета по на 13-15 г., които искаха още на полувремето да си ходят.По-възрастните пък говориха със съжаление за Санданския, което е много лошо, щото малките ги слушат и им се водят по акъла.И няма, какво да чакаме до зимата - ние ако останем с 8 т., каквото и да вземем зимата е все тая
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 10 окт 2012 21:50

Ванко_Ултраса написа:Ако може спрете да ми триете мненията, щото няма тема отворена специално за днешната конрола :!:
Прекалявате вече, майна
...

Момчета положението е отчайващо!
Това, което видях днес на стадион Пловдив може да се опише само с една дума - МЪКА
Защита, средна линия и нападение - безобразно слаби.
Какво да ви кажа, то не е за приказване - в защита професионални футболисти правят такива груби грешки, каквито съм сигурен, че дори и юношите не ги правят, в средата сме като пате в калчища - всеки трети пас ни е грешен, а в нападение сме на нивото на махленски футбол.Направо да ги гонят всички и предлагам до края на сезона да изкараме със състава на GMU.Най-лошото е, че видях много отчаяни хора, около мен при това млади момчета по на 13-15 г., които искаха още на полувремето да си ходят.По-възрастните пък говориха със съжаление за Санданския, което е много лошо, щото малките ги слушат и им се водят по акъла.И няма, какво да чакаме до зимата - ние ако останем с 8 т., каквото и да вземем зимата е все тая

Ванко,мнението ти го изтрих неволно, ама за изключителен песимизъм мисля, че също трябва да се трие.
Имаш два варианта - прерязване на вените напряко и по дължина. :mrgreen:

Идея си нямаш с твоите глупости как можеш да изкараш човек от нерви и как можеш да накараш човек да не ходи на мач.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 10 окт 2012 22:00

Айриш предположих, че си ти, майна щото не ти е за първи път да ми триеш постовете "неволно".
Привърженик съм на Локомотив ПД, регистриран съм в този форум и имам право на мнение...не знаех, че трябва да пиша само постове, които на теб ти харесват.Просто не знаеш, колко олекваш, като постъпваш по толкова долен начин - до мен ли опряхте?Постоянно ме нарочвате за черна овца тук, което е достатъчно добър атестат хората да видят за какво става въпрос.И какво толкова съм написал? Написал съм истината - все едно хората пасат трева и не знаят, какво е дереджето на отбора.Може би хората чакат песимистичното мнение на Ванко Ултраса за да спрат да ходят на мачове?! :roll:
Айриш, не си на 15г. би трябвало да си по-улегнал човек.

ПС:
Колкото до глупостите ми отдавна стана ясно, че всяко мое мнение, което не съвпада с вашето е глупост.

Идея си нямаш с твоите глупости как можеш да изкараш човек от нерви и как можеш да накараш човек да не ходи на мач.

Предлагам да ме обявите за жълт провокатор и да ме изгорите на клада, като Жана Д`Арк :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 10 окт 2012 23:04

Ванко_Ултраса написа:Айриш предположих, че си ти, майна щото не ти е за първи път да ми триеш постовете "неволно".
Привърженик съм на Локомотив ПД, регистриран съм в този форум и имам право на мнение...не знаех, че трябва да пиша само постове, които на теб ти харесват.Просто не знаеш, колко олекваш, като постъпваш по толкова долен начин - до мен ли опряхте?Постоянно ме нарочвате за черна овца тук, което е достатъчно добър атестат хората да видят за какво става въпрос.И какво толкова съм написал? Написал съм истината - все едно хората пасат трева и не знаят, какво е дереджето на отбора.Може би хората чакат песимистичното мнение на Ванко Ултраса за да спрат да ходят на мачове?! :roll:
Айриш, не си на 15г. би трябвало да си по-улегнал човек.

ПС:
Колкото до глупостите ми отдавна стана ясно, че всяко мое мнение, което не съвпада с вашето е глупост.

Предлагам да ме обявите за жълт провокатор и да ме изгорите на клада, като Жана Д`Арк :mrgreen:

Ванко,глупости или не,ти пишеш едно и също бе, брат.Както казваш,все едно хората пасат трева и не знаят какво е дереджето на отбора.И трябва ти,Ванко Ултраса ,да ни го кажеш.С тия мнения не олекваш ли ? Ами тия простотии "Купата или смърт" и други твои бисери ? С тях не олекваш ли ? Ти какво си очаквал от мача днес ? Вместо само да мрънкаш по форумите и да се излагаш като кифладжия,вземи направи нещо за тоя отбор - вземи си карта за фенклуба,участвай в някоя от организациите,подкрепяй си отбора.Не се изживявай като жертва.Ако си толкова читав,за какъвто се имаш,ще намериш начин да се интегрираш в някоя от групите и няма да се притесняваш че някой щял да ти качи шамарите на срещите.
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 10 окт 2012 23:29

Стега веее, човек...не виждам нищо лошо в това да си изразя мнението след мача.
Проблематиката на проблема е, че мнението ми не ви се харесва тва е...
Колкото до това: "купата или смърт" вече го ябясних на еднин жълтур, ще го обясня и на теб - това го казах с цел да се надъхваме, в което нищо лошо не виждам.
Всяка ода за отбора се толерира, но щом се напише негативно мнение, то веднага се трие.
Ето това прозира, брат...това е леко.
За картата ти откъде знаеш дали нямам такава?
А в групите ще се интегрирам, когато започнете да зачитате и друго мнение.
Винаги съм готов да присъствам на срещите, но след като не говорим на "един и същ език", какво да търся там?!
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 окт 2012 23:44

Ванко_Ултраса написа:Винаги съм готов да присъствам на срещите, но след като не говорим на "един и същ език", какво да търся там?!

Учи езици. ;)
Сериозно,няма как всички да мислим еднакво,но не мисля,че точно сега е време да мрънкаме и да търсим проблемите между самите нас.Проблемите са другаде и всички ги знаем.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”