Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- burgazliqta
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Ей като го постна това, се сетих, че родителите на Тончо живеят в моя блок, няколко входа по-надолу 
[center]
[/center]
[/center]- калпазанчо
- Контакти:
burgazliqta написа:След малко ще се наложи да ходя до Поморие, да взимам паричкиПак ще имам пари за 3-4 дена и после ще се чудя как да я карам само с парите от мачовете.
![]()
Да не те четем после някъде замесен в черното тото
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
burgazliqta написа:Ей като го постна това, се сетих, че родителите на Тончо живеят в моя блок, няколко входа по-надолу
Сложи им по едно палче на врата и ги снимай, после ще пуснем новина - Тончо цесекар, родителите му от Черноморец, не си говорят вкъщи
- burgazliqta
- Контакти:
калпазанчо написа:burgazliqta написа:калпазанчо написа:Добро утро, акули! Голям бахар хванало навън, вече разхождането на песа сутрин по къси гащи ми идва като мисията невъзможна..
п.п. Добре, че нямам яйчници
Голям си ентусиастПо къси гащи ще го разхожда, що не вземе и джапанки да сложиш, то не е толкоз студено
![]()
п.п. Снощи ми беше толкова студено, че се наложи да сменя чаршафа с който се завивам, с одеало.
Ами че аз съм си по джапанки освен късите гащи (до тази сутрин май)
п.п. Спя само по боксерки, обикновено не се и завиваам (пак до снощи май)
Абе и азе бях така, ама вчера се събудих с запушен нос и кашлица и гледай как почнах да се завивам и да се обличам. Внимавай да не те хване и теб че е кофти работа.
п.п а иначе и аз си спях по боксерки и с едно чаршафче ако се наложи да се завия да има с какво да го направя
[center]
[/center]
[/center]- burgazliqta
- Контакти:
калпазанчо написа:burgazliqta написа:Ей като го постна това, се сетих, че родителите на Тончо живеят в моя блок, няколко входа по-надолу
Сложи им по едно палче на врата и ги снимай, после ще пуснем новина - Тончо цесекар, родителите му от Черноморец, не си говорят вкъщи![]()
п.п. Даже като се замисля в последните 2-3 седмици ич не съм ги мяркал
[center]
[/center]
[/center]- burgazliqta
- Контакти:
калпазанчо написа:burgazliqta написа:След малко ще се наложи да ходя до Поморие, да взимам паричкиПак ще имам пари за 3-4 дена и после ще се чудя как да я карам само с парите от мачовете.
![]()
Няма спокойно. Не съм такъв човек.
[center]
[/center]
[/center]- калпазанчо
- Контакти:
burgazliqta написа:калпазанчо написа:burgazliqta написа:Ей като го постна това, се сетих, че родителите на Тончо живеят в моя блок, няколко входа по-надолу
Сложи им по едно палче на врата и ги снимай, после ще пуснем новина - Тончо цесекар, родителите му от Черноморец, не си говорят вкъщи![]()
![]()
![]()
Идейно, ама не ги засичам много тез хора, как са крият не ги знам, ама в седмицата най-много по един път да ги виждам.
п.п. Даже като се замисля в последните 2-3 седмици ич не съм ги мяркал
Тъкмоп повод да идеш да ги посетиш...Звъниш им на вратата и им казваш, че си загрижен за тях. Питаш ги как са, добре ли са, имат ли нужда от нещо...И им казваш, че в момента върлува вирус, да ходят подходящо облечени, после им подаваш по един син шал на Черноморец и се снимаш с тях (уж за фейсбука
- калпазанчо
- Контакти:
burgazliqta написа:калпазанчо написа:burgazliqta написа:След малко ще се наложи да ходя до Поморие, да взимам паричкиПак ще имам пари за 3-4 дена и после ще се чудя как да я карам само с парите от мачовете.
![]()
Няма спокойно. Не съм такъв човек.Никога не съм подкрепял този вид "спорт".
Знам, познавам те
калпазанчо написа:Добро утро, акули! Голям бахар хванало навън, вече разхождането на песа сутрин по къси гащи ми идва като мисията невъзможна..
Владко тази заран по термометър на колата беше...6 градуса към 07.15 часа. На слънце достигна до 8 градуса...Това си е обикновен зимен ден за Бургас.
Аз съм още по риза и днес ми трепереше "ангорския" косъм. Вече не става за плаж.
[offtopic]Като писа за яйчници, че ;
Два сперматозоида пътували заедно хванати за ръчичка и единия попитал:
- Уффф. Стигнахме ли вече до яйчниците, че бая пътуваме вече ?
Другия му отговорил:
- Абе не знам. Уж всички казват, че пътя е кратък и бърз, ама, тъй като гледам изглежда сме хванали грешния път. Още сме в хранопровода.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:калпазанчо написа:Добро утро, акули! Голям бахар хванало навън, вече разхождането на песа сутрин по къси гащи ми идва като мисията невъзможна..
Владко тази заран по термометър на колата беше...6 градуса към 07.15 часа. На слънце достигна до 8 градуса...Това си е обикновен зимен ден за Бургас.
Аз съм още по риза и днес ми трепереше "ангорския" косъм. Вече не става за плаж.![]()
[offtopic]Като писа за яйчници, че ;
Два сперматозоида пътували заедно хванати за ръчичка и единия попитал:
- Уффф. Стигнахме ли вече до яйчниците, че бая пътуваме вече ?
Другия му отговорил:
- Абе не знам. Уж всички казват, че пътя е кратък и бърз, ама, тъй като гледам изглежда сме хванали грешния път. Още сме в хранопровода.[/offtopic]
Всяко зло за добро. С падането на температурите :
- морската вода ще изстине ,
- паламуда ще се стегне ,
- повече риба ще влезе в залива ,
- Виното ще се избистри ,
- киселото зеленце ще стане,
лично за мен това е сигнал за преминаване от узо на гроздова