Очаквано: Рейтингът на кабинета се срина до 18%!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Очаквано: Рейтингът на кабинета се срина до 18%!!!

Мнениеот W84me » 09 окт 2012 21:52

Viktor4o_Rs написа:Нормално е рейтингът на правителството да се срине. Като ги погледнеш всичките - Цвъко, Миро, Дянков, Никито - неадекватници до един, начело разбира се с Вожда, от който зависи всичко в тази държава ... Нищо не направиха за хората през мандата си. Знаят си само магистралите и детските градини и това е. Един що-годе нормален човек имаше в лицето на Трайчо Трайков и те го изгониха естествено ;) Външна политика - нула, онзи глупак Николай Младенов се занимава с разни арабски отрепки, а нищо не прави за неща, които са ни до гъза буквално - кризата в Гърция, олигофрените от Македония, все по-нарастващата експанзия на Турция :evil: Никой не ни бръсне за нищо ... Дълбоко съм разочарован, че гласувах за ГЕРБ на предишните избори, сега това няма да се повтори.
В никакъв случай обаче комунягите на Серж не са алтернатива, никога няма да гласувам за тях :!: :!: :!: Просто политиците ни са под всякаква критика. Сега очаквам Куневица да обере сума ти гласове от простия български народ. И да се сформира някаква ужасна коалиция с всевъзможни комбинации - ГЕРБ-Кунева или БСП-Кунева-ДПС, абе крайно, крайно лоши варианти. :( Смятам да гласувам за Костов или за националистите, въпреки че може би няма да влязат в парламента.

Ти ме разби! Евала, не можех да го кажа по-добре!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 09 окт 2012 22:01

комуна написа:Кирил Якимов -Откривателят на летящите чинии в село Ключ .

Чест ти прави, че знаеш кой е. Навремето той беше много уважаван учен в нашите среди, но му се случи нещо ужасно, от което психиката му не издържа и той получи перманентно психическо разстройство. От тогава са и приказките за чиниите. Въпреки това, повечето още помним блестящия му и остър като бръснач ум, както и познанията му за необятния космос, за които винаги съм му се възхищавал. Кирил е достоен за уважение и за това го почитам. Толкова по тази тема.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
fen na batmanlevski
Контакти:

Мнениеот fen na batmanlevski » 09 окт 2012 22:07

Време е да си върнем социализма ! Народа си живееше най - добре и спокойно в периода 1948-1989. След това САЩ и капитализма ни разори.
Вън капитализма от България.

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 09 окт 2012 22:58

Най-голямата ми грешка е, че гласувах за герб! Това няма как да се повтори! Предпочитам всеки друг пред тях!
Дори Меглена, дори Доган :o :)

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 09 окт 2012 23:05

ИзображениеИзображение
Железен союз!
Толстолоб, на теб съм роб.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 09 окт 2012 23:46

shumkar_44 написа:
Искрено ти се забавлява и се надявам още по-искрено да не заприличам на теб, щом стана на тези години, че да се смеят на гърба ми е доста кофти ;)

Ти никога няма да стигнеш моята научна, житейска и добродетелна степен на развитие, така че бъди спокоен. По тази партенка с котва, която си си сложил, веднага познах, че си я бургаски докер, я провалил се боцман (в най-добрия случай)! Апропо, възможно е и да си човек на Боко под секрет, но както е казал Тит Флавий Веспасиян: "Парите не миришат!"

Ей завалията,хептен се е сдухал :shock:

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 10 окт 2012 00:31

Само да попитам едно нещо. Помните ли кое беше най-лошото правителство през последните 20г., което беше изгонено с камъни от властта? Аз помня! Това беше правителството на Жан Виденов и на БСП. Само след 8 г. за моя изненада и потрес, на тази партия отново бе даден шанс да управлява, въпреки националната катастрофа до която ни докара. Вместо въобще да бяха изхвърлени от парламента, те отново бяха на власт. Не знам що за човек трябва да си за да направиш подобна глупост и да гласуваш за тях след всичко преживяно. Това е все едно да поканиш на гости банда разбойници, които няколко години преди това са те ограбили до шушка и са те смачкали от бой до неузнаваемост. Следващият мандат, начело с другаря Станишев, макар и не чак толкова катастрофален като на предшественика му, също не може да се похвали с някакви добри постижения. За сметка на това за далаверите и корупцията и спрените еврофондове по негово време все още се говори. Точно по времето на това управление България беше наречена "най-бедната и корумпирана държава в ЕС". С какъв акъл някой ще отиде и ще пусне бюлетина за тези? Да се убеждаваме за трети път колко са некадърни ли? Даже точната дума не е "некадърни", може да са си много кадърни и супер специалисти в областта си, на не ги е грижа за България, а само за собствените си облаги и далваери и работят само и единствено в тази насока.
С написаното до тук в никакъв случай не искам да ставам защитник на сегашното правителство. То също си има много кусури, макар да има и някой положителни неща, те не са достатъчни за да кажа-да-това е управлението което искам за България.
Лично за мен реалната алтернатива трябваше да е СДС, но за съжаление хората не са на това мнение и СДС може да се каже, че е мъртва партия вече, както и ДСБ. Именно правителството на Костов си остава най-успешното досега в годините на прехода и въпреки всичко заслужаваше втори шанс. БСП го получи след катастрофата Виденов, защо Костов, който стабилизира страната именно след Виденов, не получи втори шанс така и не мога да проумея.
От всичко казано до тук, аз не мога да кажа за кого бих гласувал на изборите на лято. За момента просто избор няма, но и да не се гласува не е добро решение. Надявам се до изборите да се случи нещо, което да ми подскаже и даде някаква насока. Ако това не се случи или както се казва ако изборите бяха днес сигурно ще гласувам за ГЕРБ.С нежелание, с отвращение може би, поради липса на нещо по-добро. Това е все едно когато си много гладен да трябва да избереш между лайно и развалена, мухлясала храна. Надявам се се сещате кой е лайното и кой мухлясалата храна в дадената ситуация.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 10 окт 2012 03:29

Всичките ни политици са един дол дренки - крадци , продажници, мутри и подлизурковци! На изборите няма да гласувам, тъй като , никой не развива България икономически , а я срива и вече близо 70 години от злокобният ден 9 септември 1944г. до ден днешен ни управляват едни и същи мутри и съсипват България надолу и надолу в блатото!

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 10 окт 2012 09:12

За много неща в поста си си прав, но за цитираното по-долу не съм съгласен.

plamenst7 написа:Само да попитам едно нещо. Помните ли кое беше най-лошото правителство през последните 20г., което беше изгонено с камъни от властта? Аз помня! Това беше правителството на Жан Виденов и на БСП.

Много неща не се знаят за това правителство, но определено това беше единственото (знам колко абсурдно звучи) правителство с истински мениджъри в него, които искаха да управляват България професионално.

И аз много съм ги псувал и аз и семейството ми мизерствахме тогава, но 8-9 години след 1997 се случи така, че общувах с някой хора от това правителство (не само министри), чух някой неща и по-важното - видях някои документи.

Малко хора знаят, но валутният борд и обвързването с марката, включително изчисляването на курса и т.н. е било разработено и предложено от това правителство, а се преписва на Софиянски, който излиза, че за 3 месеца спря кризата. Тогава имаме и приватизирани предприятия продадени за реални пари и работещи - Соди Девня примерно.

Правителството на Виденов пречеше на второто голямо разграбване на България след 1990 година. И затова беше отстранено от чужбина. Спретна се една "нежна" революция, каквато имаше в Сърбия при свалянето на Милошевич, в Украйна преди време, в Казахстан (може да се бъркам с някой друг -стан, ще ме извините) преди време - в мрежата има страхотно журналистическо разследване на италиански журналист как ЦРУ подготвя подобни революции. Мисля, че може да се намери в star07.

Не знам колко от вас знаят, но с това, че Добрев върна мандата той предотврати гражданска война в страната, защото истината е, че събитията тогава си бяха чист държавен преврат и намеса на чужди държави във вътрешните работи на страната ни, т.е. би било логично правителството да реагира с военна мобилизация.

Не ме разбирайте погрешно - не обичам комунистите, но сега ни управляват точно те. Онези на Виденов (и май само те) бяха социалисти. Забележете, че почти никой от онова правителство вече няма нищо общо с БСП и политиката като цяло. И аз смятам, че при Костов имаше най-голям баланс между добро управление и малко крадене. Но комунистите (ДС) му свиха номера с Царя.

Просто истината за 1997 трябва да се ревизира - точно тогава страната ни окончателно стана роб и зависима от чуждите интереси.

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 10 окт 2012 10:37

fen na batmanlevski написа:Време е да си върнем социализма ! Народа си живееше най - добре и спокойно в периода 1948-1989. След това САЩ и капитализма ни разори.

Социализмът съществуваше благодарение на Съветския съюз , сега няма Съветски съюз ,няма и социализъм .България ще стане пак социалистическа държава ,когато има обща граница с Китай или КНДР .

Върни се в “Свободна зона”