Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
aloha^guy написа:Тъпчев не виждаш ли ,че това си е мой вкус ???? Не виждаш ли ,че не те карам да я харесваш ?? Нали каза ,че е дебела и набита.... Значи всичко е ясно![]()
![]()
![]()
Converse написа:aloha^guy написа:Тъпчев не виждаш ли ,че това си е мой вкус ???? Не виждаш ли ,че не те карам да я харесваш ?? Нали каза ,че е дебела и набита.... Значи всичко е ясно![]()
![]()
![]()
Май си ме объркал, няма нищо, но такова нещо, като дебела и набита не съм казвалАз казах моя вкус, не съм те упреквал, че я харесваш, харесвай си я, даже и целувай краката, бъди и фен, всичко хубаво..
Converse написа:aloha^guy написа:Кой е ходил на мореееееееееееее![]()
Това кой е?
Converse написа:aloha^guy написа:Тъпчев не виждаш ли ,че това си е мой вкус ???? Не виждаш ли ,че не те карам да я харесваш ?? Нали каза ,че е дебела и набита.... Значи всичко е ясно![]()
![]()
![]()
Май си ме объркал, няма нищо, но такова нещо, като дебела и набита не съм казвалАз казах моя вкус, не съм те упреквал, че я харесваш, харесвай си я, даже и целувай краката, бъди и фен, всичко хубаво..
aloha^guy написа:Converse написа:aloha^guy написа:Тъпчев не виждаш ли ,че това си е мой вкус ???? Не виждаш ли ,че не те карам да я харесваш ?? Нали каза ,че е дебела и набита.... Значи всичко е ясно![]()
![]()
![]()
И ти ли искаш да си направиш удоволствието да ги разцелуваш![]()
няма да стане ,пич
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта