Феновете на Левски обявяват война на Лудогорец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Феновете на Левски обявяват война на Лудогорец!

Мнениеот fen-fen » 10 окт 2012 11:14

krum_kravov написа:
obi4am_pirin написа:Феновете на Левски обявиха война на Лудогорец!В сутрешния блок на Бареков по ТВ7 гостуваше Ангел Петричев във връзка с декларацията "Бай Ганьо"!По време на предаването имаше директно включване от Георги Аспарухов с фенове на Левски и по-точно с емблематичния фен(както беше представен) Петър Димитров който заяви че феновете на Левски обявяват война на Лудогорец!

Симитлиецо, ти си един от най-долните провокатори в този форум. Сигурен съм, че или не ти става или си нямаш приятелка, защото имаш много сериозни психични проблеми...

По скоро е някакво недоразумение на природата! Някой е забравил да си пие противозачатъчните хапчета!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 окт 2012 12:04

Гочето1913 написа:Предпочитам Лудогорец да стане шампион, отколкото надувания 65 години изкуствен софийски балон Левски-ЦСКА , който последните 5 години така здраво се пукна, че Бай Ганьо взе да обвинява Литекс, Лудогорец и всеки му е виновен , че не е шампион , същото е и при Стойчо - директива :lol: :lol: :lol: А истината че почти всички години директивата е Левски или ЦСКА шампион на всяка цена , със всички средства!Ама напоследък май и тези номера не минават и Литекс и Лудогорец сериозно им бъркат в някои части на шопите и те изпитват вече комплекси , особено от Лудогорец! :mrgreen: Миналото си е минало , настоящето е , че в момента най-добрият футбол го играят Лудогорец, Ботев Пловдив, Литекс и Черноморец! Левски и ЦСКА ги разкриха в Европа от Сараево и Мура и им показаха, че са един надут балон, който се спука! :!: ИСТИНСКИЯТ ФУТБОЛ Е ИЗВЪН СОФИЯ!
Ама със сигурност не е във Варна!Гледай твоята паничка!Комплекс от Литекс и Лудогорец :o -трябва да се прегледаш :lol: !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 10 окт 2012 14:02

Колко комплексиран представител на фенската маса на Черно море е Гочето1913... направо жалка картинка. Вместо да си седи във неговия подфорум и с колегите си да бистрят, как могат да помогнат на "моряците", той се скъсва да обикаля по темите за Левски и да тръби, как в провинцията бил истинският футбол и колко Левски и ЦСКА пречели на него. :|
Може ръководителите на Лудогорец да започват да залитат в грешна посока, но се радвам, че феновете им продължават с коректния тон и с тях се води нормална дискусия.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 10 окт 2012 15:36

BRF написа:
Гочето1913 написа:Предпочитам Лудогорец да стане шампион, отколкото надувания 65 години изкуствен софийски балон Левски-ЦСКА , който последните 5 години така здраво се пукна, че Бай Ганьо взе да обвинява Литекс, Лудогорец и всеки му е виновен , че не е шампион , същото е и при Стойчо - директива :lol: :lol: :lol: А истината че почти всички години директивата е Левски или ЦСКА шампион на всяка цена , със всички средства!Ама напоследък май и тези номера не минават и Литекс и Лудогорец сериозно им бъркат в някои части на шопите и те изпитват вече комплекси , особено от Лудогорец! :mrgreen: Миналото си е минало , настоящето е , че в момента най-добрият футбол го играят Лудогорец, Ботев Пловдив, Литекс и Черноморец! Левски и ЦСКА ги разкриха в Европа от Сараево и Мура и им показаха, че са един надут балон, който се спука! :!: ИСТИНСКИЯТ ФУТБОЛ Е ИЗВЪН СОФИЯ!
Ама със сигурност не е във Варна!Гледай твоята паничка!Комплекс от Литекс и Лудогорец :o -трябва да се прегледаш :lol: !

За мен по комплексирани фенове , които са от Варна или от някой друг град извън София и плюят върху родният си град и стават фенове на Левски и ЦСКА НЯМА! Аз съм роден във Варна и съм запазил своята чест и своето достойнствтво да подкрепям местният отбор, а не да бъда комплексар , който плюе върху ценностите на родният си град, ставайки фен на държавните отбори Левски и ЦСКА!

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 10 окт 2012 19:30

"Левски допусна изненадващо загуба с 0:1 от ФК Раковски (Раковски) в контрола, играна на стадиона на втородивизионния тим. В 20-ата минута Аргиров асистира на Цветан Павлов, който вкара единственото попадение в срещата. Наставникът на "сините" Илиан Илиев не даде почивка на титулярите си, като единствено личаха имената на младите Антонио Вутов и Борислав Цонев, които не успяха да помогнат на тима си да стигнат до нещо повече от поражение."

и как смеят въобще да говорят негативно за Лудогорец...

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 10 окт 2012 19:50

[quote="Гочето1913"]

За мен по комплексирани фенове , които са от Варна или от някой друг град извън София и плюят върху родният си град и стават фенове на Левски и ЦСКА НЯМА! Аз съм роден във Варна и съм запазил своята чест и своето достойнствтво да подкрепям местният отбор, а не да бъда комплексар , който плюе върху ценностите на родният си град, ставайки фен на държавните отбори Левски и ЦСКА!

Браво, пич, :) / обръщението ми е такова, защото не ти знам възрастта, но не е важна тя /тези твои дума напълно се препокриват и с моето мнение. Бил бил той фен на Левси или ЦСКА, ама обича си той местния отбор, ама то видиш ли от малък бил за някой от "грандовете" и как сега да се изметне, амииии...и това е обяснението, не може ти да си привърженик на два отбора еднакво, все към единия те тегли сърцето и това е...някакви раздвоени личности,,, не мога да си го обясня. Но познавам и повечко/вече/ хора, които започнаха да се отвръщат от Левски или ЦСКА, виждайки какво е футбол от техния Лудогорец...
На мен също са ми симпатични Черноморец, Берое, но сринаха Черноморец, а заслужаваха да бъдат поддържани много повече от ЦСКА то или Левски. И като съм започнала, да си довърша, не е вярно, че не излъчването по телевизията на първенството било предпоставка Лудогорец да си взема мачовете нечестно, това си е плямпане без покритие. Миналата година и с излъчване, не спряха да хулят отбора ни по всякакъв начин. Най-верни са думите, че успее ли един да подаде глава над блатото, 10 други го дърпат надолу да потъне при тях...българщина...

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 11 окт 2012 10:18

мим написа:
Гочето1913 написа:

Браво, пич, :) / обръщението ми е такова, защото не ти знам възрастта, но не е важна тя /тези твои дума напълно се препокриват и с моето мнение. Бил бил той фен на Левси или ЦСКА, ама обича си той местния отбор, ама то видиш ли от малък бил за някой от "грандовете" и как сега да се изметне, амииии...и това е обяснението, не може ти да си привърженик на два отбора еднакво, все към единия те тегли сърцето и това е...някакви раздвоени личности,,, не мога да си го обясня. Но познавам и повечко/вече/ хора, които започнаха да се отвръщат от Левски или ЦСКА, виждайки какво е футбол от техния Лудогорец...
На мен също са ми симпатични Черноморец, Берое, но сринаха Черноморец, а заслужаваха да бъдат поддържани много повече от ЦСКА то или Левски. И като съм започнала, да си довърша, не е вярно, че не излъчването по телевизията на първенството било предпоставка Лудогорец да си взема мачовете нечестно, това си е плямпане без покритие. Миналата година и с излъчване, не спряха да хулят отбора ни по всякакъв начин. Най-верни са думите, че успее ли един да подаде глава над блатото, 10 други го дърпат надолу да потъне при тях...българщина...

На 23 години съм :) Напълно подкрепям мнението ти , не може да си фен на два отбора, аз още от малък си избрах да бъда фен на Черно море , и никой друг нямам за любим отбор нито в България , нито в Европа, домакинствата са ми на 200 метра и на гостуванията на отбора от 2 години и половина не съм пропускал гостуване нито за А група, нито за Купата на България, даже сега ще ходя в Гоце Делчев, нищо, че е на 600 км!Горд съм , че съм запазил честта и достойнството си да подкрепям отборът на моят град въпреки състоянието му , никога няма да забравя на мачовете на Черно море с Левски и ЦСКА как двата "гранда" идват със съдии и си вземат победата или се добират до точка, същото важи и за мачове с други провинциални отбори, които съдиите са им помагали на двата "гранда", така че съм се отвратил от тях още от малък!Ако ще и в А окръжна да отидем, пак ще съм си за Черно море, защото Черно море е символът на Варна - морето , което краси град Варна! :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 окт 2012 13:39

мим написа:
Гочето1913 написа:

Браво, пич, :) / обръщението ми е такова, защото не ти знам възрастта, но не е важна тя /тези твои дума напълно се препокриват и с моето мнение. Бил бил той фен на Левси или ЦСКА, ама обича си той местния отбор, ама то видиш ли от малък бил за някой от "грандовете" и как сега да се изметне, амииии...и това е обяснението, не може ти да си привърженик на два отбора еднакво, все към единия те тегли сърцето и това е...някакви раздвоени личности,,, не мога да си го обясня. Но познавам и повечко/вече/ хора, които започнаха да се отвръщат от Левски или ЦСКА, виждайки какво е футбол от техния Лудогорец... На мен също са ми симпатични Черноморец, Берое, но сринаха Черноморец, а заслужаваха да бъдат поддържани много повече от ЦСКА то или Левски. И като съм започнала, да си довърша, не е вярно, че не излъчването по телевизията на първенството било предпоставка Лудогорец да си взема мачовете нечестно, това си е плямпане без покритие. Миналата година и с излъчване, не спряха да хулят отбора ни по всякакъв начин. Най-верни са думите, че успее ли един да подаде глава над блатото, 10 други го дърпат надолу да потъне при тях...българщина...

При вас в Разград е нормално да има така наречените двоини фенове,който освен местния отбор поддържа и някой от Грандовете!В градовете с традиции,хората са или от местния отбор или от Гранд!След десетина години,ако все още сте фактор ще ме разбереш ;) !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 окт 2012 13:45

Гочето1913 написа:
мим написа:
Гочето1913 написа:

На 23 години съм :) Напълно подкрепям мнението ти , не може да си фен на два отбора, аз още от малък си избрах да бъда фен на Черно море , и никой друг нямам за любим отбор нито в България , нито в Европа, домакинствата са ми на 200 метра и на гостуванията на отбора от 2 години и половина не съм пропускал гостуване нито за А група, нито за Купата на България, даже сега ще ходя в Гоце Делчев, нищо, че е на 600 км!Горд съм , че съм запазил честта и достойнството си да подкрепям отборът на моят град въпреки състоянието му , никога няма да забравя на мачовете на Черно море с Левски и ЦСКА как двата "гранда" идват със съдии и си вземат победата или се добират до точка, същото важи и за мачове с други провинциални отбори, които съдиите са им помагали на двата "гранда", така че съм се отвратил от тях още от малък!Ако ще и в А окръжна да отидем, пак ще съм си за Черно море, защото Черно море е символът на Варна - морето , което краси град Варна! :)

За теб се отнася същото-ти от малък си от Черно море,а някои твои съграждани от малки са за ЦСКА!Това не те прави по-честен или по-достоен човек!Освен това какво му е на отбора ти-играе в А група,бие от време на време я ЦСКА,я Левски,я Литекс,даже и единствената загуба на Лудогорец у дома нанесе!Играхте в ЕКТ срещу добри отбори Щутгарт,ПСВ и Самрдория ако не се лъжа!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 окт 2012 13:53

BRF написа:При вас в Разград е нормално да има така наречените двоини фенове,който освен местния отбор поддържа и някой от Грандовете!В градовете с традиции,хората са или от местния отбор или от Гранд!След десетина години,ако все още сте фактор ще ме разбереш ;) !

Хайде стига с тези митове! Дръжте се естествено! Ако един човек иска да гледа футбол на ниво А група, но в града му има отбор от Б или В е разбираемо да подкрепя някой отбор от А група. Това е същото, както фенове на Левски и ЦСКА покрепят отбор, който играе в Шампионска лига. Ако отборът им влезе в ШЛ, ще подкрепят българския отбор, макар и това скоро няма да има начин да го проверим :mrgreen:
По същия начин, ако отбор на малак град си вдигне нивото и стане конкурент на досегашния отбор в елита, привържениците в града ще престанат да бъдат фенове на някои от столичните грандове.
Това за мен е напълно естествено, въпреки, че аз НИКОГА не съм бил фен на друг отбор, освен на Лудогорец. Може да имам някакви временни симпатии дори сега, но цял мач и на Барселона ми е трудно да изгледам, докато на Лудогорец съм готов по два пъти да ги гледам ;)
На последната контрола едно момче дойде на стадиона с фанелка на Левски и изглежда си живееше в някакъв негов екшън-филм. Но на Лудогорец Арена хората са толерантни и може да си дойде с каквато иска фанелка, стига да не улучи мача на фанелката си. Родолюбието кара хората да избират местния отбор, ако той е на достатъчно високо ниво. Забелязвам, че това повече се разбира от нас, които за дълго време не сме живели в Разград или по принцип не живеем в Разград. Някои от местните хора, които радко напускат града за повече от седмица, не осъзнават какво всъщност се случва.
Традиции-мрадиции - в зависимост от гледната точка ги има и ги няма и в Разград и в София. Съобразявайте се с мащаба!
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”