Wishes написа:Без име написа:ralka_levskarka написа:Ам едва ли Владко, ще става мазало, а и се очертава на 23 да съм в София..
Оо 3 дни преди рождения денИдвай и на 26 в пернишката Мека на чалгата - MyPlace !
Ти на 26 - и ли си роден ?![]()
Да
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Wishes написа:Без име написа:ralka_levskarka написа:Ам едва ли Владко, ще става мазало, а и се очертава на 23 да съм в София..
Оо 3 дни преди рождения денИдвай и на 26 в пернишката Мека на чалгата - MyPlace !
Ти на 26 - и ли си роден ?![]()
ralka_levskarka написа:Без име написа:Wishes написа:Добър Вечер.
Добър вечер, момко, на къде така?
Към близката гора![]()
![]()
Без име написа:Да
Wishes написа:Сега, ако ми кажеш и какво да правя там, цена няма да имаш.
Без име написа:Много ги предчувстваш.![]()
Между другото онзи ден ми даде идея за "Идва ред на ЦСКА и отново 7:2", мисля че заради тази моята глупост се разболях.
Wishes написа:Без име написа:Да
Познай аз кога съм.
ralka_levskarka написа:Без име написа:Много ги предчувстваш.![]()
Между другото онзи ден ми даде идея за "Идва ред на ЦСКА и отново 7:2", мисля че заради тази моята глупост се разболях.
Е че какво толкова? Идва ред на ЦСКА и отново 7:2, бий, ч**бата по главата, бий, бий![]()
Иначе.. лошо предчувствие имах преди мача със Сараево (втория) и бях убедена на 100 процента, че до мача с ЦСКА няма да имаме загуба, колкото и да се надяваха някои хораТа и откакто почнаха мачовете и нещо ме гложди за този мач
Wishes написа:Сега, ако ми кажеш и какво да правя там, цена няма да имаш.
Без име написа:Да де, ама аз лудата глава, реших да го пиша на един блок.
ralka_levskarka написа:Без име написа:Да де, ама аз лудата глава, реших да го пиша на един блок.
Пиши го, пиши, моя всеки ден ми го пее![]()
![]()
Няма да го гледам тоя мач, няма и да го слушам, няма да издържа психически и ще има Директивата гласи: да ви почупя с*инските глави![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта