Кобрата е уникален - отказа 5 милиона, в името на България !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кобрата е уникален - отказа 5 милиона, в името на България !
Много голям!Шапка му свалям...
Защо мислиш, че като боксира в Германия някой ще го кара да им вее флага ? Малко на партенка мирише статията. Иначе много ясно че ще вее българския, да не е от Джибути ... Достатъчно ще спечелят от организацията и от букмейкъри, за да му плащат да си сменя нацията. А кефа да размаже руснак като бойлер струва повече от 5 милиона, вярвай ми ... 

Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
Много голям!!!Успех Кобра.Дано един ден станеш и световен шампион. 

сори, че развалям телешкия възторг, ама вие сериозно ли повярвахте на тази простотия??? 

boys85 написа:сори, че развалям телешкия възторг, ама вие сериозно ли повярвахте на тази простотия???
Винаги ще има разни ''всезнайковци'', които са готови да се отрекат от всичко

Браво
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
boys85 написа:сори, че развалям телешкия възторг, ама вие сериозно ли повярвахте на тази простотия???
Кобрата е един от малкото истински БЪЛГАРСКИ спортисти. 80% от другите спортисти и за 5000 лв биха продали българския флаг , а някои други и без пари отказват да се съзтезават за БЪЛГАРИЯ.
САМО РЕСПЕКТ КЪМ КОБРАТА !!Независимо дали статията дали е вярна или не , той го е казвал много пъти трябва да се гордеем , че сме Българи !!!
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]
искам да видя как се свличат в краката му братята Кличко
Това поредната екслузивна "новина" от лъжеспорт ли е ?
Иначе ,чест и уважения за "Кобрата" !
Иначе ,чест и уважения за "Кобрата" !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Пет мильона какво, евро, долари или лева?
И на мен ми се струва измислено написаното, нито има източник, нито линк към "информацията".
И на мен ми се струва измислено написаното, нито има източник, нито линк към "информацията".