burgazliqta написа:Тоз от 3 часа следобед неможе да скочи. Май накрая няма и да скочи.
по Он Айр го предават пряко с превод и от студиото . Казаха ,че се отменя полета на балона зарад много силен вятър
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
burgazliqta написа:Тоз от 3 часа следобед неможе да скочи. Май накрая няма и да скочи.
Bartolomej написа:burgazliqta написа:Тоз от 3 часа следобед неможе да скочи. Май накрая няма и да скочи.
по Он Айр го предават пряко с превод и от студиото . Казаха ,че се отменя полета на балона зарад много силен вятър
[/center]ntodorov написа:[
Тоше, за кой сектор са ви билетите за мача с Дания? А за Чехия имате ли билети вече?
Bourgas написа:petkan написа:Националния си е голям стадион. Знае ли се?!
Но за Прага имаме отделени две секторчета, така че там със сигурност
Еми ние сме май във В сектор, както ти казах днеска. И до колкото ще знам ще имаме гооооооооолям отличителен знак, ще ни видишА другото е лесно
калпазанчо написа:Добро утро, акули! Голям бахар хванало навън, вече разхождането на песа сутрин по къси гащи ми идва като мисията невъзможна..
п.п. Добре, че нямам яйчници
[/center]В състава на Управителния съвет влизат двама нови членове – Георги Илиев и актьорът Тончо Токмакчиев, става ясно от поместената в официалния сайт на "армейците" информация, съобщи Novsport.
Тончо Ненков Токмакчиев е български актьор. Роден е в Бургас на 2 май 1963 г. Син е на известния художник Ненко Токмакчиев. Като дете свири на пиано и рисува. Завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” в класа на Николина Георгиева.
[/center]burgazliqta написа:калпазанчо написа:Добро утро, акули! Голям бахар хванало навън, вече разхождането на песа сутрин по къси гащи ми идва като мисията невъзможна..
п.п. Добре, че нямам яйчници
Голям си ентусиастПо къси гащи ще го разхожда, що не вземе и джапанки да сложиш, то не е толкоз студено
![]()
п.п. Снощи ми беше толкова студено, че се наложи да сменя чаршафа с който се завивам, с одеало.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта