Георги Иванов няма да е треньор на Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
черно-бял
Контакти:

Re: Гонзо на Лаута?

Мнениеот черно-бял » 09 окт 2012 16:38

black&white написа:Лично мнение - Гонзо няма място на Лаута!!! През годините, когато беше в Левски, той не показа грам уважение към родния си клуб. Не става въпрос да не вкарва голове и да не играе силно - той е професионалист и това му е работата. Но демонстративно да дразни публиката - това малко хора на Лаута ще му простят. Не и аз.
Пак казвам - лично мнение.

Напълно подкрепям твоето мнение! Гонзо е загубил напълно респект към черно-бялата фланелка и е доказал, че незаслужава уважението на черно-бялата общност! :evil:

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 09 окт 2012 16:43

Гонзо е един добър избор. Освен че има точно "око" да подбира футболисти у него има онзи дух на победител, който е нужен за успеха на даден отбор. С избора му Локомотив печели.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 09 окт 2012 16:47

blue magic написа:Гонзо е един добър избор. Освен че има точно "око" да подбира футболисти у него има онзи дух на победител, който е нужен за успеха на даден отбор. С избора му Локомотив печели.

Кой футболист докара точното му око в Левски? Какъв дух на победител те гони? Гонзо ще е една голяма грешка за Локомотив!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 09 окт 2012 16:54

черно-бял написа:
black&white написа:Лично мнение - Гонзо няма място на Лаута!!! През годините, когато беше в Левски, той не показа грам уважение към родния си клуб. Не става въпрос да не вкарва голове и да не играе силно - той е професионалист и това му е работата. Но демонстративно да дразни публиката - това малко хора на Лаута ще му простят. Не и аз.
Пак казвам - лично мнение.

Напълно подкрепям твоето мнение! Гонзо е загубил напълно респект към черно-бялата фланелка и е доказал, че незаслужава уважението на черно-бялата общност! :evil:

Е, нямате угодия. Тоя не искате, ония не може, другия не уважава и тъпчете от години на едно място.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 окт 2012 16:59

С избора му Локомотив печели

Ще видим какво ще спечели Локо с избора му. На мен ми се струва че е реална опасноста да спечели промоция за Б група.
Да видим дано не съм прав защото Локо Пд правеха последните няколко първенства интересни и няма
да е добре да отпаднат.

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 09 окт 2012 17:03

Какво стана с Ероносян, изтече ли му наказанието ?
По темата, значи с Гонзо ще берете много ядове, знам че Гонзо по- държа добри взаимотношения с Бойко, мисля че на това се дължи назначението му

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 окт 2012 17:05

Гледайки програмата на Локото има голяма вероятност Гонзо да стартира доста зле.
Приемат Славия, гостуват на Левски и дерби с Ботев Пд са следващите три мача.
Изображение

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 09 окт 2012 17:17

child in time написа:
blue magic написа:Гонзо е един добър избор. Освен че има точно "око" да подбира футболисти у него има онзи дух на победител, който е нужен за успеха на даден отбор. С избора му Локомотив печели.

Кой футболист докара точното му око в Левски? Какъв дух на победител те гони? Гонзо ще е една голяма грешка за Локомотив!

Гонзо бе човекът, който привлече Пламен Илиев - може би най-добрия млад вратар в България, Мулдер, Сержиньо Грийн, Симеон Райков, Рамос, той доведе и Гарата и т.н. А това дали е грешка си е твое мнение.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 09 окт 2012 17:23

Аз мисля че Гонзо не се отнасяше с необходимото уважение към Локомотив Пловдив докато беше футболист на Левски,но може и да бъркам! Нека пловдивчани да кажат!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 окт 2012 17:32

голям майтап ще падне . Признавам си , че тва да следиш тоя цирк бг-шампионатът си заслужава. първо го псувахме ние , сега е на път и родния му клуб да почне с "благопожеланията " .Господ чу молбите на повечето фенове на Левски , а именно столипиновския инженер да се върне там откъдто е дошъл .
Жалко за локото , симпатичен отбор бяха.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Локо Пловдив”